Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: نتایج نهایی اولین فراخوان طرح‌های پژوهشی بین‌المللی TabrizU-۳۰۰ اعلام شد.

اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اولین فراخوان همکاری طرح‌های پژوهشی بین المللی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با یکی از ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا در نظام رتبه بندی لایدن، آبان سالجاری از سوی مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی طراحی و اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عسگری ادامه داد: در این برنامه، اعضای هیئت علمی از ۴ گروه عمده علمی بعد از همتایابی یکی از ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان در نظام رتبه بندی لایدن و بحث و تبادل نظر در خصوص تنظیم پیشنهاد یک طرح پژوهشی شامل پیش بینی اقدامات و وظایف و نیز نتایج مورد انتظار و نهایتا حصول توافق، با ارسال طرح پژوهشی و موافقت نامه همکار خارجی طرح و رزومه تخصصی در این فراخوان شرکت کردند. در دستورالعمل اعلام شده مقرر شده بود که از هر گروه عمده ۵ طرح یعنی نهایتا ۲۰ طرح منتخب مورد حمایت قرارگیرند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اعلام اینکه بعد از اتمام مهلت دو ماهه تعداد ۳۹ پیشنهاد طرح پژوهشی دریافت شد که وارد مرحله ارزیابی شدند، اظهار داشت: ارزیابی طرح‌ها براساس ۵ معیار برتری علمی و فناوری، روش شناسی، مدیریت پروژه، اهمیت همکاری بین المللی، رتبه دانشگاه خارجی، و اختصاص امتیاز به هر معیار انجام گرفت.

 

با توجه به دریافت تعداد زیادی از پیشنهاد‌های طرح‌های پژوهشی که امتیاز خوبی را در ارزیابی کسب کرده بودند، انگیزه مجریان این برنامه جهت حمایت حداکثری از تعداد زیادی از طرح‌ها (فراتر از حداکثر ۲۰ طرح اعلام شده اولیه) را افزایش داد که در نهایت با حمایت هیات رییسه دانشگاه، مقرر شد از ۳۷ طرح پژوهشی از محل ظرفیت‌های درآمدی مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی حمایت به عمل آید.


وی گفت: در این راستا طبقه بندی بودجه‌ای براساس امتیاز کسب شده هر طرح انجام گرفت و بلافاصله قرارداد با مجریان این طرح تنظیم شد و مقرر شد پنجاه درصد بودجه اختصاص داده شده به هر طرح در شروع اجرای آن به عضو هیات علمی دانشگاه تبریز پرداخت شود.


عسگری یادآور شد: در این فراخوان، اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با دانشگاه‌های مختلفی از لیست ۳۰۰ دانشگاه برتر از اروپا و آسیا و آمریکای شمالی و جنوبی وارد مذاکره و اخذ توافق جهت پیاده سازی و پیشبرد یک طرح پژوهشی شدند، اخذ این توافق ها، نشان از توان بالا و پتانسیل تحسین برانگیز اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز در ورود به همکاری‌های علمی بین المللی دارد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز هدف اصلی از اجرای این برنامه را تعمیق فعالیت‌های پژوهشی بین المللی در گروه‌های آموزشی و افزایش حس خودباوری در عرصه همکاری‌های بین المللی اعلام کرد.


وی، به فراخوان در حال اجرای TabrizU-IslamicU ویژه اعضای هیئت علمی گروه عمده علوم انسانی دانشگاه تبریز با محققین دانشگاه‌های جهان اسلام اشاره کرد و گفت: این اقدام حاکی از نگرش ویژه دانشگاه به علوم انسانی در انجام پژوهش‌های بین المللی است.


عسگری، در خاتمه اجرای چنین برنامه‌ها و فراخوان‌هایی را در راستای افزایش اشتهار بین المللی دانشگاه تبریز و معرفی پتانسیل بالای علمی آن بسیار مهم دانست و اظهار امیدواری کرد در سال‌های آتی نیز اجرای این فراخوان‌ها ادامه یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز فناوری وزات علوم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز علمی دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز اعضای هیئت علمی پژوهشی بین طرح های پژوهشی ۳۰۰ دانشگاه طرح پژوهشی بین المللی اعلام شد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان

علیرضا منظری‌توکلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و مشارکت سه‌جانبه این دانشگاه با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی خبر داد و اظهار کرد:‌ این تفاهم‌نامه به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین برای ارتقا سطح همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته بین دانشگاه‌ها به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل و تلاش در شناسایی استعداد‌های درخشان مراکز علمی است.

وی با اشاره به همکاری‌های طرفین توضیح داد: از دیرباز در زمینه‌های مختلف همکاری‌های خوبی وجود داشته؛ اما با این تفاهم‌نامه راه برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های طرفین، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی، اشتراک منابع علمی و مراکز اطلاع‌رسانی، مشارکت در تهیه مقالات و پایان‌نامه‌ها و طرح‌های مشترک، تدوین و انتشار کتب، مجلات و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت مشترک هموار کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان هم‌افزایی علمی را هدف والای این تفاهم‌نامه عنوان کرد و گفت: انجام همایش‌های علمی و پژوهشی مشترک، بازدید‌های علمی متقابل و ایجاد شرایط برای فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی پسادکتری، برگزاری ژورنال کلاب و جلسات مشترک برای مبادله نتایج پژوهشی از مواد تفاهم‌نامه مذکور است.

منظری‌توکلی ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهم‌نامه در راستای شعار سال و مشارکت مردم برای افزایش تولید کارگشا و مثمر ثمر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم