Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح 286 پروژه تعاونی در سراسر کشور و اختتامیه نخستین جشنواره ملی پژوهش‌های برتر حوزه تعاون بر حمایت بیشتر این وزارتخانه از فعالیت‌های بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون تأکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، محمد شریعتمداری گفت: خط اعتباری ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی با نرخ ۱۲ درصد در بانک توسعه تعاون ایجادشده است تا به‌این‌ترتیب با کمک نهادهای مالی فعال در حوزه تعاون بیش از پیش بتوانیم پشتیبان فعالیت‌های تعاونی در کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اینکه با پیگیری طرح‌های جدید و طرح‌های نیمه‌تمام باید به ایجاد تعاون و پایداری اشتغال در استان‌ها پرداخت، گفت: تلاش می‌کنیم قدم‌های جدید پایه‌گذاری شده و طرح‌های نیمه‌تمام زودتر به پایان برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: یکی از اهداف ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسعه اقتصادی و کاهش فقر است که این مهم را با حضور نمایندگان ویژه در استان‌ها به‌پیش می‌بریم و در این راستا طی ماه‌های پایانی دولت، معاونان وزارتخانه به‌عنوان نماینده ویژه در استان‌ها حضور می‌یابند و در شوراهای استانی، مسائل مرتبط با وزارتخانه را پیگیری می‌کنند.

معاون وزیرتعاون: تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال جاری نسبت به سال 96 سه برابر افزایش یافته است
محمدجعفر کبیری، معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: حمایت های ویژه نهادهای مالی زیرمجموعه وزارت تعاون از جمله اقدامات و همراهی بانک توسعه تعاون نقش مهمی در تحقق توسعه بخش تعاون داشته و از رهگذر همین حمایت ها است که امروز شاهدیم ۲۸۶ طرح تعاونی در سراسر کشور با ۲,۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری افتتاح شد که اشتغال‌زایی بیش از ۸ هزار نفر را در سراسر کشور در پی خواهد داشت.
وی افزود: تحقق و عملیاتی شدن این طرح‌ها و موفقیت‌ تعاونی‌های فعال در قالب این طرح‌ها قطعاً بدون تأمین مالی مناسب، سریع و آسان ممکن نبود، به همین خاطر لازم است از همکاری‌های دلسوزانه نهادهای مالی به‌خصوص بانک توسعه تعاون با مدیریت آقای مهدیان و همراهی هیئت‌مدیره این بانک تشکر و قدردانی ویژه کرد.
کبیری با برشمردن بخشی از طرح‌ها و اقداماتی که با حمایت و عاملیت نهادهای مالی مرتبط با این وزارتخانه انجام‌گرفته گفت: افزایش 3 برابری تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال 99 نسبت به سال 96، ارائه خط اعتباری به فروشگاه‌های آنلاین برای فروش محصولات تعاونی‌ها، افزایش 85 درصدی سقف ضمانت‌نامه‌ها از 12 میلیارد به 21 میلیارد تومان، افزایش 12 برابری بودجه شکل‌گیری و توانمندسازی تعاونی‌ها، حمایت از شرکت‌های تعاونی برای شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، ایجاد شبکه ارتباطی برای صادرات به کشورهای روسیه، عمان و عراق، راه‌اندازی بازار اینترنتی تعاونی مارکت برای 1500 تعاونی، 140 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی‌های مرتبط با مهار کرونا، اختصاص 7500 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی‌های مسکن با اولویت مسکن کارگری، 50 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی‌های دانش‌بنیان، 200 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی‌های زنان، جوانان و توان یابان، پرداخت 376 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال فراگیر به 180 تعاونی با اشتغال 2500 نفر بخشی از دستاوردها و اقدامات قابل‌تقدیر توسط بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون است.
وی همچنین به نقش مهم بانک توسعه تعاون در برگزاری نخستین جشنواره ملی پژوهش‌های برتر حوزه تعاون اشاره کرده و تصریح کرد: این جشنواره گام جدیدی است که در حوزه نظری پژوهش در کشور و با همکاری مشترک معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بانک توسعه تعاون، جهاد دانشگاهی و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون برداشته شده و با تشکیل دبیرخانه دایمی جشنواره با محوریت این نهادها در اندیشکده تعاون، امید است بتوانیم در سالهای آتی از ظرفیت نخبگان در این بخش بهره بیشتری گیریم.

 

بررسی ۵۷۳ اثر در اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون
در ادامه این مراسم دبیر اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون از ارسال ۵۷۳ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.
زهرا نقی زاده گفت: ازجمله مهم‌ترین کارهایی که در این جشنواره انجام شد، رصد استادان و مراکز علمی در سطح ملی و بین‌المللی بود. به دنبال این بررسی‌ها، ۵۳۶ استاد و مرکز علمی شناسایی شدند. بررسی‌ها نشان داد که یکی از چالش‌های عرصه تعاون این است که پژوهش‌هایی که در عرصه علمی انجام می‌شود از سوی دستگاه‌های اجرایی موردبررسی قرار نمی‌گیرد. متولیان دستگاه‌های اجرایی نیز معتقدند چالش‌هایی دارند که نهادهای علمی باید آن‌ها را حل کنند. ما باید برای این خلأ میان مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی راه‌حل پیدا می‌کردیم.
وی افزود: «دستاوردهای ارزشمند ما در نخستین جشنواره بدون حمایت بی‌دریغ دوستان در وزارت تعاون و خصوصاً جناب آقای مهدیان، مدیرعامل بانک توسعه تعاون که عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره هم بودند، حاصل نمی‌شد».

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی کار و رفاه اجتماعی بانک توسعه تعاون سرمایه گذاری نهادهای مالی وزارت تعاون وزیر تعاون طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال 1402، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر 3 ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از 5 سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و ... به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد