Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@11:42:58 GMT

چند عادت اشتباه پس از غذا خوردن

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۷۲۳۳

برای بهره مندی از سلامت کامل، نکات بسیاری وجود دارد که باید علاوه بر رعایت رژیم غذایی مناسب، رعایت شوند. ناطقان: برای مثال بسیاری از افراد عادات اشتباهی دارند که تکرار آن‌ها با گذشت زمان، سلامت افراد را به طور جدی تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مثلا برخی عادات هستند که افراد هرگز نباید بعد از غذا خوردن انجام دهند، چون در صورت رعایت نکردن این موارد به سلامت خود آسیب جدی می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزنامه orissapost چاپ هند در مطلبی به بررسی این موضوع پرداخته که چرا نباید برخی خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها را پس از وعده غذایی اصلی مصرف کرد:

- نوشیدن آب بلافاصله بعد از مصرف غذا توصیه نمی‌شود. درصورتیکه فرد باید بلافاصله بعد از غذا خوردن آب بنوشد لازم است از مصرف آب سرد خودداری کند. در واقع نوشیدن آب بلافاصله بعد از غذا می‌تواند فرآیند هضم غذا را مختل کند.

- بسیاری از افراد عادت دارند بعد از غذا چای یا قهوه مصرف کنند، اما این یک عادت بد است. با این کار بدن نمی‌تواند آهن موجود در مواد غذایی و همچنین پروتئین را هضم کند.

- مصرف میوه و آب میوه برای سلامتی بسیار مفید است، اما تا چند ساعت بعد از غذا خوردن از مصرف میوه یا آب میوه خودداری کنید، زیرا فرایند هضم را متوقف می‌کند.

بیشتر بخوانید

    این ۶ کار را برای سلامت قلب خود هرگز انجام ندهید + اینفوگرافیک

- همچنین بلافاصله پس از صرف وعده نهار به انجام کار، پیاده روی یا کار‌های دیگر مشغول نشوید. بعد از خوردن غذا مدتی استراحت کنید پس از آن می‌توانید فعالیت داشته باشید.

- خوابیدن یا دراز کشیدن نیز پس از غذا خوردن توصیه نمی‌شود. بسیاری از افراد عادت دارند کمی بعد از ناهار بخوابند، اما باید از این کار اجتناب شود، زیرا به سیستم گوارش و بدن آسیب می‌زند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عادت اشتباه ، غذا خوردن ، رزیم غذایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عادت اشتباه غذا خوردن غذا خوردن بعد از غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مواد موجود در عسل به صورت طبیعی، دهان، دندان و روده را محافظت و ضد عفونی می کند و باعث سفیدی طبیعی دندان ها نیز می شود؛ عسل تنها ماده غذایی شیرین جهان است که علاوه بر مصرف به عنوان یک ماده غذایی بسیار لذیذ، موجب زیبایی، انرژی و شادابی نیز می شود.

بیشتر بخوانید: پرورش زنبور عسل در خراسان شمالی فایده موم عسل برای دندان

مصرف موم عسل برای پیشگیری از ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی سودمند است؛ غلظت های مختلف عصاره موم عسل، باعث توقف رشد و یا نابودی میکروب های اصلی ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی موسوم به باکتری «استرپتوکوکوس موتانس» می شوند.

قندهای موجود در عسل با شیرینی فراوانی که دارند به دندان ها هیچ صدمه ای نمی زند، بلکه می تواند آن ها را سفید و لثه ها را محکم سازد؛ چنانچه شکر مدتی در دهان بماند به وسیله باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید لاکتیک در دهان می شود که برای دندان ها مضر است، اما عسل بر خلاف شکر چون دارای یک نوع آنتی بیوتیک طبیعی است، هیچ گونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندان ها را ضد عفونی می کند، به همین دلیل مصرف آن برای دندان ها، به ویژه در اطفال نه تنها هیچ ضرری نداشته بلکه مفید است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229074 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا