Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مردم شهرستان قصرشیرین با ارسال درخواستی در سامانه فارس من خواستار پیگیری تصویب منطقه آزاد قصرشیرین شدند.

ماجرا طرح منطقه آزاد قصرشیرین به چهارسال پیش باز می‌گردد، دولت در تیر ۱۳۹۵ لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری در استان‌های گلستان (اینچه برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه، مریوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر (بوشهر)، کرمانشاه (قصرشیرین) را به مجلس فرستاد و گرچه در آنجا تصویب شد اما با مخالفت شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ۱۷ دی ۹۹ پس از سفر به کرمانشاه و بازدید از منطقه قصرشیرین گفت: نباید همه هشت منطقه آزاد مطرح شده در مجمع را با یک چوب راند و من حداکثر تلاشم را برای تصویب منطقه آزاد تجاری قصرشیرین بکار می‌گیرم.

به گفته محسن رضایی، خوشبختانه براساس ارزیابی و گزارشاتی که از منطقه آزاد تجاری قصرشیرین انجام دادیم هیچگونه مخالفتی از سوی مسئولین بخش‌های مختلف در استان وجود نداشت و هم درباره لزوم ایجاد آن هم صدا بودند.

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز چندی پیش درخصوص منطقه آزاد قصرشیرین،گفته است: با توجه به پیگیری‌های انجام شده تصویب منطقه آزاد قصرشیرین در گام نهایی قرار دارد و تا اوایل اسفندماه در مجمع تشخیص مصلحت نظام به رای گذاشته می‌شود و امیدواریم آرزوی چندین ساله مرزنشینان تحقق یابد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده و دیدگاه مثبت اعضای کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب منطقه آزاد قصرشیرین، گفت: رای‌گیری نهایی برای تصویب مناطق آزاد تجاری در پایان بهمن یا اوایل اسفندماه در صحن مجمع تشخیص برگزار می‌شود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرده است: در جلسه کمیسیون اصلی و زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام که طرح تصویب مناطق آزاد تجاری در دستور کار قرار داد، یک گزارش بسیار خوب از ظرفیت‌ها و اثرگذاری‌های منطقه آزاد قصرشیرین در توسعه استان کرمانشاه و غرب کشور ارائه کردیم و مزیت‌ها و زیرساخت‌های برتر آن نسبت به سایر مناطق را تشریح کردیم.

بازوند، تکمیل خط ریلی کرمانشاه به قصرشیرین در سه یا چهار سال آینده سپس اتصال آن به راه آهن عراق و بندر لاذقیه سوریه و همچنین فاصله مناسب قصرشیرین با مرکز ایران و عراق و ارتباط هم‌زمان و نزدیک با منطقه اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق را از جمله مزیت‌های منحصربه‌ فرد قصرشیرین نسبت به سایر مناطق دانسته که باعث متفاوت شدن آن شده است.

شهریار حیدری نماینده شهرستان‌های سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلان‌غرب طی گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه درخصوص اقدامات صورت گرفته جهت تصویب این طرح، اظهار داشت: رایزنی‌های لازم با دبیر و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته است و اکنون نیز پیگیر آن هستیم.

وی افزود: به نظر بنده معرفی هشت منطقه ازسوی دولت جهت منطقه آزاد غیرکارشناسی بوده، بلکه باید براساس اولویت‌ها تفکیک صورت می‌گرفت.

این نماینده مجلس با بیان اینکه منطقه آزاد قصرشیرین در کمسیون فرعی رای آورده است، تصریح کرد: اکنون باید دید نظر مجمع تشخیص چه خواهد بود و ان‌شاءالله شاهد تصویب آن در کمسیون اصلی باشیم.

حیدری، شهرستان قصرشیرین را متفاوت‌تر از دیگر مناطق معرفی شده جهت منطقه آزاد دانست و با بیان اینکه این شهرستان از ظرفیت‌های خوبی بهره می‌برد، گفت: تصویب این طرح نه تنها در جغرافیای سه شهرستان سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلان‌غرب، بلکه در کل استان موثر خواهد بود و اثرات مثبتی خواهد داشت.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام گیلان کرمانشاه منطقه آزاد منطقه آزاد قصرشیرین مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب منطقه آزاد آزاد تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا

 رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان گفت: یکی از اهداف مهم و برجسته در برگزاری دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) در این استان مقابله با فضای رسانه‌ای ملتهب علیه ایران و اصفهان در فضای مجازی است.

مصطفی دولت یار  افزود: برگزاری موثر همراه با نظم و چینش دقیق برنامه‌ها می‌تواند این فضا را خنثی کند و به مدعوین و صاحبان مناصب تجاری و اقتصادی اثبات کند که اصفهان شهری توسعه یافته با ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی، خدماتی، تجاری، صنعتی و دانشگاهی است.

او گفت: هدف مهم دیگر ایجاد فرصت‌های جذب سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین امکان آشنایی و تعامل بیشتر با فعالان اقتصادی کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا افزودبمنظور شبکه سازی در حوزه سرمایه گذاری است.

رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان افزود: اصفهان، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار و همچنین زیرساخت‌های خوبی دارد که کمتر از آن استفاده شده است.

او گفت: با توجه به اینکه اصفهان به لحاظ تاریخی، شهر جهانی است باید تلاش شود تا در این اجلاس، ظرفیت‌های بالقوه آن به حالت بالفعل تبدیل شود.

دولت یار همچنین بر تقویت ظرفیت‌های مدیریتی در اصفهان تاکید کرد و گفت: این ظرفیت در بخش‌های علمی، دانشگاهی، تجاری، صنعتی و سایر حوزه‌ها باید مورد تاکید و تقویت قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان نیز گفت: برگزاری این اجلاس، فضای اقتصادی، تجاری و بین‌المللی این شهر را متحول خواهد کرد.

امیر کشانی با اشاره به اینکه نخستین اجلاس مجازی در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه برگزار شد گفت: مجمع ﮔﻔﺘﮕﻮی ﻫﻤﮑﺎری آﺳﯿﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺷﮑﻞ ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺳﻌﯽ دارد ﺗﺎ ﻓﺎرغ از ﻣﺒﺎﺣﺜﺎت و ﻣﺸﺎﺟﺮات ﺳﯿﺎﺳﯽ، راﻫﻬﺎی ﺟﺪﯾﺪی را ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﻫﻤﮑﺎری ﺑﺎ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺗﻮﺳﻌﻪای و اﻗﺘﺼﺎدی، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﻨﺪ.

به گفته وی، اتاق‌های بازرگانی با برگزاری دوره‌های آموزشی تجاری برای فعالان اقتصادی و برقراری رابطه بین صنعت و دانشگاه در برقراری ارتباطات تجاری داخلی و خارجی بسیار تاثیرگذار هستند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان افزود: در این اجلاس نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ۳۳ کشور عضو مجمع گفتگوی آسیا حضور خواهند داشت و سعی بر آن است که میز‌های مشترک بین شهر‌های آسیایی دایر شود.

وی یادآور شد: در این اجلاس بدنبال آن هستیم که اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی معرفی کنیم تا شاد اتفاقات مطلوب و پایدار پس از برگزاری این رویداد در اصفهان باشیم.

کشانی موضوعات این اجلاس را در قالب پنج دسته شامل «کشاورزی و امنیت غذایی»، «سرمایه گذاری»، «فناوری و دانش بنیان»، «گردشگری» و «توسعه پایدار» عنوان کرد و گفت: نمی‌توان گفت که برگزاری این اجلاس ۲ روزه همه مشکلات ما را رفع خواهد کرد، اما می‌تواند تأثیر گذار باشد.

دومین اجلاس روسای اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار می‌شود.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود