Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@04:41:24 GMT

#بایدن

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۶۹۰۱

#بایدن

سه اقدام امریکا درباره ایران در یک روز باعث شد بحث‌ها درباره این تصمیم‌های دولت بایدن و گمانه‌زنی‌ها درباره برجام و سرنوشت آن در شبکه‌های اجتماعی دوباره سر زبان‌ها بیفتد.

کاربران درباره اعلام تمایل امریکا برای حضور در نشست ۱+۵، نامه امریکا به شورای امنیت و پس گرفتن فعال شدن مکانیسم ماشه و لغو محدودیت‌های اعمال شده بر تردد دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک می‌نوشتند و از اینکه این کارها نتیجه‌ای برای احیای برجام دارد یا نه می‌گفتند: «‏اقدام بایدن در پس گرفتن درخواست امریکا از شورای امنیت برای فعال شدن مکانیسم ماشه، گرچه برای ایران اهمیت مستقیمی ندارد ولی اعلام رسمی تغییر سیاست کاخ سفید درباره برجام محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»، «مکانیسم ماشه در عمل اجرایی نشده بود که لغو بشه (۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت با فعال کردنش مخالفت کرده بودن) درباره کاهش محدودیت تردد هم صرفاً محدودیت‌های اضافی مصوب دولت ترامپ لغو شده و هنوز رفت و آمد نمایندگان ایران و کره‌شمالی به خارج از محدوده ۲۵ مایلی از مرکز منهتن ممنوعه»، «‏می‌گفتند که مکانیسم ‎ماشه ۳۰ روزه ایران را از پا درخواهد آورد. حالا افتادن به صرافت تحلیل بایدن»، «مکانیسم ماشه امریکا هیچ وقت به‌صورت قانونی شروع نشده که حالا امریکا اونو پس گرفته. روغن ریخته نذر امام‌زاده میکنه»، «‏همان طور که فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی ‎ترامپ عملاً اثری مثبت یا منفی رو ‎تحریم‌ها نداشت تعلیق آن از سوی ‎بایدن نیز صرفاً به معنای بازگشت امریکا به میز مذاکرات است.اینکه بر سر میز چه می‌خواهند باید صبر کرد...»، «مکانیسم ماشه، فعلاً پر»، ‏دیشب گفتم خبرهای خوبی در راه است... سقوط قیمت دلار و سکه و خودرو پیشاپیش مبارک.»



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مکانیسم ماشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • حماس: منتظر پاسخ اشغالگران هستیم/ دستانمان روی ماشه است
  • ویدیوی لو رفته جو بایدن؛ توافق قریب الوقوع با ایران؟!
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟