Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی سوری کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با صندوق‌های جسورانه بیان کرد: صندوق‌های جسورانه در همه جای دنیا با سرمایه‌ای که از مردم جمع کرده اند درفرصت‌های پر ریسک سرمایه گذاری می‌کنند که بیشتر این سرمایه گذاری ها در بخش استارتاپ‌ها و کسب و کار‌های نو پا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:صندوق‌های جسورانه فرصت‌ها و استارتاپ‌های توانمند را شناسایی و در آن‌ها سرمایه گذاری می‌کنند،معمولا طیف وسیعی از استارتاپ‌ها در حوزه‌ کار این صندوق ها قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت:صندوق‌های جسورانه صرفا در شرکت های استارتاپ‌هایی سرمایه گذاری می‌کنند که دارای قله‌های سرمایه گذاری مشخص باشند،عمدتا سرمایه گذاری در صندوق های جسورانه که در تمام دنیا رواج دارد، قسمتی از کسب و کار‌هایی که در آن‌ها سرمایه گذاری می شود قاعدتا به نتیجه نمی‌رسد و بازدهی لازم را ندارند، چون کسب کار‌هایی که در دوره معرف و نوپا یا استارتاپ هستند ریسک بالایی را دارند.

کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد:صندوق‌های جسورانه ای که به نتیجه می‌رسند، معمولا آنقدر بازده ای بالایی دارند که سرمایه گذاری‌های شکست خورده را جبران می‌کنند، اما نکته قابل توجه این است که صندوق‌های جسورانه مناسب افراد ریسک پذیراست.

وی درادامه افزود: این صندوق‌ها الزامی برای سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان بودن ندارند اما عمدتا در این زمینه سرمایه گذاری می‌کنند، چون این شرکت ها بازده ای بالایی به دست آورند.

سوری گفت: در کشور‌هایی مثل آمریکا صندوق های جسورانه رواج دارد اما روی کسب و کارهای مشخصی سرمایه گذار‌ی می کنند.صندوق‌های جسورانه بسیار ساختارمند در دنیا وجود دارد و چیزی نیست که کشور ما بخواهد اولین بار تجربه کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه سرمایه گذاری می کنند صندوق های جسورانه استارتاپ ها صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم

ایسنا/لرستان عضو پارک علم و فناوری لرستان از کشف رویشگاه طبیعی سماق در روستای گل زرد بروجرد خبر داد.

علی‌حسین بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای اولین بار رویشگاه طبیعی گیاه دارویی سماق به مساحت حدود ۱ هکتار از اراضی دره بارمالیه روستای گل زرد کشف شد که سال‌ها بدون حمایت انسان‌های منطقه با شرایط سخت محیطی مقاومت کرده تا امروز بیانگر مستعد بودن اراضی دیم این سرزمین جهت کشت این محصول درآمدزا را به ما نشان دهد.  

وی خاطرنشان کرد: راه نجات اقتصاد کشاورزی کشور بهره بردن از دانش کشت محصولات متناسب و همگام با طبیعت، تلفیق دانش بومی با دانش فنی و ایجاد رویکرد جدیدی از تولید است که در هیچ دانشگاهی تدریس نشده و بایستی در دانشگاه طبیعت، چشمان بصیرت به رموز و اسرار سرزمین منطقه پی ببرد تا توان و پتانسیل منطقه شناسایی شود.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اضافه کرد: نام انگلیسی آن Rhus Coriaria . L از خانواده Anacardiaceae – پسته بومی خاورمیانه است.

بیرانوند ادامه داد: گیاه سماق درختچه‌ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد، رنگ میوه آن قرمز و قهوه‌ای و طعم آن گس است و پس از رسیدن ترش می‌شود.

وی بیان کرد: این گیاه به‌صورت درختچه یا درخت‌های کوچک و به ارتفاع ۳-۵ متر بوده که ساقه یا تنه متعدد، دارای شاخه‌های فراوان و منشعب به رنگ سبز متمایل به سفید است.

 عضو پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: برگ سماق به شکل شانه‌ای بوده و از ۵-۷ جفت برگچه پوشیده از کرک و بدون دمبرگچه، بیضی با دندانه‌های نامنظم در حاشیه است.  

بیرانوند تصریح کرد: روی برگ سبز مات و زیر برگ روشنتر است و در پائیز برگ‌ها سرخ و یا حنایی می‌شود.

وی اظهار کرد: این محصول در ایران در نقاط استپی سلسله کوه‌های البرز و زاگرس در آذربایجان و خراسان و فارس و دامنه‌های جنوبی رشته کوه‌های البرز، در دره‌های کرج و هراز، بین هزار تا هزار و ۷۰۰ متر، در ارتفاعات شیراز تا ۲۳ هزار متر ارتفاع از سطح دریا و در جنگل‌های ارسباران در ارتفاعات بین ۶۵۰ تا هزار و ۹۰۰ متر از سطح دریا دیده می‌شود. ولی در بروجرد تا ارتفاع ۱۸۰۰متر درخت سماق مشاهده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن