Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: مجتمع های حمایتی، خط مقدم مواجهه بهزیستی با مسائل اجتماعی و افراد گرفتار در مشکلات متعدد اجتماعی و فردی است.

«عباس صادق زاده» در بازدید از مجتمع فیاض بخش کرمان با اشاره به اینکه باید تا حدامکان در رفع مشکلات جامعه هدف تلاش نماییم، اظهار کرد: زحمات بی وقفه کارکنان در چرخه ارائه خدمات تخصصی و حمایتی به جامعه هدف بهزیستی مجتمع های حمایتی، خط مقدم مواجهه بهزیستی با مسائل اجتماعی و افراد گرفتار در مشکلات متعدد اجتماعی و فردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبیعی است افرادی که پس از ناامیدی و مواجهه با درب های بسته متعدد تنها مأمن خود را حمایت‌ها و رسیدگی مجموعه بهزیستی می دانند در هر صورت کمتر به رضایت کامل برسند و بدون گلایه و اعتراض از خدمات شما استفاده کنند،  بنابراین صبوری و تحمل سختی کار در این شرایط و با امکانات محدود در این گونه محیط‌ها بی تردید قوی ترین ابزار کسب رضایت پروردگار خواهد بود. 

صادق زاده تصریح کرد: وظیفه ما مددکاران این است که حداقل پای درد دل مردم بنشینیم و تا حد امکان در رفع مشکلات آنها تلاش کرده و بدانیم که این خدمت فرصت مغتنمیست که علی رغم سختی های همراه با آن هوشمندانه و ارزشمند است.

 مدیرکل بهزیستی استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعال شدن مراکز مثبت زندگی گفت: وظیفه مجتمع های بهزیستی در برهه کنونی نظارت دقیق بر روند کار مراکز مثبت زندگی است و این موضوع باید حتما مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: علی رغم کمبود نیروی انسانی و تعدد ماموریت‌ها در بهزیستی لازم است تا با برنامه ریزی دقیق و اصولی و با استفاده حداکثری از همه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود به سمت ساماندهی اثربخش و جهت دهی علمی و اصولی مراکز تازه تأسیس +زندگی حرکت کرد.

صادق زاده بیان کرد: نظارت بر مراکز مثبت زندگی باید به گونه ای باشد که این مراکز به منظور ارائه هرچه موثرتر خدمات تخصصی بهزیستی با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان به جامعه هدف حرکتی محسوس و قابل قبول را دنبال نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بهزيستي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است

بهزاد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و اظهار کرد: بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد.

کد خبر 6088566

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است