Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: هر ایستگاه مترو، باید دستکم دو ورودی داشته باشد؛ هم به لحاظ سهولت دسترسی شهروندان و جلوگیری از ازدحام جمعیت در ورود و خروج از ایستگاه و هم از حیث الزامات ایمنی که در مواقع بحرانی و حوادث احتمالی، نیازی ضروری به حساب می‌آید.
به گزارش شهر، در دوره کنونی مدیریت شهری، برنامه مدونی برای تکمیل ورودی‌های ایستگاه‌های افتتاح شده تنظیم شد و اجرای آن در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه‌های میدان صنعت و بزرگراه بسیج در خط 7 مترو، مصادیق دیگری از این اقدام اجرایی شرکت مترو به شمار می‌آیند که موعد بهره برداری همزمان از ورودی‌های دوم آن‌ها، اینک فرا رسیده است.
ورودی ایستگاه میدان صنعت
ایستگاه میدان صنعت در محل تقاطع بزرگراه شیخ فضل الله نوری، بلوار فرحزادی و بلوار پاک‌نژاد واقع شده است. این ایستگاه در اسفند ماه سال 1397 با افتتاح یک ورودی به بهره برداری رسید و امروز با تکمیل ورودی‌های آن، نه تنها حجم مسافران ورودی و خروجی به ایستگاه افزایش می‌یابد بلکه دسترسی شهروندان به ایستگاه مذکور از ضلع شمالی میدان صنعت (ابتدای بلوار پاک‌نژاد) نیز تسهیل خواهد شد.
ایستگاه میدان صنعت با زیربنای 17 هزار متر مربع در عمق متوسط 23 متر از سطح زمین قرار دارد. همزمان با افتتاح ورودی شمال غربی ایستگاه مذکور، پله‌های برقی آن به همراه مسیر ویژه افراد کم توان جسمی و حرکتی و نیز سیستم اطفاء حریق به بهره برداری می‌رسد؛ همچنین دسترسی به نیم طبقه تجاری احداث شده در فضای ایستگاه با بهره برداری از ورودی دوم میسر شده و شهروندان از خدمات آتی آن بهره مند خواهند شد. برای ساخت و بهره برداری از ورودی شمال غربی ایستگاه میدان صنعت، حدود 170 میلیارد تومان هزینه شده است.
ورودی ایستگاه بزرگراه بسیج
ایستگاه مترو بزرگراه بسیج در تقاطع بزرگراه‌های بسیج و شهید محلاتی قرار داشته و ورودی جنوبی آن در شهریور ماه 1398 به بهره برداری رسیده است. به موجب بهره برداری از ورودی شمالی ایستگاه مذکور، ضمن سهولت دسترسی شهروندان ساکن در محدوده بزرگراه شهید محلاتی به شبکه حمل و نقل ریلی پایتخت، انتظار می‌رود حوادث و تصادفات جرحی و فوتی در بخشی پر رفت و آمد از منطقه‌ای متراکم به لحاظ جمعیتی نیز کاهش یابد.
ایستگاه بزرگراه بسیج با زیربنای حدود 10 هزار متر مربع در عمق متوسط 17 متر از سطح زمین قرار دارد. این ایستگاه در واقع دومین ایستگاه از ابتدای خط 7 مترو به شمار می‌آید و همزمان با افتتاح ورودی دوم آن، آسانسورهای مرتبط با ورودی مذکور به همراه پله برقی ‌های مربوطه، جهت تسهیل رفت و آمد افراد کم توان جسمی و حرکتی به بهره برداری خواهد رسید. در ضمن به منظور تأمین هرچه بیشتر ایمنی مسافران در مواقع اضطراری، پله فرار مرتبط با ورودی شمالی ایستگاه نیز آماده افتتاح شده است. برای ساخت و بهره برداری از ورودی دوم ایستگاه بزرگراه بسیج، مبلغی بیش از 130 میلیارد تومان هزینه شده است.
خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهره برداری از ورودی ایستگاه میدان صنعت بهره برداری بزرگراه بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده

ایسنا/مرکزی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی در شهرستان محلات بود که پیگیری مجوزهای قانونی برای ایجاد این ایستگاه در سال گذشته انجام شده و در سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

غلامرضا گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی بزرگترین مرکز پژوهشی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان است، افزود: این مرکز با برخورداری از ۳۴ پژوهشگر هیات علمی و کارشناس پژوهشی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، نقش برجسته‌ای در توسعه کشاورزی و منابع طبیعی استان در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، اسناد بالادستی، امنیت غذایی و نیازهای بخش کشاورزی و بهره‌وری در نهاده‌های کشاورزی ایفا می‌کند.

وی به فعالیت سه معاونت پژوهش و فناوری، آموزشی، مدیریت و منابع انسانی، دو  پردیس تحقیقاتی و آموزشی لوبیای خمین و انار ساوه‌، پنج ایستگاه تحقیقاتی، هفت آزمایشگاه تخصصی، هفت کلکسیون بزرگ در سطح کشور شامل انار، لوبیا، گل محمدی، گیاهان دارویی، آویشن، صنوبر و پسته وحشی در مجموعه مرکز تحقیقات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۸۸ عنوان پروژه تحقیقاتی در زمینه‌های محصولات زراعی و باغی، گیاه پزشکی، منابع طبیعی، فنی و مهندسی، آبخیزداری، علوم دامی و اقتصادی - اجتماعی توسط محققین این مرکز اجرا شده است که از این تعداد ۱۸ عنوان در سال ۱۴۰۲ خاتمه یافته و به نتیجه رسیده است.

گودرزی با اشاره به مصوبه سفر هیئت دولت به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ مبنی بر ساخت آزمایشگاه کشت بافت، مهمترین دستاورد مرکز در سال ۱۴۰۲ را افتتاح این آزمایشگاه دانست و گفت: در راستای بهبود و ایجاد آزمایشگاه‌های مورد نیاز مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، این آزمایشگاه در دیماه ۱۴۰۱ کلنگ‌زنی شد و در عرض یکسال ساخت و تجهیز آن به پایان رسید.

وی افزود: آزمایشگاه کشت بافت مرکز تحقیقات در سطح ۲۱۰ متر مربع، اولین آزمایشگاهی است که برای تولید دانش فنی محصولات مختلف کشاورزی در استان مرکزی ایجاد شده و قابلیت فعال کردن حداقل ۱۰ شرکت دانش‌بنیان در استان را داراست.

گودرزی در ادامه با اشاره به رتبه ششم و اول استان مرکزی به ترتیب در تولید و صادرات ماهیان زینتی در کشور؛ تحقیقات، آموزش و ترویج را همزمان با تولید، در این عرصه مهم دانست و گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی در شهرستان محلات بود که پیگیری مجوزهای قانونی برای ایجاد این ایستگاه در سال گذشته انجام شده و در سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به افزایش ۱۵۰ درصدی عملکرد آموزش به بهره‌برداران بخش کشاورزی استان مرکزی در دو سال گذشته گفت: این آموزش‌ها بر اساس نیازسنجی ثبت شده در سامانه سابک(سامانه آموزش بهره برداران کشاورزی) ارائه شده و رشد بیش از ۱۵۰ درصدی را از نظر تنوع در آموزش بهره‌برداران و فراگیران به دنبال داشته است.

وی افزود: از جمله دوره‌های اثربخش می‌توان به آموزش و تربیت نیروی ماهر پرورش دام سبک ویژه مددجویان کمیته امداد اشاره کرد که باعث ایجاد اشتغال‌ برای بیش از ۷۰ درصد شرکت‌کنندگان شده است.

رئیس مرکز تحقیقات استان مرکزی، همچنین با اشاره به اجرای پروژه های تحقیقاتی در راستای افزایش بهره‌وری در نهاده‌های کشاورزی، از معرفی چهار رقم لوبیای جدید در سال جاری خبر داد و گفت: پردیس تحقیقات و آموزش لوبیای خمین تنها مرجع تحقیقات تخصصی لوبیا در کشور است و بیش از دو هزار نمونه ژرم‌پلاسم در این پردیس نگهداری می‌شود.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۳ نیز تحقیقات جهت معرفی ۴ رقم جدید لوبیای زودرس، ایستاده و کم‌نهاده ادامه دارد که با توجه به ویژگی‌های خاصی که دارند، می‌توانند در کاهش آب مصرفی و افزایش بهره‌وری در کشت لوبیا تاثیر بسزایی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان