Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@22:26:12 GMT

فاطمه معتمدآریا داور یک رویداد سینمایی در کیش

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۲۱۵۳

فاطمه معتمدآریا داور یک رویداد سینمایی در کیش

ابراهیم حصاری ترکیب داوران بخش «بین‌الملل» چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش را اعلام کرد. 

به گزارش ایسنا، ابراهیم حصاری دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش داوران بخش «بین الملل» این رقابت سینمایی را بدین شرح معرفی کرد: از ایران فاطمه معتمدآریا در کنار دو داور خارجی شامل «امیلیو دیا چی یسا» از ایتالیا و «ایرینا روئیز فیگه روآ» از پاناما داوری بخش «بین‌الملل» چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش را برعهده داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این دوره از جشنواره در مجموع ۵ هزار و ۳۲۲ فیلم از ۱۲۰ کشور به دبیرخانه ارسال شده بود که درنهایت از بین آثار ارسالی، بعد از بازبینی ۶۱ فیلم داستانی و مستند برای ۲ بخش مسابقه «ملی» و «بین‌الملل» انتخاب شدند.

به گفته ابراهیم حصاری، در این بین ۴۱ فیلم در بخش «ملی» و ۲۰ فیلم در بخش «بین‌الملل» به داوری نهایی رسیدند که از بین آثار بخش بین الملل  ۶ فیلم ایرانی بودند.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم «موج» کیش اعلام کرد: فیلم های بخش بین‌الملل از کشورهای سوئد، عراق، مراکش، اسپانیا، تانزانیا، اوکراین، آمریکا، فرانسه، لبنان، کلمبیا، غنا، اتریش، سوریه، پرو، هند، مکزیک، یونان و نروژ بوده اند.

حصاری در پایان گفت: اسامی برندگان بخش های ملی، بین‌الملل و فیلمنامه در اختتامیه جشنواره معرفی می شوند.

«امیلیو دیا چی یسا» از ایتالیا بنیانگذار، جشنواره فیلم ریور در پادوای ایتالیاست که تاکنون پانزده دوره را پشت سرگذاشته است. او که فارغ التحصیل دانشکده معماری ونیز است کار خود را در سینما با فیلمبرداری مستندهای موسیقی برایان انو، جان لوری ، آرتو لیندزی و لیدیا لانچ آغاز کرد و تا کنون فیلمبرداری تعداد زیادی فیلم مستند و داستانی را در ایتالیا و اقصی نقاط جهان به عهده داشته است. او چندین فیلم داستانی و مستند را کارگردانی کرده و در فستیوال های بین المللی به عنوان داور حضور داشته است.

«فاطمه معتمدآریا» بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون ایران است و به عنوان یکی از پرافتخارترین بازیگران سینمای ایران شناخته می‌شود.

وی که شروع فعالیتش در تلویزیون با عروسک‌گردانی مجموعه «مدرسه موش‌ها» در سال ۱۳۶۰ بوده در این سال ها در فیلم ها، تئاترها و مجموعه های تلویزیونی مطرحی ایفای نقش کرده و همکاری با کارگردانان مطرح ایرانی را در کارنامه دارد.

«ایرینا روئیز فیگه روآ» از پاناما تهیه کننده، محقق و مدرس سینما و همچنین پایه گذار اولین کمپ فیلمسازی مستند در آمریکای لاتین است. وی در سال ۲۰۱۲ جشنواره بین المللی آکامپادوک را در شهر لاویادلوس سانتوس پاناما پایه گذاری کرده است. این جشنواره زیرمجموعه کمپ فیلمسازی اوست که تاکنون بیش از ۸۰ فیلم مستند توسط دانشجویان از کشورهای مختلف در آن ساخته شده و جایگاه او را به عنوان بزرگترین تهیه کننده فیلم مستند درپاناما تثبیت کرده است. برگزاری کارگاه های آموزشی سینما، تدریس در مدارس سینمایی آمریکای لاتین و همچنین داوری فستیوال های بین المللی از دیگر فعالیت های اوست.

چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش به دبیری ابراهیم حصاری از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ فوریه ۲۰۲۱ مصادف با ۳۰ بهمن لغایت ۳ اسفند  طبق پروتکل های بهداشتی در جزیره کیش برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهارمین جشنواره بین المللی فیلم موج کیش فاطمه معتمدآريا جشنواره بین المللی فیلم ابراهیم حصاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی