Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن نجات در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: امروز با فرماندار تایباد جلسه‌ای در خصوص انفجار اسلام قلعه و گمرک دوغارون داشتیم و مصوباتی در این خصوص تهیه شد که به زودی اجرایی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: با هماهنگی وزارت امور خارجه، سرکنسول ایران آمادگی کامل خراسان رضوی برای برای پاکسازی و بازگشایی گمرک اسلام قلعه را به طرف افغانستانی اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امروز با حضور کلیه دستگاه‌های بحران‌مدار جلسه‌ای با ریاست معاون عمرانی استانداری داشتیم و برای بحث های زیرسازی، بازسازی، بازگشایی و پاکسازی گمرک اسلام قلعه، امادگی صد‌در‌صدی خود را اعلام کردیم.

 نجات عنوان کرد: با توافقی که با طرف افغانستانی انجام گرفت، از روز گذشته به صورت محدود کامیون‌های حامل کالاهای سریع‌الفساد از این گمرک پذیرش شد و از امروز نیز امکان ارسال تمام کامیون‌های تجاری متوقف در مرز دوغارون به غیر از محموله‌های سوختی فراهم شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در خصوص تمهیدات ایران برای پیشگیری و آمادگی در برابر حریق احتمالی محموله‌های سوختی در گمرک دوغارون تشریح کرد: یکی از مصوبات جلسه امروز اعزام و استقرار سه دستگاه خودرو آتش‌نشانی از شهرستان‌های اطراف همراه با تیم‌های مجرب امداد و نجات در گمرک دوغارون تا عادی شدن شرایط و تفکیک پارکینگ‌ها بر اساس محموله‌ کامیون‌ها و تریلرها است.

وی با بیان اینکه حادثه انفجار در گمرک مرزی اسلام قلعه، ضرورت تقویت سیاست‌های پیشگیرانه را در گمرک دوغارون مشخص کرد،گفت: یکی از تصمیماتی که در همین راستا در جلسه امروز با تاکید استاندار خراسان رضوی اتخاذ شد، تبدیل و ارتقای ایستگاه آتش نشانی گمرک دوغارون به پایگاه آتش نشانی است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸  

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی مدیریت بحران مشهد محسن نجات مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گمرک دوغارون خراسان رضوی اسلام قلعه آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم

عسکری مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید با بیان اینکه مرمتگران در مجموعه جهانی تخت جمشید با استفاده از روش‌های نوین، چند ته ستون این مجموعه تاریخی را از گلسنگ پاک کردند، اظهار کرد: پروژه گلسنگ‌زدایی از کاخ‌های تچر و کاخ شورا انجام شده و هم اکنون یک کارگاه فعال در کاخ آپادانا مشغول پاکسازی گلسنگ‌ها است و کارگاه پلکان شمالی کاخ آپادانا هم زودی ایجاد خواهد شد و برای پاکسازی پلکان شمالی کاخ آپادانا متخصصان ایرانی و خارجی با مرمتگران تخت جمشید همکاری دارند و یا به آنها مشاوره تخصصی ارائه می‌دهند.

او بیان کرد: ضروری است برای پاکسازی هر بخش، یک کارگاه مرمتی تعریف شود تا پس از پاکسازی گلسنگ‌ها، اقدامات حفاظتی و مرمتی انجام شود، در غیر این صورت پاکسازی‌ها ممکن است نه تنها مثبت نباشد بلکه برای آثار تاریخی زیانبار هم باشد.

بر اساس نظر متخصصان بیولوژیست، گلسنگ‌ها موجوداتی زنده، هوشمند و مخرب از خانواده خزه‌ها هستند و گونه‌های مختلفی دارند گلسنگ‌ها در طول سالیان دراز بر روی سنگ‌های تخت جمشید بوجود آمده اند و در دراز مدت باعث تخریب کامل آثار خواهند شد.

گلسنگ از یک موجود زنده تشکیل شده از اجماع بسیار نزدیک قارچ‌ها و جلبک‌هاست، در این همزیستی جلبک‌ها از طریق عمل فتوسنتز، مواد آلی تولید می‌کنند که به مصرف قارچ‌ها می‌رسد و از سوی دیگر قارچ‌ها با ترشح اسید سبب انحلال مواد معدنی سنگ می‌شوند که به مصرف جلبک‌ها می‌رسد.

در گذشته به صورت سنتی با این آفت سمج مبارزه می‌شد که چندان موثر نبود، اما در سال‌های اخیر مرمتگران تخت جمشید با روش‌های نوین و مواد جدید در چند مرحله موفق به دفع گلسنگ از چند ته ستون تخت جمشید شده اند.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید افزود: گلسنگ‌ها از مهم‌ترین عوامل آسیب‌رسان به بنا‌های تاریخی به‌خصوص آثار سنگی هستند.

او ادامه داد: این پایگاه از ۱۷ سال پیش تاکنون مطالعات بسیار گسترده‌ای در خصوص نوع و روش‌های پاکسازی گلسنگ‌ها آغار کرده و این مطالعات با همکاری مراکز بین المللی و مراکر تخصصی ایرانی همچنان در حال انجام است.

عسکری اضافه کرد: بنا بر اظهارات کارشناس، بیش از ۱۰۰ گونه گلسنگ در محوطه شناسایی شده است.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید اظهار کرد: تخت جمشید نخستین سایت ایرانی است که گلسنگ‌ها در آن مورد بررسی‌های تخصصی قرار گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • حریق در پشت بام یک منزل مسکونی در مشهد اطفا شد
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز دوغارون
  • آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی