Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۱ درصد کاهش به ۱۷۹۰ دلار و ۶۳ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که افزایش سوددهی اوراق خزانه داری آمریکا و تقویت دلار سبب کاهش جذابیت سرمایه گذاری در بازار طلا شده، قیمت فلز زرد روز چهارشنبه برای پنجمین جلسه متوالی شاهد تداوم روند کاهشی خود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.21 درصد کاهش به 1790 دلار و 63 سنت رسید. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در ماه آوریل نیز با 0.49 درصد کاهش به 1790 دلار و 20 سنت رسید.

مارگارت یانگ تحلیلگر موسسه دیلی اف ایکس در این باره گفت: «سرمایه گذاران شاهد افزایش سوددهی اوراق قرضه و تقویت دلار هستند و تمایل چندانی به سرمایه گذاری بیشتر در بازار طلا ندارند، زیرا با توجه به در راه بودن بسته محرک مالی و ترمیم اقتصاد احتمال افزایش بیشتر سوددهی اوراق قرضه وجود دارد.»

وی افزود: «در کوتاه مدت قیمت طلا احتمالا کاهش بیشتری را تجربه خواهد کرد.»

میزان سوددهی اوراق قرضه خزانه داری امریکا به بالاترین رقم از اواخر فوریه 2020 رسیده، و شاخص دلار از پایین ترین رقم های 3 هفته اخیر فاصله گرفته است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواستار تصویب بسته محرک مالی 1.9 تریلیون دلاری در هفته های آتی است تا بتواند ضمن پرداخت چک های یارانه 1400 دلاری به شهروندان میزان مقرری های بیکاری را نیز بالا ببرد.

تقویت نرخ تورم سبب افزایش قیمت طلا می شود، اما در عین حال سوددهی اوراق قرضه را نیز بالا می برد که به نوبه خود می تواند به بالا رفتن هزینه فرصت سرمایه گذاری در بازار طلا کمک کند.

اما به گفته آوتار ساندو، تحلیلگر بازار طلا در موسسه فیلیپ فیوچرز: «اصلاح قابل توجه قیمت ها در بازار طلا به دلیل نوسانات کوتاه مدت را می توان به عنوان فرصتی برای خرید بیشتر نیز دید.» سرمایه گذاران همچنین منتظر انتشار صورت مذاکرات نشست ماه ژانویه فدرال رزرو آمریکا در اواخر امروز هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت طلا قیمت طلا سوددهی اوراق قرضه بازار طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!

به گزارش خبرآنلاین ،معامله‌گران، کاهش انتظارات تورمی همزمان با آرامش سیاسی را دلیل کاهش قیمت در بازارهای مالی می‌دانند.

نوسانات بازار طلا که معاملات نقره را هم دربر می‌گیرد طی دو روز اخیر بالا بوده و همین موضوع، معامله‌گران بازار طلا و سکه را در لاک احتیاطی قرار داده است؛ علاوه بر آن، افت ارزش فاکتورهای تعیین قیمت در بازار طلا باعث کاهش قیمت در بازار طلا با تلرانس ۱۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومانی شده است.

گفتنی است بازارهای جهانی در تعطیلات پایان هفته قرار دارند. بر همین اساس، امروز اونس جهانی نقره روی قیمت ۲۷ دلار و ۲۲ ثابت ایستاده است. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با قیمت ۵۴ هزار و ۱۲۰ تومان در حال معامله است و نسبت به روز گذشته ۵۰۰ تومان کاهش قیمت پیدا کرده است.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900651

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟