Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از برگزاری جلسه شبانه ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان در شهرستان سمیرم خبر داد و گفت: این جلسه به منظور بررسی اقدامات مورد نیاز برای تسریع در بازسازی‌ها و روستاهای آسیب دیده از زلزله برگزار شد. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران استان در شهرستان سمیرم اظهار داشت: این جلسه به منظور بررسی اقدامات مورد نیاز برای تسریع در بازسازی‌ها و روستاهای آسیب‌دیده از زلزله برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  از شب گذشته 27 تیم ارزیاب به محل حادثه اعزام شدند و تاکنون 329 واحد مسکونی در روستاهای پادنا ارزیابی و خسارت آنها تائید شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه برق روستای خفر پادنای سمیرم در اثر رانش زمین قطع شده گفت: تردد در محور شهرضا به سمیرم 10 کیلومتری سمیرم به علت یخ زدگی، کاهش دما و کولاک به کندی صورت می‌گیرد.

دستورات رئیس جمهور برای تسریع در امدارسانی به زلزله زدگانجهانگیری: همه امکانات استان چهارمحال و بختیاری برای کمک به زلزله‌زدگان بسیج شودبارش برف در "سی سخت" آغاز شد و زلزله‌زدگان بدون سرپناه +فیلم

وی ادامه داد: عوامل اداره راهداری در حال بازگشایی راه‌ها در 300 کیلومتر از راه‌های مناطق ونک، حنا و سمیرم هستند تا هر چه زودتر تردد به حالت عادی بازگردد.

شیشه‌فروش تصریح کرد: میزان بارش‌ها از روز گذشته تاکنون در شهرستان سمیرم 72 میلی‌متر و 25 سانتیمتر برف، اصفهان 6 میلی‌متر، خوانسار 27 میلی‌متر، داران 20 میلی‌متر، دهاقان 24 میلی‌متر، زرین شهر 6 میلی‌متر، چادگان 15 میلی‌متر، گلپایگان 13 میلی‌متر و 50 سانتی‌متر برف در فریدونشهر گزارش شده است.

انتهای پیام/166/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم