Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وضع ایمنی و آتش‌نشانی شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور مدیر اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران بررسی شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، وضع ایمنی و آتش‌نشانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و بندر خدماتی و صادراتی تنبک در سفر دو روزه مانی عبدالله‌زاده‌راد، مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی نفت ایران و علیرضا انصاری فرد، رئیس پدافند غیرعامل و مدیریت بحران به عسلویه بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالله‌زاده‌راد از سازمان منطقه ویژه پارس و بندر خدماتی و صادراتی تننبک بازدید کرد و ضمن برگزاری نشست‌هایی با رئیس اچ‌اس‌یی، روسای ایمنی و آتش‌نشانی و آزمایشگاه سامان منطقه ویژه، مجری طرح 13 پارس جنوبی و رئیس اچ‌اس‌یی شرکت نفت و گاز پارس، در جریان روند فعالیت‌های بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت‌های مستقر در عسلویه قرار گرفت.
در این بازدید وضع آزمایشگاه تست فوم‌های آتش‌نشانی سازمان منطقه ویژه پارس با حضور نمایندگان اداره کل اچ‌اس‌یی وزارت نفت و مسئولان مختلف سازمان منطقه ویژه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب اتخاذ شد.
در بازدید از بندر خدماتی و صادراتی تبنک، پیام معتمد، مجری فاز 13 پارس جنوبی و بندر خدماتی و صادراتی تننبک و علیرضا نجومی، رئیس اچ‌اس‌یی شرکت نفت و گاز پارس، گزارشی از آخرین وضع بندر و روند فعالیت‌های بهداشت، ایمنی و محیط زیست ارائه کردند.
عبدالله‌زاده‌راد در جریان این بازدید میدانی گفت: اقدامات خوبی در راستای ارتقای سطح بهداشت، ایمنی و محیط زیست در طرح‌های شرکت نفت و گاز پارس به ویژه بندر تنبک انجام شده است و مدیریت اچ‌اس‌یی از همه توان و ظرفیت مجموعه برای ارتقای وضع ایمنی طرح‌های توسعه‌ای استفاده می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بندر خدماتی و صادراتی سازمان منطقه ویژه ایمنی و محیط زیست ایمنی و آتش نشانی وضع ایمنی اچ اس یی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

 به گزارش ایسنا، علی اصغر انصاری_ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد.  

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره شهادت یک آتش‌نشان
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • ◄ بازدید مشاور عالی فرمانده کل قوا از بندر شهید رجایی
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​