Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@20:40:17 GMT

چاره‌ای جز مشارکت گسترده در انتخابات وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۴۳۶۰

چاره‌ای جز مشارکت گسترده در انتخابات وجود ندارد

یک عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری گفت: مسأله مطالبات انباشته شده مردم و وعده‌های عملی نشده و مشکلات اقتصادی بی‌شمار را پیش رو داریم که اینها منجر به مشارکت کم مردم در انتخابات سال ۹۸ شد ولی با وجود همه این مسائل و مشکلات چاره‌ای جز مشارکت وسیع و گسترده در انتخابات وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، داریوش قنبری در نوزدهمین کنگره حزب مردم سالاری، اظهار کرد: برگزاری این کنگره، فرصت مناسبی است تا مسائل و مشکلات روز کشور مدنظر قرار بگیرد و همچنین مواضع حزب ارزیابی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برگزاری کنگره فرصت بسیار مناسبی است که ما ببینیم به چه شکلی توانستیم در فضای سیاسی کشور مؤثر واقع شویم.

وی ادامه داد: ما از جمله احزابی هستیم که دارای عنوان رسمی هستیم. در خصوص مشکلات کشور همیشه حزب نظرات و دیدگاه‌های خود را به اشکال مختلف ابراز کرده است. مانند سایر احزاب صدای حزب ما نیز به خوبی شنیده نمی‌شود و این مشکل به مسأله قانون احزاب باز می‌گردد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به در پیش بودن انتخابات گفت: در زمان انتخابات معمولاً از ما انتظار دارند که در عرصه انتخاباتی حاضر شویم. به قول یکی از دوستان، ظاهراً ما پیمانکار انتخابات هستیم. باید در این نحوه فعالیت احزاب تجدید نظری صورت بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، احزاب اصلاح طلب باید با برنامه منسجمی حرکت کنند تا مسائل و مشکلات گذشته را شاهد نباشیم و از اشخاصی که احساس تعهدی به برنامه‌های اصلاح طلبانه ندارند، حمایت نشود.

این عضو حزب مردم سالاری گفت: مسأله مطالبات انباشته شده مردم و وعده‌های عملی نشده و مشکلات اقتصادی بی‌شمار را پیش رو داریم که اینها منجر به مشارکت کم مردم در انتخابات سال ۹۸ شد.

وی افزود: با وجود همه این مسائل و مشکلات چاره‌ای جز مشارکت وسیع و گسترده در انتخابات وجود ندارد. مردم باید در نظر داشته باشند که تفاوت حضور و عدم حضورشان برای انتخابات تفاوت مجلس یازدهم با مجالس ادوار گذشته است. بنابراین احزاب باید مردم محور حرکت کنند و مسائل مد نظر مردم را مدنظر داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 1400 حزب مردم سالاري داریوش قنبری مسائل و مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند