Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک پزشک متخصص بیماری های عفونی بهترین راه مقابله با ویروس کرونای انگلیسی را تشدید مراقبت ها و اقدامات پیشگیرانه عنوان کرد.

یکسال از شروع پاندمی کرونا در کشور می گذرد و ویروس کووید-۱۹ در طی این مدت چندین بار تغییر شکل پیدا کرده است. ویروسی که ابتدا با القاب چینی ظهور کرد حالا پوست اندازی کرده و لقب انگلیسی را یدک می کشد؛ بنابر نظر کارشناسان کرونای انگلیسی توانی مضاعف در ابتلا و بیماری زایی داشته و مهلک تر از همتای سابق خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی نیز پا را فراتر گذاشته و حتی لقب کووید-۲۰ را به ویروس جهش یافته کنونی اطلاق می کنند. حال سوال اینجاست که ویروس جدید چه خصوصیاتی دارد و چقدر خطرناک تر است؟

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تنکابن و پزشک متخصص بیماری های عفونی بیمارستان رامسر معتقد است: برای آنکه با ویروس جدید مواجه نشویم و دوباره در منطقه و استان اپیدمی دیگری را تجربه نکنیم حتما باید موارد پیشگیرانه بیشتر رعایت شود زیرا ویروس کرونای جدیدِ جهش یافته، از نقطه نظر مسائل پیشگیری فرقی با ویروس قبل ندارد و چنانچه تمام مراحل پیشگیری برای کووید جدید با کمی مراعات و سختگیری بیشتر انجام گیرد بیماری قابل مهار و کنترل است.

احمد احمدیان در گفت و گو با ایسنا مقابله با پیک چهارم و مواجهه با کرونای انگلیسی را مستلزم همکاری مضاعف مردم و مسئولان دانست و تاکید کرد: هم مردم و هم ستاد کرونا باید با رعایت بیشتر اصول بهداشتی و پروتکل ها و نیز افزایش آمادگی و توانایی مقابله با بیماری، نرخ انتشار را کاهش دهند که این قدرت وجود دارد.

وی درباره مراقبت هایی که مردم می توانند برای مقابله با ویروس کرونا انجام دهند خاطرنشان کرد: مهم ترین مسئله استفاده از ماسک است که توصیه می شود اگر تاکنون مصرف تنها یک ماسک کافی به نظر می رسید از این پس لازم است از ۲ ماسک روی هم استفاده شود و به محض اینکه یکی از اعضای خانواده دارای علائم مشکوک به بیماری بود بلافاصله برای تشخیص و درمان اقدام شود چراکه سرعت انتقال بیماری در ویروس جدید بسیار بالاست و پس از ابتلای یکی از اعضای خانواده، بلافاصله باقی اعضا مبتلا می شوند.

احمدیان با یادآوری اینکه اگر یکی از افراد خانواده علائم بالینی سرماخوردگی را داشته باشد باید اقدامات قرنطینه در منزل آغاز شده و با رعایت فاصله فیزیکی بی درنگ مراتب با پزشک درمیان گذاشته شود اظهار کرد: در صورت تشخیص مراقبت های قرنطینه ای در منزل انجام گرفته و در موارد ابتلای شدیدتر حتما دستور بستری صادر شود تا در مرکز درمانی جلوی پیشرفت بیماری گرفته شود.

وی با تاکید بر پرهیز از هرگونه حضور در تجمعات خانوادگی و مراسم تصریح کرد: مهمانی ها با توجه به تعطیلات پیش رو حتما به صورت مجازی انجام گیرد و از تجمع و برگزاری مراسم حتی کوچک خانوادگی نظیر تولدها اکیدا خودداری شود زیرا این ویروس هم از لحاظ سرعت شیوع و هم از نظر قدرت بیماری زایی بسیار خطرناک است و قابل مقایسه با ویروس قبل نیست چراکه بلافاصله ریه را تخریب کرده و باعث مرگ می شود.

احمدیان با پیشنهاداتی خطاب به ستادهای کرونای تاکید کرد: لازم است در موضوع بیماری یابی بسیار جدی تر و با تعداد نیروی بیشتر عملیات پایش و رصد و شناسایی بیماران انجام گیرد، چه در مراکز خصوصی درمان و چه مراکز دولتی درمانی، باید بیماران علامت دار شناسایی شده و با مراجعه به خانواده های آنان کنترل بیماری انجام گیرد.

پزشک متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: لازم است آموزش های لازم به خانواده هایی که بیماران قرنطینه ای دارند انجام گیرد و اگر بیمار در قرنطینه با تشدید علائم کرونا روبرو شد آن را به مراکز درمانی منتقل کنند تا مراحل درمانی بیمار در مراکز درمانی انجام شود.

وی با اشاره به بهره گیری از ظرفیت دستگاه های دیگر و افزایش نیروها برای مقابله با کرونا اظهار کرد: هرچقدر نیروی بیشتری پای کار بیاید توان بیماری یابی و مقابله با ویروس جدید افزایش یافته و منافع بیشتری خواهد داشت، همچنین لازم است تقاضا برای افزایش تعداد کیت ها از سوی مراکز درمانی در دستور کار قرار گیرد و بیماران مشکوک نیز زودتر شناسایی شوند.

احمدیان با تاکید بر توجه ویژه به بیمارانی که به طور مکرر مبتلا به ویروس می شوند، تصریح کرد: این افراد لازم است به مراکز درمانی معرفی شوند تا با ارسال کیت آنان به تهران مشخص شود که آیا بیماری آنان کووید انگلیسی است یا خیر، چراکه در حالت معمول اگر شخصی مبتلا به کووید شد نباید بلافاصله درگیر بیماری شود بنابراین در این حالت ممکن است بیمار دچار ویروس جهش یافته شده باشد که لازم است این موارد حتما تعقیب شوند تا بتوانیم کرونای انگلیسی را زودتر شناسایی کنیم.

وی در پایان بار دیگر خطاب به شهروندان یادآور شد: استفاده از ۲ ماسک بصورت همزمان، رعایت فاصله بیشتر، اجتناب از شرکت در تجمعات و پرهیز از انجام خود درمانی در صورت بروز علائم مشکوک، مواردی است که حتما باید مردم مدنظر قرار دهند و به محض ابتلا بلافاصله به پزشک مراجعه کنند چراکه این بیماری به سرعت پیشرفت کرده و با درگیر کردن ریه ها منجر به مرگ می شود.

به گزارش ایسنا و در پایان به نظر می رسد، کرونا هر چه که هست چه انگلیسی و چه چینی، در اولین گام یک راه مقابله بیشتر نداشته باشد و آن جلوگیری و پیشگیری است، چنانچه اقدامات پیشگیرانه نظیر رعایت پروتکل ها، ماسک زدن، ضد عفونی اشیاو شستشوی مرتب دست و صورت و رعایت فواصل فیزیکی به خوبی انجام گیرد تفاوتی بین نوع جدید و قدیمی کووید نخواهد بود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا کرونای انگلیسی مراکز درمانی انجام گیرد ویروس جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه

حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه  در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، گفت : باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و کشت‌های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زالو درمان می‌کند؟
  • تصادف دو خودروی سواری با ۷مصدوم
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه