Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@12:07:26 GMT

مردم با حذف دفترچه درمانی چگونه خدمات می گیرند

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۰۵۴۱

مردم با حذف دفترچه درمانی چگونه خدمات می گیرند

سیده مریم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص روند اجرایی نسخه‌نویسی الکترونیکی در مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت گفت: طرح «سیستم الکترونیک» یکی از تکالیف قانونی است و در حال حاضر بیش از ۹۶ درصد مراکز خصوصی طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت به این طرح پیوسته‌اند.

وی با اشاره به اینکه هدف ما کاهش تدریجی دفترچه‌های کاغذی است، افزود: قصد نداریم یکباره دفترچه‌ها را حذف کنیم و در آینده نزدیک حذف کامل دفترچه را نخواهیم داشت چرا که مردم دچار اضطراب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بیمه سلامت استان تهران ادامه داد: با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک، بیمه ‌شده بدون نیاز به دفترچه بیمه، به مطب مراجعه می‌کند و با ثبت شماره ملی، از خدمات ویزیت، دارو، آزمایش و...، به صورت الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند.

حسینی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد پزشکان طرف قرارداد این کار را انجام می‌دهند، گفت: پس از مراجعه به پزشک و نسخه‌نویسی الکترونیکی، کد رهگیری به تلفن همراه بیمه‌شده ارسال می‌شود و بیمه‌شده نیز با مراجعه به داروخانه، می‌تواند با همان کد نسبت به دریافت دارو اقدام کند و پس از پایان کار نیز پیامکی مجدداً برای بیمه‌شده ارسال خواهد شد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از پزشکان هنوز به سیستم الکترونیک آشنا نیستند یا تجهیزات کافی را ندارند، به همین دلیل این طرح در برخی از مراکز به صورت نیمه الکترونیکی اجرایی می‌شود به طوری که نسخه در دفترچه نوشته و بیمه‌شده می‌تواند با مراجعه به داروخانه و ارائه کد ملی، دارویش را دریافت کند.

معاون بیمه و خدمات سلامت استان تهران افزود: هدف ما این است که نسخه‌نویسی الکترونیکی به صورت کامل اجرایی شود اما این اقدام تدریجی خواهد بود و به مرور زمان دفترچه حذف می‌شود.

به گفته وی، اگر در مرکز درمانی یا مطبی سیستم الکترونیک قطع شود، پزشک می‌تواند مجدداً داخل دفترچه یا سربرگ خود، نسخه بیمار را بنویسد.

معاون بیمه سلامت استان تهران در خصوص همکاری داروخانه‌ها نیز گفت: بیشتر داروخانه‌ها به این سیستم متصل هستند و مشکلی ندارند و اگر بیمه‌شده با دفترچه مراجعه کند یا کد ملی و رهگیری داشته باشد، در هر دو صورت دارو را ارائه خواهند کرد. اگر در یک داروخانه‌ دارویی موجود نباشد، بیمه‌شده می‌تواند با کد رهگیری که دارد، به چندین داروخانه مراجعه و داروی خود را دریافت کند.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن سیستم نسخه‌نویسی الکترونیک خطاها از بین می‌رود و جلوی سوءاستفاده گرفته می‌شود.

حسینی همچنین به طرح‌های تشویقی پزشکان در صورت اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک نیز اشاره کرد و افزود: سازمان بیمه سلامت اقدامات خاصی را برای تشویق پزشکانی که از نسخه‌نویسی الکترونیک استفاده می‌کنند، در نظر گرفته که یکی از آنها پرداخت زودهنگام مطالبات پزشکان است که به صورت هفتگی انجام خواهد شد. همچنین برای ویزیت الکترونیک توسط پزشکان نیز مبلغی به عنوان تشویق در نظر گرفته می‌شود.

به گفته وی، پزشکانی که رایانه ندارند، برای تجهیز مطب خود و اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک، می‌توانند از وام‌های بدون ضامن بهره‌مند شوند.

کد خبر 5149203 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مریم حسینی سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا سیما سادات لاری سلامت مردان ستاد ملی مقابله با کرونا داروخانه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 علیرضا زالی سازمان غذا و دارو موسسه محک نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود