Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، با بازگشایی مجدد گمرک اسلام قلعه افغانستان ، کلیه کالاهای تجاری متوقف در مرز "دوغارون" به غیر محموله های سوختی از سوی گمرک  "اسلام قلعه" افغانستان از امروز پذیرش می شوند.

 پس از آتش سوزی گسترده در گمرک" اسلام قلعه" افغانستان، از روز گذشته به صورت محدود کامیون های حامل کالاهای سریع الفساد از سوی این گمرک پذیرش شد  و از امروز نیز با اعلام طرف افغان، امکان ارسال کلیه  کامیون های تجاری متوقف در مرز "دوغارون" به غیر از محموله های سوختی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این تصمیم صرفا برای کامیون های متوقف در مرز "دو غارون" است  که حدود دو هزار و 500 دستگاه است  که نزدیک به دو هزار دستگاه از آن دارای محموله های تجاری غیر سوختی هستند و شامل محموله های جدید نمی شود. بر همین اساس تا اطلاع ثانوی و تخلیه کامیون های مرز ورود محموله های جدید به "دوغارون" ممنوع است.

محموله های سوختی، شامل بنزین، گاز مایع، گاز، گازوئیل  می شود که فعلا بنا به اعلام طرف افغان، پذیرش آنها  توسط گمرک اسلام قلعه صورت نمی گیرد.

در همین خصوص سخنگوی گمرک گفته بود، بعد از اعلام آمادگی گمرک ایران برای ارسال کالاهای فسادپذیر و همراهی گمرک افغانستان تا ساعتی دیگر اولین محموله کالاهای فسادپذیر از گمرک "دوغارون" خراسان رضوی خارج و وارد گمرک "اسلام قلعه" افغانستان می شود.

به گفته این مقام مسئول، حدود 30 کامیون کالای صادراتی فسادپذیر که عمدتا میوه و سبزیجات است، از ساعتی دیگر وارد خاک افغانستان و گمرک "اسلام قلعه" این کشور می شود.  از امروز کارکنان گمرک" اسلام قلعه افغانستان" مستقر شدند و یکی از باسکول های این گمرک نیز برای انجام توزین محموله های تجاری فعال شده است.

لطیفی تاکید کرد: گمرک ایران آمادگی دارد به شرط آمادگی و  پذیرش گمرک افغانستان در " اسلام قلعه"  تشریفات گمرکی  کالاهای سریع الفساد و  سایر محموله های صادراتی و ترانزیتی برای ورود به افغانستان انجام دهد. بعد از حریق گسترده در گمرک "اسلام قلعه" افغانستان، امروز اولین محموله های تجاری از بازارچه مرزی، منطقه ویژه و گمرک "دوغارون" خراسان رضوی به افغانستان ارسال می شود.

‌ بعد از انفجاز عظیم چند روز قبل در گمرک اسلام قلعه خسارت زیادی به زیر ساختهای این گمرک وارد شد و حتی برای مدتی گمرک دغارون ایران نیز تعطیل شد.

پربیننده ترین بزرگترین شرکای تجاری آمریکا کدامند؟/ کرونا عامل افزایش سهم تجارت چین و آمریکا افزایش ۵۵میلیون دلاری واردات در دی‌ماه/ صادرات ۲میلیون و ۱۵۲هزار تن کالا به چین صادرات و تولید؛ گروگان سیاست‌های اشتباه ممنوعیت صادرات مواد شوینده و صابون رفع شد تعرفه صادرات ۲۰قلم کالا به افغانستان صفر است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محموله تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

یک مقام ارشد سازمان ملل متحد می‌گوید حدود ۳۷ میلیون تن آوار از جنگ غزه به جا مانده که ممکن است فرایند آواربرداری ۱۴ سال طول بکشد.

به گزارش مشرق، «پیر لودهامار» از مقامات ارشد سازمان ملل متحد در امور مین‌روبی، بعدازظهر امروز (جمعه)، در کنفرانسی مطبوعاتی در ژنو گفت که برداشتن حجم عظیم آوارها و بمب‌های منفجرنشده در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد.

حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیروهای اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند