Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌ های هلند می‎گویند که ۳۵ مورد مرگ ناشی از تزریق واکسن کرونای فایزر و مدرنا در این کشور ثبت شده است.

خبرگزاری میزان - مرکز پزشکی «لارب» در هلند می‎گوید «۳۵ گزارش درباره افرادی که پس از تزریق واکسن ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند، دریافت کرده است.»

به ادعای تلویزیون دولتی هلند، این مرگ‌ها مربوط به افراد مسن با مشکلات جدی بهداشتی و یا سن بالاست و مرگ این افراد پس از تزریق واکسن ممکن است ارتباطی با واکسیناسیون نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز «لارب»، همچنین ۳ هزار و ۹۴۵ گزارش از عوارض جانبی دریافت کرده است.

گزارش‎ها نشان می‎دهد ۳ هزار و ۶۹۲ مورد از این عوارض مربوط به واکسن فایزر بایونتک و ۲۰۴ مورد نیز مربوط به واکسن مدرنا بوده است.

بیشتر بخوانید: مکرون: واکسن‌های روسی و چینی نقش تاثیرگذاری در شکست کرونا دارند کرونا در آمریکا؛ مرگ یک زن ۷۸ ساله پس از دریافت واکسن فایزر

بیشتر این گزارش‌ها شامل عوارض جانبی مانند سردرد، درد عضلانی و واکنش در محل تزریق بوده است.

علت چند مورد از مرگ‌های گزارش شده هنوز مشخص نیست.

 مرکز «لارب» در مورد هرگونه عوارض جانبی رخ داده و نقش سایر مشکلات سلامتی زمینه‌ای اطلاعات بیشتری را درخواست کرده است.

بر اساس آخرین آمارها، تاکنون ۷۸۰ هزار واکسن ویروس کرونا در هلند تزریق شده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل واکسن کرونا فایزر مدرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا حوادث بین الملل واکسن کرونا فایزر مدرنا تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور