Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «شریف نظام مافی»  اظهار کرد: شرکت های سوییسی از معدود کشورهای اروپایی هستند که در دوران تحریم ها و فشار حداکثری علیه کشور، ایران را ترک نکردند و کارخانجات به فعالیت خود ادامه دادند و حتی شاهد تولیدات آنها در بازار هستیم در حالی که شرکت های دیگر کشورها ایران را ترک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت سرمایه گذاران و شرکت های سوییسی در این مدت با محدودیت های بسیاری همراه بوده است که از جمله آنها مشکلات بانکی برای پرداخت سود به شرکت مادر بود.

نظام مافی با بیان اینکه این شرکت ها در زمینه واردات نیز با سختی هایی مواجه هستند، تصریح کرد: تجارت ایران و سوییس بیش از ۲۰۰ سال ادامه داشته و در هیچ شرایطی این کشور، بازار ایران را ترک نکرده است.

وی با بیان اینکه حضور شرکت های سوییسی با وجود محدودیت ها تداوم دارد، خاطرنشان کرد: علاقه برای ادامه همکاری ها به دلیل مکمل بودن کالاهای مورد نیاز دو کشور است.

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوییس تاکید کرد: این کشور به حضور در ایران علاقه دارد اما برای گسترش همکاری ها باید مشکلات بانکی مرتفع و بروکراسی های اداری کمتر شود.

وی با بیان اینکه قوانین ایران در زمینه تجارت و سرمایه گذاری موجب کاهش علاقمندی کشورهای اروپایی می شود، اظهار داشت: تسهیل در زمینه های مختلف اقتصادی فضای بهتری را برای جلب سرمایه گذاری فراهم می کند و شرکت ها رغبت بیشتری نشان خواهد داد.

تحولات سیاسی بر تجارت با سوییس تاثیر مستقیم می گذارد

نظام مافی با بیان اینکه کانال مالی ایران و سوییس برخلاف اینستکس مسیر جدیدی نیست، تصریح کرد: توافقاتی انجام شد تا فعالان اقتصادی مجوزی برای گسترش تجارت و بهبود شرایط انتقال پول به دست بیاورند.

وی با اشاره به اینکه بر سر کار آمدن دولت جدید آمریکا حساسیت ها نسبت به این کانال را کاهش داده است، گفت: امید داریم بانک ها بتوانند فعالیت خود را از این طریق راحت تر انجام دهند و شاهد تغییرات بیشتری باشیم.

نظام مافی تصریح کرد: در یکسال اخیر با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان تبادلات ایران و سوییس مربوط به کالاهای بشردوستانه بود، حتی با شرکت هایی که ثبت آنها مربوط به این کشور نبوده است.

وی افزود: غلات و دارو از مهمترین کالاهای وارداتی از سوییس به ایران را تشکیل دادند که برخی اقلام مواد اولیه ای بودند که برای تولید دارو در کشور مورد استفاده قرار گرفتند.

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوییس تاکید کرد: محدودیت تجارت دو کشور به دلیل نداشتن تمایل نیست، بلکه انتقال پول فعالیت اقتصادی را محدود و سخت کرده است که برای تغییر آن تحولات سیاسی بسیار تاثیر گذار است.

وی با اشاره به اینکه دولت آمریکا هنوز به توافق برجام بازنگشته است، اظهار کرد: در دولت قبلی این کشور برخی تحریم ها اعمال شده که با وجود قانونی نبودن آنها، این کشور می تواند در مذاکرات به نفع خود از آن استفاده کند.

ششم مردادماه سال جاری خبری مبنی بر تکمیل شدن نخستین معامله کانال تجاری بشردوستانه جدید ایران با سوییس از سوی دولت این کشور اعلام شد که نوید فعال شدن این کانال مالی را به همراه داشت این محموله حاوی داروهای ضد سرطان بود.

پس از این روند شرکت های دیگری برای فعالیت در این کانال مالی با ایران ثبت نام کرده اند و در حال برنامه ریزی برای انجام معاملات هستند. این کانال مالی می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد و مبادلات تجاری ایران برعهده داشته باشد.

کد خبر 585958 برچسب‌ها ایران و سوئیس صادرات و واردات تجارت جهانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و سوئیس صادرات و واردات تجارت جهانی ایران و سوییس کانال مالی نظام مافی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، سید احسان خاندوزی که برای شرکت در پنجاهمین مجمع بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده است در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشور‌های مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تامین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

وی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تامین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشور‌هایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تاسیس این پنجره تامین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تامین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو به خصوص کشور‌های هدف که نقش پررنگ تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای / دلار کاهشی شد
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • بازگشت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد