Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد صبح امروز پنجشنبه در مراسم معارفه قاسم سلیمانی دشتکی استاندار جدید خوزستان، اظهار کرد: به استاندار جدید توصیه می‌کنم که هر دو تا سه هفته یک بار برای دریافت نصایح و نکات الهی و برای استفاده از معارف قرآنی جلسه‌ای را برگزار کند چون همه ما به این گونه جلسات نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به مسئولان حاضر در این آئین بیان کرد: اگر به عنوان یک مسئول در نظام مقدس توفیق خدمت‌رسانی پیدا کردید باید در میان عبودیت و بندگی حق‌تعالی حرکت کنید.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان تأکید کرد: از ظرفیت‌ها و امکانات که ودیعه الهی هستند باید در مسیر درست استفاده کنیم.

موسوی فرد یادآور شد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند "زندگی شاهانه، روحیه اشرافی گری و سوار ماشین‌های آن چنانی ممنوع است"؛ قرار نیست که فقط عمامه‌ای عوض شده باشد و نباید مردم به تنهایی سختی بکشند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: مسئولان هم باید ساده‌زیست باشند و زندگی عادی آنها برای مردم ملموس باشد تا بدانند در این سختی‌های اقتصادی تنها نیستند.

وی با اشاره به جمعیت پنج میلیونی خوزستان و اینکه استانی پرظرفیت با جوانان پرکار و پرتلاش است، عنوان کرد: خوزستان دو سال ترسالی داشته و باید از این شرایط استفاده کرد.

موسوی فرد با تأکید بر اینکه ایجاد ظرفیت‌های اشتغال‌زایی برای جوانان با فعال‌تر شدن کارخانه‌های تعطیل یا نیمه تعطیل اولین خواسته‌ام از استاندار جدید است، افزود: سزاوار نیست این‌قدر جوان در کنار چند شرکت متمول در ماهشهر بیکار باشند؛ در آب‌گرفتگی اخیر فقر در شهرک‌های ماهشهر بیداد می‌کرد.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان عنوان کرد: اگر حداقل ۷۰ تا ۸۰ درصد نیروهای بومی جذب شوند، مردم نیز بهره‌مندی خوبی از این سرمایه خواهند داشت.

وی با گلایه از اینکه آب‌رسانی به ۷۰۰ روستای خوزستان با تانکر انجام می‌شود، گفت: با ظرفیت‌های موجود استان خوزستان نباید این همه کم و کاستی به مردم تحمیل شود؛ شبکه آب و فاضلاب در استان خوزستان نیز باید به صورت شایسته ساماندهی شود و حتی استاندار قبلی نیز خود گواه می‌دهد که برخی مواقع فاضلاب در آب وجود دارد.

کد خبر 5150204

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری قاسم سلیمانی دشتکی نماینده ولی فقیه در خوزستان استانداری خوزستان ویروس کرونا بوشهر شیوع کرونا آمار کرونا شهرکرد کرمانشاه شیراز شهرستان کرج زلزله مشهد همدان اردبیل گرگان سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده است که شاخص برخورداری از فاضلاب را در کشور به عدد ۵۷ درصد برسانیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، هاشم امینی پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند اظهار داشت: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب و بهداشتی مردم، جمع‌آوری و انتقال فاضلاب را عهده‌دار است، در دولت سیزدهم با تأکید آیت‌‍الله رئیسی در خصوص کار جدی در حوزه زیرساخت‌هایی که می‌توانند رفاه و آسایش را برای مردم به ارمغان بیاورند و زیرساخت‌های توسعه پایدار را به همراه داشته باشند و چرخ صنعت، اشتغال و غیره بچرخد نیز صنعت آب و فاضلاب کشور با وزارت نیرو در این حوزه تلاش خوبی را در قالب برنامه‌های پیشنهادی آغاز کرده است.

وی افزود: در بخش فاضلاب 75 پروژه در قالب 52 تصفیه‌خانه برای 9.3 میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده است که شاخص برخورداری از فاضلاب را در کشور به عدد 57 درصد برسانیم که یکی از پروژه‌ها تصفیه‌خانه فاضلاب شازند و آستانه است که امروز نخستین انشعاب فاضلاب نصب می‌شود و مردم از نعمت مفید و توأم با سلامت و بهداشت شبکه فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات ارزشمند در راستای حفاظت از منابع آب؛ استفاده از ظرفیت صنایع برای استفاده از پساب است، امروز در دنیا و کشور نگاه به موضوع پساب تغییرها کرده و پساب به عنوان منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود. در سطح استان و شهرستان شازند پیگیری‌های متعددی برای اتصال صنایع به پساب فاضلاب انجام شده است، به طوری که پتروشیمی در قالب پایداری صنعت در این شهرستان و نگاه مسئولیت اجتماعی به مسئله پساب ورود پیدا کرد و می‌تواند از این پساب برای به گردش درآوردن چرخ صنعت و پایداری صنعت و عدم آلوده‌سازی چاه‌های آب شرب و عدم  برداشت از آب شرب و زیرزمینی و سطحی از ظرفیت پساب استفاده کنند که قرارداد آن با حضور رئیس جمهور منعقد شده‌ است.

امینی عنوان کرد: بخش دیگر از پروژه‌های مهم  آبرسانی دولت برای اقصی نقاط کشور، آبرسانی برای حدود 5.7 میلیون جمعیت کشور بوده است، 25 پروژه آبرسانی در دولت سیزدهم در سطح کشور برنامه‌ریزی شده است که تاکنون 15 پروژه در سطح کشور به مرحله بهره‌برداری رسیده است و که یکی از آن طرح تصفیه‌خانه شهید سلیمانی است که شهر آستانه و شازند و 10 روستا را از آب کیفی برخوردار می‌کند. تعلق خاطر و نگاه دولت به تأمین آب شرب و بهداشتی در قالب تأمین اعتبار صورت گرفت و 130 میلیارد تومان اعتبار به پروژه شهید سلیمانی شهرستان شازند اختصاص پیدا کرد تا امروز با حضور مردم و مسئولان محلی به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به طرح جهاد آبرسانی در سطح کشور، ادامه داد: اتفاق بزرگی در کشور در راستای تأمین آب پایدار کمی و کیفی روستاهای کشور اتفاق افتاد و دولت برنامه‌ای در قالب جهاد آبرسانی ارائه کرد تا برای 10 هزار روستا در کشور آب پایدار تأمین شود که تاکنون برای بیش از 5 هزار و 200 روستای کشور آبرسانی انجام شده است و با تأکید رئیس جمهور مقرر شد تا پایان سال 1403 آبرسانی به باقی روستاها انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور بیان کرد: طرح جهاد آبرسانی با حضور خیرین آبرسان و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، سپاه پاسداران و بخش خصوصی انجام می‌شود و یکی از طرح‌های اثرگذار و مؤثر نظام بعد از انقلاب اسلامی بوده است. در گذشته برخی از نقاط کشور مانند سیستان و بلوچستان حتی آب نداشتند، اما امروز به برکت جمهوری اسلامی تمام شهرها و روستاهای کشور از آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند که این مهم به جهت تلاش شبانه‌روزی مسئولان کشور است.

امینی تصریح کرد: با افتتاح طرح‌های آبرسانی در روستاهای شهرستان‌های شازند و آستانه نیز اکنون از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار هستند و 100 درصد جمعیت شهری و روستایی شهرستان شازند از آب سالم و بهداشتی مطمئن برخوردار خواهند شد. در بعد فاضلاب با حضور مجموعه صنایع استان و ادامه کار و تکمیل تصفیه‌خانه نیز مردم باید خرید انشعاب فاضلاب را در اختیار گیرند که با این کار هم آلودگی را از محل زندگی خود دور کنند و هم با جمع‌آوری فاضلاب، فاضلاب تصفیه می‌شود و به آب ارزشمند و سالم برای به گردش درآوردن چرخ صنعت و اشتغال تبدیل می‌شود و مدیرکل استان باید در واگذاری حقوق انشعاب به صورت بلندمدت به مردم این دو شهرستان کمک کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان