Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علی مدبر با اشاره به پتانسیل بالای این منطقه تاریخی و فرهنگی اظهار کرد: سرمایه گذاری در پروژه هایی همچون مجتمع تجاری عتیق، کبود، آیسان، میارمیار، بلوک های گلستان، ایستگاه های مترو و ... موجب شده تا این منطقه حرف اول را در بحث سرمایه گذاری بزند.

او ادامه داد: در کنار چنین پروژه های عمرانی و تجاری، ما باید نیم نگاهی نیز به درآمدهای پایدار ناشی از مباحث گردشگری، خانه های تاریخی و قدیمی، بومگردی، صنایع دستی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. منطقه داشته باشیم و در این راستا منطقه را به ۱۲ حوزه و ۶۰ بلوک تقسیم بندی کرده ایم که بتوانیم پتانسیل های موجود را کشف کنیم.

شهردار منطقه ۸ تبریز با بیان اینکه باید نگاه به این منطقه تاریخی و فرهنگی فرق داشته باشد، عنوان کرد: برای دستیابی به این مهم لازم است تا ابتدا چارت سازمانی با اهداف و اقدامات منطقه تاریخی و فرهنگی همخوانی داشته باشد و سپس منابع مالی روی درامدهای پایدار باشد و به مواردی همچون صدور پروانه و جرائم ماده ۱۰۰ متکی نباشد.

او افزود: در جلسه دو هفته قبل شورای اسلامی شهر تبریز خوشبختانه با رای  ۱۳ عضو محترم شورا، مصوب شد تا ساختار منطقه عوض شود و منابع مالی به مواردی همچون ماده ۱۰۰ متکی نباشد. بر اساس این مصوبه همچنین حوزه منطقه تاریخی و فرهنگی توسعه می یابد و سیاستهای این منطقه نیز متمرکز می شود.

مدبر با اشاره به برنامه های شهرداری منطقه ۸ تبریز، گفت: ایجاد هفته بازارهای مختلف از جمله در زمینه های فرهنگی و هنری، تعریض پیاده راه ها و مسیرهای گردشگری و حذف پارکبان ها، تملک بعضی از خانه ها و بناهای قدیمی از حمام قاضی در بازار، مرمت و احیای خانه های قدیمی و ... از جمله برنامه های این منطقه است.

او در خصوص اقدامات این منطقه در موضوع فضای سبز، افزود: هم اکنون گلخانه های منطقه فعال است و ما امسال که به نام سال فضای سبز نامگذاری شد، با تمام توان در توسعه فضای سبز منطقه تلاش می کنیم و در این راستا طی ماه های گذشته اقدامات مهمی از جمله کاشت حدود سه هزار درخت و درختچه انجام داده ایم. البته ایجاد پارک در منطقه ۸ که یک منطقه فشرده است، کار سختی است اما با این حال طی سه سال اخیر پارک های هاشمیه، سلیمی و امیریه را ایجاد کرده ایم و باندهای فضای سبز خیابان جمهوری را نیز توسعه داده ایم.

شهردار منطقه ۸ تبریز با اشاره به اقدامات عمرانی این منطقه، اظهار کرد: پروژه های عمرانی منطقه ۸ با پروژه های عمرانی دیگر مناطق فرق دارد. از مهم ترین اقدامات عمرانی ما، توسعه سنگفرش ها هم در داخل بازار و هم در داخل بافت های قدیمی و تاریخی منطقه بوده است. ما تقریبا ۱۰۰ درصد مسیرهای اصلی بازار و بافت های تاریخی منطقه را سنگفرش کرده ایم و سال آینده نیز در ساماندهی نماها و تاسیسات بازار هزینه خواهیم کرد.

او در ارتباط با اقدامات منطقه در خصوص کانال های هدایت آب های سطحی، گفت: با توجه به اینکه مسیرگشایی ها در این منطقه از دهه ها قبل بوده، در آن زمان برای ۱۰۰ سال آینده پیش بینی نشده بود و از طرفی اکثر تاسیسات بخصوص تاسیسات کلان زیرزمینی از مرکز شهر و این منطقه عبور می کند. این موضوع باعث شده تا در ایجاد و توسعه کانال های هدایت آب های سطحی دچار محدودیت شویم اما با این حال ما در منطقه تاریخی و فرهنگی هشت هزار و ۶۶۴ متر کانال روپوشیده داریم و آخرین کانالی که در این مقدار قرار گرفت، کانال رضانژاد بود.

مدبر با بیان اینکه پیاده محور کردن معابر، یکی از سیاست های سال جاری شهرداری منطقه ۸ تبریز بوده است، افزود: با توجه به اینکه این منطقه کوچک ترین و در عین حال فشرده ترین منطقه تبریز است، کمترین روگذر و زیرگذر را داریم و برای مسدود کردن مسیر جهت اجرای پروژه های عمرانی دچار محدودیت هستیم. بر این اساس آخرین حفاری های منطقه در زمان احداث پارکینگ والمان و بارون آواک انجام شده است.

48

کد خبر 1487880

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی منطقه تاریخی و فرهنگی پروژه های عمرانی منطقه ۸ تبریز فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۲۱۷ هزار تن آسفالت برای سطح معابر قم در سال ۱۴۰۳

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰۹ هزار تن آسفالت برای معابر شهری قم استفاده شد گفت: در سال جاری این عدد به ۲۱۷ هزار تن خواهد رسید.

عباس حلوایی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: یکی از اقدامات معاونت فنی و عمرانی، احداث ایستگاه‌های انتقال پسماند به منظور افزایش بهره‌وری حمل‌ونقل پسماند شهری به مرکز دفن و پردازش البرز است.

وی افزود: در این مسیر تصمیم بر آن گرفته شد تا جانمایی این سایت‌ها در چندین نقطه شهر که گرد و غبار و بوی بود وجود نداشته باشد، انجام شود که یکی از آن‌ها در منطقه ۵ است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این سایت تخلیه زباله در مسیر انتهای شهرک قدس به سمت مسجد جمکران جانمایی شد و قرار است قرارداد آن طی دو یا سه ماه آینده به مبلغ ۱۴ میلیارد تکمیل شود.

حلوایی‌زاده ادامه داد: سال گذشته بالغ بر ۲۰۹ هزار تن آسفالت برای معابر شهر قم در نظر گرفته شد که برای امسال ۲۱۷ هزار تن پیش بینی اولیه انجام گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تلاش مجموعه برای افزایش این میزان برای حل معضلات روسازی آسفالت در شهر است، گفت: در طول یک ما سپری شده از سال جدید نیز بالغ بر ۲۵ هزار تن آسفالت پخش شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه پارکینگ چهل اختران از جمله پروژه‌های ساخت پارکینگ در طول سال ۱۴۰۲ بود که به نتیجه مطلوب رسید، تصریح کرد: همچنین طبقه منفی یک و دو پارکینگ بازار کهنه نیز به اتمام رسیده است تا با طراحی طبقه همکف عملیات جدید آغاز شود.

حلوایی‌زاده ادامه داد: در حوزه طراحی پروژه عمرانی، طراحی اتصال بلوار گمرک و ۵۵ متری به کمربندی امام علی (ع) انجام شده است، از سوی دیگر طراحی بلوار آیت‌الله قاضی خرم‌آبادی با چند تقاطع در دست اقدام است و طراحی روش‌های اتصال محور جمهوری به بلوار یادگار امام نیز در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: این پروژه غیرهمسطح است، یکی از لوله آب‌های اصلی شهر قم از این منطقه می‌گذرد و دکل‌های ۲۳۰ ولت به بالا در این منطقه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 748844

دیگر خبرها

  • ۳۴ باند حفاری اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی منهدم شد
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • پیش‌بینی ۲۱۷ هزار تن آسفالت برای سطح معابر قم در سال ۱۴۰۳
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • افتتاح دو طرح عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد