Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 کرونای انگلیسی با ویروس کرونای چینی تفاوت هایی دارد که باید آن را جدی گرفت زیرا خطر مرگ بیماران کرونایی را افزایش می دهد. کرونای انگلیسی جهش یافته افراد سن پایین را درگیر می کند و در سی تی اسکن بیماران جوان مبتلا به کرونای انگلیسی ریه های بلافاصله درگیر می شود و بعد از 3 روز فرد دچار علامت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان این‌‌که ویروس کرونای انگلیسی افراد زیر ۲۰ سال را بیشتر درگیر می‌‌کند، راهکارهای مقابله با ویروس جهش‌‌یافته را تشریح کرد.

 

دکتر مسعود مردانی درباره ویروس کرونای انگلیسی اظهار کرد: تفاوت‌‌های عمده ویروس کرونای انگلیسی با انواع قبلی ویروس کرونا، سرایت‌پذیری خیلی بالاتر، افزایش ابتلا در افراد زیر 20 سال و مرگ‌‌ومیر بالاتر است.

به گزارش رکنا، وی ادامه داد: این ویروس جهش‌‌یافته، نسبت به ویروس کرونای قبلی، افراد زیر 20 سال را بیشتر درگیر می‌‌کند؛ به همین دلیل اگر موارد ابتلا به ویروس کرونا در جوانان بیشتر شود، می‌‌توان یکی از علل آن را ابتلا به نوع جهش‌‌‌‌‌یافته ویروس کرونا قلمداد کرد.

3 تفاوت کرونای انگلیسی با نوع قبلی

مردانی افزود: عمدتاً افرادی به واریانت جدید ویروس کرونا (کرونای انگلیسی) مبتلا می‌‌شوند که قبلاً به بیماری کرونا مبتلا نشده بودند؛ به‌نظر می‌‌رسد آنتی‌‌بادی‌‌های ایجادشده توسط ویروس کرونای قبلی در بدن افرادی که قبلاً به این بیماری مبتلا شده‌‌اند، قابلیت محافظت از آن‌‌ها در برابر ویروس کرونای انگلیسی را داشته باشد و بنابراین کماکان می‌‌توان به اثربخشی واکسن‌‌های کرونا، امیدوار بود.

چگونه از ویروس کرونای انگلیسی جهش یافته در امان بمانیم؟

این فوق‌تخصص بیماری‌‌های عفونی و گرمسیری در پاسخ به این سؤال که راهکار مقابله با ویروس جهش‌یافته چیست، تصریح کرد: خوشبختانه راه‌‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس جهش‌‌یافته و ویروس کرونای قبلی، مشابه یکدیگر و شامل شست‌‌وشوی مکرر دست‌‌ها، رعایت فاصله‌‌گذاری اجتماعی، پرهیز از سفرهای غیرضروری و عدم شرکت در تجمعات و استفاده از ماسک و در خانه ماندن است.

۵۰ مورد مشکوک به ویروس کرونای انگلیسی در استان مرکزی

وی افزود: ۵۰ نمونه مثبت و مشکوک به ویروس کرونای انگلیسی در استان را به وسیله تست مولکولی غربالگری واریانت انگلیسی توسط همکاران آزمایشگاه مورد بررسی قرار دادیم.

جمالیان خاطر نشان کرد: خوشبختانه واریانت انگلیسی در بین نمونه‌های مثبت در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک یافت نشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: روند غربالگری واریانت انگلیسی در استان ادامه خواهد داشت و علاوه بر آن بزودی برنامه غربالگری واریانتهای آفریقایی و برزیلی هم در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کلینیک امام رضا (ع) اراک صورت خواهد گرفت.

جمالیان در ادامه از زحمات ویروس شناس تقدیر و تشکر کرد و گفت: در کنار کادر بهداشت و درمان همکاران دلسوز و باتجربه آزمایشگاه‌های استان شبانه روز در حال تلاش و توانمندسازی هرچه بهتر آزمایشگاه‌های استان مرکزی هستند.

خطر خیز چهارم کرونا در استان مرکزی بسیار جدی است

وی بیان کرد: خطر ورود به خیز چهارم کرونا در استان بسیار جدی است و شاهد ایجاد روند ملایم صعودی در موارد بستری روزانه در استان هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هشدار داد: افزایش موارد ابتلاء به کووید ۱۹ در گروه‌های سنی جوان طی هفته‌های اخیر، لزوم همزیستی هوشمندانه کلیه گروه‌های سنی با بیماری را بیش از گذشته حائز اهمیت می‌کند؛ چراکه افزایش ابتلای گروه‌های سنی پایین‌تر به کرونا، هشداری برای ابتلای افراد سالمند خانواده خواهد بود.

جمالیان افزود: خطر ورود به خیز چهارم بیماری در استان جدی است و همه ما باید برای جلوگیری از ایجاد آن دست به دست هم دهیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم با توجه به شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی در کشورمان و قدرت سرایت بسیار بالای این ویروس، هموطنان در کلیه گروه‌های سنی، با پرهیز جدی‌تر از تردد غیرضروری، تشدید فاصله گذاری اجتماعی و خودداری از برگزاری هر گونه دورهمی و مهمانی، استفاده از ماسک صحیح و رعایت بهداشت، مجموعه علوم پزشکی استان مرکزی را در کنترل این ویروس یاری کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونای انگلیسی کرونا انگلیسی علائم کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان درگیر مداخلات جوی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • فیلم| جوانی که برای دفاع از ۳ دختر با اراذل درگیر شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد