Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@05:49:49 GMT

۲۱۹ هزار مستاجر نیازمند در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۷۷۸۰

۲۱۹ هزار مستاجر نیازمند در کشور وجود دارد

گروه استان‌ها- رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: ۲۱۹ هزار نفر مستاجر و فاقد مسکن تحت حمایت کمیته امداد، در کشور وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین سید مرتضی بختیاری در نشست با نمایندگان مردم استان قزوین در مجلس شورای اسلامی که عصر امروز در سالن جلسات کمیته امداد شهرستان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: تفاهم نامه‌ای با بنیاد مستضعفان منعقد شده که با اولویت مناطق محروم، افراد بی‌بضاعت خانه‌دار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کمیته امداد مرکز پایش فقر را راه اندازی کرده تا پدیده فقر و محرومیت را در استان‌های مختلف رصد کند، افزود: این مرکز پایش با همکاری مراکز دانشگاهی فعال شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور عنوان کرد: با این طرح مددجویان کمیته امداد در سراسر کشور بررسی شدند و مشخص شد بالای 96 درصد از افراد تحت پوشش این کمیته در کشور، از محرومان واقعی هستند.

بختیاری همچنین از راه اندازی سامانه صفا خبر داد و گفت: مؤسسات خیریه شناسنامه‌دار می‌توانند از این سامانه استفاده کرده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به اطلاعات شناسنامه‌ای نیازمندان واقعی دسترسی داشته باشند.

وی افزود: نیازمندان واقعی از طریق این سامانه شناخته می‌شوند این در حالی است که به سبب حفظ حریم شخصی نیازمندان تنها مؤسسات خیریه شناسنامه‌دار به اطلاعات افراد بی‌بضاعت دسترسی دارند.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور همچنین خاطرنشان کرد: 23 بهمن کمیته انقلاب تشکیل شد در حالی که کمیته امداد امام خمینی(ره) دومین نهادی بود که پس تشکیل کمیته انقلاب به وجود آمد.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی همه مسئولان گره گشایی از کار مردم است به همین سبب حداکثر تلاش خود را انجام می‌دهیم تا مشکلات کاهش یابد، گفت: نمایندگان مجلس نسبت به اشتغال نگاه مثبتی دارند چراکه مجلس موافقت خود را با افزایش سهم تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال مددجویان از 6 هزار میلیارد به 10 هزار میلیارد تومان اعلام کرده است.

قزوین رتبه نخست اشتغالزایی کمیته امداد را در کشور دارد حمایت 1000 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای خانه دار شدن 20 هزار خانواده محروم

کرونا 61 کارخانه را در تاکستان تعطیل کرد

رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: یکی از وظایف نظام و انقلاب این است که شرایط یک زندگی حداقلی را برای آحاد جامعه فراهم کند.

وی با بیان اینکه 61 کارخانه در استان قزوین به سبب شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است و بسیاری از مردم در تنگنای اقتصادی قرار گرفته‌اند، عنوان کرد: خواسته قلبی ما این است که تعداد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کاهش یابد اما به هر حال مشکلات اقتصادی برخی از مردم موجب شده تا نیاز به حمایت‌های این سازمان از اقشار کم بضاعت جامعه احساس شود.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم وضعیت اقتصادی مردم بهتر شود تا شاهد کمترین تعداد از افراد تحت پوشش در کمیته امداد و بهزیستی باشیم.

  بودجه محرومیت زدایی در سال 1400 افزایش می‌یابد 

فاطمه محمدبیگی نیز در این  نشست گفت: افزایش مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.

 نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: افزایش بودجه‌های فقرزدایی و محرومیت زدایی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

 وی خاطرنشان کرد: قسمتی از مباحث محرومیت‌زدایی در کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود  این در حالی است که مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در بودجه 1400 افزایش می یابد.

 محمدبیگی تصریح کرد:  بودجه سال 1400 یک بار رد شده و برگشت خورده است به همه سبب نمی‌توان فعلاً رقم دقیق افزایش بودجه محرومیت‌زدایی را عنوان کرد.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی ویروس کرونا محرومیت زدایی ویروس کرونا کمیته امداد امام خمینی مجلس شورای اسلامی افراد تحت پوشش محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان از برگزاری نخستین جلسه جلسه کمیته نظارتی در این منطقه با حضور تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان خبر داد و گفت: بیشتر معضلات شهری شهروندان منطقه ۵ با رویکرد تقسیط در ساخت‌وساز، دریافت پروانه ساختمانی و آزادسازی‌ها است که در این جلسه مطرح شد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اینکه در بعضی مواقع ملاقات و گفت‌وگوی مستقیم و بی‌واسطه با اعضای شورای اسلامی شهر با دشواری یا تأخیر همراه است، در کمیته نظارتی که هر ماه در منطقه برگزار می‌شود، امکان دیدار و گفت‌وگوی بی‌واسطه مردم با اعضای شورای اسلامی شهر فراهم می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری چنین جلساتی ارتباط چهره به چهره با مردم و بررسی موضوعاتی است تا مشکلات شهروندان حل‌وفصل شود.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان ضمن قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان که در کمیته نظارتی حضور دارند، گفت: با برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، اقدامات تأثیرگذار خواهد بود.

کارگر تصریح کرد: با توجه به دیدار چهره به چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولان و مردم است.

وی با بیان اینکه بیشتر معضلات شهری شهروندان منطقه ۵ با رویکرد تقسیط در ساخت‌وساز، دریافت پروانه ساختمانی و آزادسازی‌ها است که در جلسات مشکلات شهروندان به همت اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان رفع می‌شود، گفت: اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان همواره یاری‌دهنده مردم منطقه ۵ بوده‌اند و معضلات شهری شهروندان را در دستور کار قرار داده‌اند.

به گزارش ایمنا، در اولین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان (مجید نادرالاصلی، سیدامیر سامع و ابوالفضل قربانی) ضمن تکریم و قدردانی از مدیر و رؤسای ادارات و کارکنان منطقه ۵ و دریافت نظرات و پیشنهادهای آن‌ها و جلسه بررسی مسائل منطقه برای آشنایی با ظرفیت‌ها، کاستی‌ها، چالش‌ها و موانع موجود و آگاهی از روند پیشرفت برنامه‌ها و پروژه‌های این منطقه، از موارد مطرح شده بود.

کد خبر 749086

دیگر خبرها

  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است