Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@05:44:28 GMT

سه هواپیما در یک بدنه

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۶۷۵۵

سه هواپیما در یک بدنه

نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا از طرح یک شرکت انگلیسی حمایت می‌کند تا هواپیمایی بسازد که می‌تواند از یک هواپیمای آموزشی به یک جت جنگنده تبدیل شود آن هم تنها با جدا کردن و تعویض بال‌ها و موتورهایش!

شرکت آئرالیس(Aeralis) در سافولک ۲۰۰ هزار پوند از نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا دریافت کرد تا هواپیمای دو سرنشین که سه نوع مختلف دارد را بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع مختلف آن بدنه‌های یکسانی دارند اما با نصب بال‌ها و موتورهای متفاوت می‌توانند تغییر کنند این به نیروی‌ هوایی اجازه می‌دهد تا با تعداد هواپیماهای کمتری کار کند.

نوع اولیه هواپیما را می‌توان برای آموزش تمرینات جنگی استفاده کرد اما طراحی آن طوری است که می‌توان با تغییر شرایط نیز از آن استفاده کرد.

این شرکت پیش‌بینی می‌کند که تغییر انواع این هواپیماها در حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول بکشد و اولین نسخه آن تا سه سال دیگر آماده خواهد بود.

تریستان کرافورد(Tristan Crawford) مدیر عامل آئرالیس می‌گوید: هر قطعه‌ای که در ساخت این هواپیماها استفاده شود از شرکت‌های انگلیسی خواهد بود.

طراح هواپیماها به تایمز گفت: ما می‌توانیم بال و موتورهای مختلفی استفاده کنیم تا به طور مثال هواپیما را تبدیل به یک هواپیمای آموزشی کنیم که به آرامی پرواز کند و کار با آن راحت است مثل یک ماشین خانوادگی.

این "طراحی انقلابی" به توسعه بیش از سه نوع هواپیما که اکنون در حال ساخت است کمک خواهد کرد.

نسخه‌های فعلی سه نوع هواپیمای آموزشی از یک بدنه‌ی مشابه ارائه می‌کنند: هواپیمای پایه ۰.۶۵ ماخ ، ۰.۸۵ ماخ و ۰.۹۵ ماخ

نسخه‌های آینده شامل یک مخزن سوخت خواهد بود که می‌توانند به عنوان یک پمپ بنزین هوایی به پهپادهای بی‌سرنشین سوخت برساند.

این شرکت همچنین افزود: آن‌ها می‌توانند مدلی با بال‌های بلندتر بسازند که بتوان از آن در ماموریت‌های تجسسی استفاده کرد و یا هواپیمایی بی‌سرنشین که به عنوان پهپاد جنگی استفاده شود.

کرافورد به تایمز گفت: آخرین بار بریتانیا در سال ۱۹۷۴ هواپیماهای نظامی خود یعنی هاوک(Hawk) را ساخت و هر فعالیت دیگری در این زمینه پس از آن تاریخ با همکاری سایر کشورها بوده است.

مبلغ ۲۰۰ هزار پوندی که نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا داده است برای سه سال توسعه و ساخت هواپیماها است که توسط مرکز "Rapid Capabilities Office" به ایده‌های نو اهدا می‌شود.

طراحی انعطاف‌پذیر این هواپیماها باعث می‌شود که گروه‌های آموزشی نیروی هوایی تعداد کمتری هواپیما نیاز داشته باشند و براساس سطح توانایی هر فرد آن را تغییر دهند.

جزئیات مشخصی از نحوه‌ی کار و یا قدرت هواپیماها و یا اجزای تشکیل دهنده‌ی آن منتشر نشده است زیرا این هواپیما هنوز در مراحل اولیه طراحی است. مشخص نیست چه مدت طول می‌کشد تا خدمه بتوانند هواپیما را به شکل‌های مختلف تغییر دهند و هزینه‌های این موضوع نیز مشخص نیست. این شرکت می‌گوید که این هواپیماها می‌توانند تا ۳۰ درصد از هزینه‌های فعلی انجام ماموریت‌های ترکیبی قدیمی را بسته به میزان استفاده از آنها کاهش دهند.

سخنگوی نیروی هوایی بریتانیا می‌گوید که قصد ندارند هواپیمای جت آموزشی هاوک را با این هواپیماهای جدید عوض کنند. او افزود: این سیستم برای ساده سازی طراحی، توسعه و پشتیبانی از هواپیماهای نظامی در چندین فعالیت آموزشی و دفاعی ایجاد شده است و در مقایسه با روش‌های قدیمی مدیریت ناوگان هوایی پیچیدگی و هزینه‌های کمتری دارد. شرکت آئرالیس بر روی بازآفرینی نحوه‌ی توسعه و عملکرد هواپیماهای نظامی آینده تمرکز دارد و ما خوشحالیم که می‌توانیم به همراه مرکز Rapid Capabilities Office به توسعه سیستم‌های آینده نیروی‌هوایی کمک کنیم. علاوه بر آن این سیستم به رونق انگلیس کمک خواهد کرد و دولت به هدف خود در حمایت از اختراعات و نوآوری‌های انگلیس خواهد رسید. ما در حال ایجاد موقعیتی قابل توجه برای توسعه‌ی صادرات و ارتباطات جهانی برای بریتانیا هستیم.

ریچارد نایتون معاون رئیس ستاد دفاع این طراحی را رویکردی نوآورانه توصیف کرد که تاکنون در این حوزه وجود نداشته است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیروی هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی عملیات ارتش

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز پنجشنبه با حضور در مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش، از آحاد رزمندگان نقش آفرین، به‌ویژه رزمندگان پدافند هوایی و نیروی هوایی، خانواده‌های رزمندگان و فرماندهان، قدردانی کرد و اظهار داشت: این عملیات که با محوریت نیروی هوافضای سپاه، هم‌افزایی ارتش، وزارت دفاع و هدایت ستاد کل نیروهای مسلح با موفقیت انجام شد، کام همه دوستان انقلاب اسلامی را شیرین و دشمنان را از قدرت بازدارندگی ایران شگفت‌زده کرد.

وی، با شکرگزاری به درگاه احدیت و تبریک این موفقیت و ظهور قدرت اراده ملت ایران به محضر فرماندهی معظم کل قوا، از ستاد کل نیروهای مسلح که با تدبیر شایسته و هم‍افرا و راهبری دقیق عملیات، اراده و همت رزمندگان اسلام را هم جهت و معطوف به هدف، به فرجامی غرور آفرین، رهنمون ساخت، قدردانی کرد.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: به دلاورمردان سپاه پاسداران خداقوت و دست مریزاد عرض می‌کنم و از آحاد همرزمان نقش آفرین، به‌ویژه رزمندگان پدافند و نیروی هوایی و خانواده فرماندهان و رزمندگان که همواره با تحمل سختی‌ها، توفیقات نیروهای مسلح را میسر ساخته‌اند، صمیمانه قدردانی می کنم.

امیر سرلشکر موسوی بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش برای اقدام، تاکید و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال گسترش جنگ نیست لیکن در جنگ اراده‌ها، پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد.

وی، عملیات وعده صادق را جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع دانست و از خداوند بزرگ برای ملت سربلند ایران، عزت روز افزون و برای محور مقاومت به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین و غزه قهرمان، پیروزی نهایی و برای رژیم کودک‌کش صهیونیستی تسریع در زوال مختوم را مسالت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • تاکید بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی عملیات ارتش
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • بیش از 130 اجلاس نماز در ارتش برگزار شده است