Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@08:37:47 GMT

احداث کارخانه قند در چغازنبیل منتفی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۶۵۵۹

احداث کارخانه قند در چغازنبیل منتفی شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان بر حفظ حریم میراث جهانی چغازنبیل تاکید کرد و گفت: با اقدامات حقوقی و اجرایی انجام‌شده از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی احداث کارخانه قند در چغازنبیل منتفی شد و این درخواست از سوی دادگاه تجدیدنظر هم رای منفی گرفت.

به گزارش ایمنا و به نقل از میراث آریا، سیدحکمت‌الله موسوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان درباره احداث کارخانه قند در حریم میراث جهانی چغازنبیل گفت: رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در خصوص احداث کارخانه قند در حریم چغازنبیل صادر و اعتراض شرکت مذکور رد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: متقاضی به دنبال این بود که در قطعه ۳۰۰ هکتاری که در بخشی از حریم درجه یک و دو چغازنبیل قرار داشت با مجوز استیجاری از جهاد کشاورزی و منابع طبیعی کارخانه‌ای را احداث کند که با استعلامی که از میراث‌فرهنگی گرفتند، رد شد.

موسوی با اشاره به اهمیت حریم زیگورات چغازنبیل و ثبت جهانی آن گفت: با وجود جواب رد از سوی میراث‌فرهنگی و عدم امکان احداث کارخانه در این محدوده، متاسفانه متقاضی در آن مقطع ورود کرد که با شکایت ما کار متوقف شد.

او در ادامه به تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی اشاره کرد و افزود: با تمام کش و قوس‌ها که در این دو سال وجود داشت و با توجه به عدم صدور مجوز از سوی میراث‌فرهنگی این درخواست، هم در نظر اولیه از سوی دیوان عدالت اداری کشور رد شد و این شخص را ذی‌حق ندانست و هم در تجدید نظر قضیه منتفی شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با تاکید بر اینکه از ابتدا احداث کارخانه در این محل به صورت قانونی امکان‌پذیر نبود، گفت: علی‌رغم علاقه ما به رونق تولید و اشتغال‌زایی در استان، حفظ حریم یک اثر جهانی بر ما واجب است و امیدواریم با هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌ها دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

کد خبر 475979

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چغازنبیل چغازنبیل و هفت تپه ميراث فرهنگي وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق احداث کارخانه قند گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سمانه سلطانی پور روز یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: با صدور مجوز فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی آروند با مدیریت آقای حسین میری، واقع در بازار سرپوشیده شهر شاهرود، تعداد فروشگاه‌های مجاز صنایع‌دستی در استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: بر اساس ابلاغ دستورالعمل صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها و پس از بررسی درخواست توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز خود را دریافت کنند.

سمانه سلطانی پور گفت: در حال حاضر ۶ فروشگاه صنایع‌دستی در سمنان، ۹ فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود، ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در دامغان و ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در مهدی‌شهر تحت مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان فعالیت می‌کنند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900631

دیگر خبرها

  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی