Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@02:42:09 GMT

نگرانی های پس از زلزله

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۷۵۴۴

نگرانی های پس از زلزله

با اینکه مسئولان بلافاصله اقدام به راه اندازی ۲ کمپ اسکان برای زلزله زدگان کردند اما این کمپ ها با استقبال مردم روبه رو نشده و خالی مانده است این در حالی است که منازل مسکونی در این زمین لرزه آسیب جدی دیده اند و وسایل درون ساختمانها نیز از بین رفته اند.در واقع این عدم تمایل مردم به حضور در کمپ های اسکان موضوعی کاملا طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک سو ازدحام در کمپ ها خطر شیوع ویروس کرونا را افزایش می دهد و از سوی دیگر در هیچ بحرانی مردم حاضر به ترک خانه های خود نیستند چون همیشه با همه تمهیدات امنیتی و انتظامی که اندیشیده می شود باز هم مردم نگران هستند که با رها کردن خانه و زندگی خود مورد سرقت قرار گیرند.

برخی نارضایتی ها به روند امداد رسانی نیز به همین مساله باز می گردد. مسِئولان برای سرعت و نظم بخشیدن به روند امداد رسانی چادرهای هلال احمر را در یک مکان واحد برپا می کنند اما مردم ترجیح می دهند اگر قرار است در چادر مستقر باشند به خانه هایشان نزدیک باشند.

اما یکی از مشکلاتی که پس از هیجانات و شوک  اولیه مردم را اذیت می کند تعطیلی تمامی نانوایی ها، سوپرمارکت ها ، رستوران  و به طور کلی فروشگاه ها است. در شرایطی که ساعتهای زیادی از زلزله گذشته و مردم همچنان جرات حضور در خانه ها را ندارند دسترسی به فروشگاه هایی که بتوانند نیازهای اولیه خود را تامین کنند می تواند بار و فشار روانی ناشی از خسارات را کمتر کند.

ترس از کوچک نمایی زلزله و خسارت های ناشی از آن نیز یکی از مسائلی است که هم در سطح شهر و هم در فضای مجازی مطرح است. ساکنان این شهر نگران هستند گزارشهای رسانه ملی مبنی بر جزئی بودن خسارت ها مبنای تصمیم و اقدام مسئولان در سطح ملی قرار گیرد و این شهر با همه مشکلات و خسارات تنها رها شود.

 بارش حدود ۵۰ میلیمتری باران و برف و در شهر سی سخت و تداوم بارندگی  تا شب،  ترس و نگرانی را برای سخت تر شدن شب بیشتر کرده است.

رواج شایعات همواره بخش لاینفک حوادث در همه جای دنیاست که سی سخت نیز از این شایعات دور نمانده است و این شایعات به دغدغه های مردم دامن زده است.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی۵.۶ دهم ریشتر ، ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه و ۳۴ ثانیه ؛چهارشنبه شب شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند.

مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد این زمین لرزه در عمق ۸ کیلومتری زمین اتفاق افتاده است .

زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سی‌سخت در کهگیلویه و بویراحمد ، ۱۹کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است .

این زمین لرزه در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت هم احساس شد.

۱۲ اردیبهشت سال ۹۷ نیز زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در شهرهای یاسوج و دنا اتفاق افتاد و خساراتی به هر دو شهرستان وارد شد.

سی سخت با ۷ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد. بر اساس گزارشهای  اولیه ۷۸ روستای شهرستان دنا در زلزله خسارت جدی دیده اند و برخی منازل مسکونی صد در صد تخریب و غیر قابل سکونت شده اند.

زمین لرزه سی سخت خسارت جانی نداشته است اما ۶۱ نفر مصدوم شده اند.مدیریت بحران استانداری در همان  دقایق اولیه تیم های ارزیاب را  برای بررسی وضعیت سی سخت به این شهر اعزام کرد و تمامی دستگاه های خدمات رسان و امدادی هم در حالت آماده باش قرار گرفتند.جاده ها در همان ساعت اولیه بازگشایی شد و مسئولان استانی در شهر سی سخت حضور پیدا کردند و شب را در کنار مردم به صبح رساندند.

۷ تیم ارزیاب هلال احمر، تیم های پزشکی ، گروه های بازگشایی راه ها بلافاصله به سی سخت اعزام شدند.میراث فرهنگی اماکن گردشگری را در اختیار زلزله زدگان قرار داد.اردوگاه اسکان اضطراری در شهرسی سخت راه اندازی شد.

برچسب‌ها سی سخت کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سی سخت کهگیلویه و بویراحمد یاسوج سی سخت کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زلزله اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد زمین لرزه سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • پس لرزه اظهارات جنجالی مهدی نصیری درباره رضا پهلوی و مصطفی تاجزاده
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • دوزین در استان گلستان لرزید
  • دوزین لرزید
  • قلعه خواجه لرزید
  • زلزله در میان مقامات اسراییلی
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند