Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: طی یک هفته اخیر شیب افزایشی ملایم بیماری کرونا در موارد بستری و سرپایی در مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری وجود داشته است، به طوری که طی این هفته تعداد موارد بستری در بخش‌های کرونایی استان سه رقمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این افزایش شیوع بیماری کرونا در کشور وجود دارد افزود: در استان‌های همجوار، بسیاری از شهرستان‌ها در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی قرار گرفته اند که زنگی خطر بزرگی برای استان چهارمحال و بختیاری است.

بیشتر بخوانید

مراجعه ۳۳۸ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری

شیرانی خاطرنشان کرد: باید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با دقت و وسواس رعایت شود تا از تغییر رنگ شهرستان‌ها به قرمز و نارنجی جلوگیری گردد.

او با اشاره به افزایش شیوع و گردش داخلی ویروس جهش یافته انگلیسی گفت: در بسیاری از نقاط کشور به ویژه استان‌های همجوار چهارمحال و بختیاری تعدادی بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی گزارش شده است.

شیرانی ادامه داد: این ویروس قدرت سرایت و بیماری زایی بسیار بالایی دارد و افراد جوان‌تر را مبتلا می‌کند، همچنین خیلی سریع علایم در انسان مستقر می‌شود که باعث افزایش نگرانی برای روبرو شدن با موج سنگین بیماری ست.

او افزود: در شهرستان‌های کم جمعیت مثل کیار، به علت برگزاری دورهمی‌ها و مهمانی‌ها تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافته است که اگر این روال ادامه یابد ممکن است در برخی شهرستان‌ها شاخص رنگی کرونا تغییر کند.

شیرانی تأکید کرد: طبق مقررات ستاد ملی کرونا، تردد و حمل و نقل بار و وسیله نقلیه جمعی بین استان‌ها آزاد و تردد برای وسایل نقلیه شخصی و خانوادگی ممنوع است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی کرونای انگلیسی چهارمحال و بختیاری شهرستان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات