Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به وضعیت کارکنان سازمان پسماند در دوران کرونایی اظهار کرد: متاسفانه تمام کارکنان ما چه افرادی که در حوزه پسماند بیمارستانی کار می‌کردند و چه همکاران پاکبان ما درگیر ویروس کرونا بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که روند جمع آوری پسماندها در دوران کرونا به چه شکل بوده است گفت: اوایل شیوع بیماری کرونا معضلاتی در حوزه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وجود داشت و در همین راستا اقدامات خوبی هم انجام دادیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در دوران کرونا از پرسنل سازمان پسماند فردی جان خود را از دست داده است یا خیر اظهار کرد: خوشبختانه آن دسته از دوستانمان که در حوزه‌ای غیر از پسماندهای بیمارستانی فعالیت داشتند، فردی به دلیل کرونا جان خود را از دست نداده است، اما در میان آن دسته از افرادی که وظیفه جمع آوری زباله‌های بیمارستانی را برعهده داشتند، متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داد.

تقدیم یک شهید در حوزه جمع آوری زباله‌های کرونایی

علیپور درباره پسماندهای بیمارستانی و افزایش میزان آن‌ها گفت: در بحث پزشکی و پسماند‌های مربوط به آن ما شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم و پیش از کرونا میزان زباله‌های بیمارستانی حدود ۶۰ تا ۷۰ تن زباله بود، اما در دوران کرونا تعداد این زباله‌ها به ۱۰۰ تن رسیده‌ است.

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: تعداد زباله‌های بیمارستانی در دوران کرونا دو برابر شده است و متاسفانه بر همین اساس هم در حوزه جمع آوری زباله‌های کرونایی ما یک شهید داشته‌ایم.

وی با اشاره به نقش بیمارستان‌ها در زمینه پسماندهای خود افزود: در ابتدا بیمارستان‌ها به خوبی عمل نمی‌کردند و بی خطرسازی و بسته بندی زباله‌های آن‌ها با مشکل مواجه بود، اما همکاری‌هایی حاصل شده و خودروهایی مخصوص تهیه شده‌ است.

علیپور در پاسخ به این سوال که شما تقاضای اختصاص واکسن به پرسنل سازمان و در اولویت بودن آن‌ها را داشته‌اید و این امر هم اکنون به چه مرحله ای رسیده است بیان کرد: شاید بتوان گفت که پس از کادر درمان پرسنل جمع آوری پسماند بیشترین درگیری را با ویروس کرونا دارند و  طی بازدیدی که کادر درمان از روند فعالیت پرسنل سازمان داشتند هم این موضوع را خودشان مطرح کردند، همچنین بر اساس مذاکراتی که داشته‌ایم درخواست کردیم پرسنل جمع آوری پسماند بیمارستانی در اولویت دریافت واکسن قرار گیرند، اما هنوز در این رابطه پاسخی نشنیده‌ایم.

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تصریح کرد: امیدواریم تا دریافت واکسن با اولویت برای پرسنل سازمان پسماند انجام شود و بتوان آن‌ها را از این ویروس در امان نگه داشت.

بیشتر بخوانید

ایستگاه‌های میانی پسماند از داخل تهران حذف می‌شوند معمای زباله سوز ۸۰۰ تنی چینی روی میز ستاد ملی کرونا/ تهران یا قم؛ مقصد هدیه چین کدام است؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران زباله کرونایی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران زباله های بیمارستانی دوران کرونا پرسنل سازمان جمع آوری زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد