Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‬ خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ روابط عمومی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، فرشته متقی هنرمندی که ‏به مدت ۲ روز در بخش چاپ دستی جشنواره، هنر کاغذسازی را به علاقه مندان آموزش ‏داد، درباره استقبال از این کارگاه‌ها گفت: تعداد شرکت کنندگان و تنوع فعالیت آنان بسیار ‏زیاد بود‎. کاغذسازی بسیار گسترده است اما از آنجایی که کارگاه زیر مجموعه چاپ دستی ‏بود من سعی کردم ساخت کاغذهایی را آموزش دهم که در حیطه چاپ دستی هستند و ‏خوشنویسان و نگارگران هم از این مطالب بسیار استقبال کردند‎.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد کاربرد کاغذهای دستی بیان کرد: این کاغذها در مجسمه‌های بزرگ ‏و کلاژ قابل استفاده است، همچنین می‌تواند با همه رشته‌های هنری ادغام شود. از سال ‏‏۱۹۸۶ میلادی انجمن بین المللی مخصوص هنرمندان کاغذساز تشکیل شده اما در کشور ایران ‏هنر جوانی است‎.‎

متقی با بیان اینکه کاغذ دست ساز نسبت به کاغذ صنعتی باارزش تر، مرغوب تر، زیباتر و لوکس‌تر است، گفت: با تکنیک دست ساز می‌توانید کاغذ را در هر فرم و رنگ دلخواه ‏دربیاورید، از طرفی خیلی از کلکسیونرها، آن دسته از کارهای چاپی را که روی کاغذ دست ‏ساز باشد خریداری می‌کنند. همچنین در خارج از کشور در موزه‌های چاپ، یک بخش به‎ paper ‎اختصاص دارد‎.‎

متقی با اشاره به تحصیل خود در این رشته در آلمان اظهار کرد: این هنر مانند دیگر هنرها ‏طرفداران خودش را دارد. من عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان هستم و این هنر را به ‏صورت یک درس اختیاری در آن دانشگاه ارائه کرده‌ایم. همچنین بسیاری از دانشجویان من ‏از کشورهای خارجی هستند و تعدادی از هنرجویان هم پایان نامه شأن را با این موضوع ارائه ‏کردند‎.‎

وی در پایان یادآور شد: حضور چاپ دستی و هنر کاغذسازی در جشنواره فجر می‌تواند ‏در معرفی بیشتر این هنرها تأثیرگذار باشد‎.‎

کد خبر 5149336

منبع: مهر

کلیدواژه: چاپ دستی احمد وکیلی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران فیلم سینمایی جشنواره موسیقی فجر سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر سریال ایرانی شبکه پنج سیما موسیقی ایرانی ویروس کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر فیلم مستند المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران سریال دادستان کارگردان تئاتر چاپ دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران به میزبانی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید طالبی‌پور، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در این جشنواره از تمام اقوام عشایر ایران‌زمین حضور دارند، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره یکی از راه‌های مهم برای معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد و ظرفیت آن در سطح ملی است.

وی افزود: خوشبختانه در طول سالیان اخیر با برگزاری جشنواره کوچ، بخشی از ظرفیت‌ها و داشته‌ها و موهبت‌های خداوندی استان کهگیلویه و بویراحمد به ایران و جهان معرفی شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره کوچ، جشنواره‌ای ملی بوده است که فرهنگ اقوام عشایر ایران را با برند کوچ معرفی می‌کند و در تقویم جشنواره‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این جشنواره به نام کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است و باید هرسال در زمان کوچ عشایر در استان برگزار شود.

وی از برگزاری اجلاسیه شهدای عشایر در هشتمین جشنواره کوچ خبر داد و تصریح کرد: با همکاری سپاه فتح استان به‌منظور استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان، اجلاسیه شهدای عشایر هم‌زمان با این جشنواره همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

طالبی‌پور با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: از اهداف مهم این جشنواره معرفی ظرفیت‌های گردشگری عشایری همچنین معرفی آداب و رسوم و سنت‌های مردم استان و احیای این سنت‌ها است، چرا که استان کهگیلویه و بویراحمد پیشینه پرافتخار و روشنی در زمینه زندگی عشایری داشته است.

وی افزود: جشنواره در سطح ملی از تاریخ بیست‌وهشتم اردیبهشت تا یکم خرداد سال‌جاری در پارک ولایت شهر یاسوج پایتخت طبیعت ایران‌زمین با دعوت از اقوام و عشایر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 750856

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد