Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند از راه اندازی آژانس مدیریت و ساماندهی تانکرهای تخلیه فاضلاب و لجن کش در نهاوند خبر داد.

مهرداد سلگی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به آلودگی زیست محیطی تانکرهای فاضلاب‌بر و ماشین‌های لجن‌کش مطرح کرد: این لجن‌ها آلودگی زیادی دارند و حاوی فلزات سنگین، آلودگی‌های میکروبی، مواد آلی، باقیمانده مواد شیمیایی، نیترات، فسفات و چربی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تخلیه این نوع لجن که به آن فاضلاب سپتاژی یا سپتاژ گفته می‌شود، سبب آلودگی محیط زیست، تخریب منابع آب و خاک و تهدید حیات موجودات زنده می‌شود در ضمن برای بهداشت عمومی و سلامت مخاطرات جدی ایجاد می‌کند.

 سلگی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند تعدادی تانکر فاضلاب‌بر یا ماشین لجن‌کش در حال فعالیت هستند که هیچ نظارتی بر حمل و تخلیه فاضلاب ها توسط این تانکرها نمی شود، افزود: بر همین اساس برای مدیریت و ساماندهی ماشین‌های حمل لجن و مسئولیت‌پذیری مالکان و رانندگان آنها و حساسیت‌های محیطی با بخش خصوصی صحبت شد که پیرو آن، افرادی برای مدیریت این کار اعلام آمادگی کردند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: درخواست افراد طی مکاتبه ای به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان برای دریافت مجوز ارسال شد که این اقدام در مرحله صدور پروانه مدیریت حمل پساب شهرستان خواهد بود و در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.

سلگی در ادامه گفت: صبح روز جمعه یکم اسفندماه به اتفاق کارشناسان اداره حفاظت زیست در دو عملیات جداگانه و تلفن مردمی مبنی بر شکار غیرمجاز در منطقه تازناب و عملیات گشت و کنترل برای جلوگیری از تخلفات شکار در آن منطقه، یک قبضه سلاح شکاری دو شکارچی متخلف توقیف شد.

وی یادآور شد: یک قبضه سلاح تک لول فاقد مدارک به همراه تعدادی فشنگ چارپاره دو شکارچی متخلف که با توجه به بارش برف در ارتفاعات کوه های منطقه تازناب اقدام به رَدزنی حیات وحش برای شکار غیرمجاز کرده بودند، توسط رئیس و کارشناسان این اداره توقیف شد و نامبردگان برای ارائه مدارک و پاسخ به اداره دعوت شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها محیط زیست فاضلاب شکارچی شکار حیات وحش آلودگی زیست محیطی لجن کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: میزان بارندگی اهواز در حدود ۳۰ دقیقه و حدود ۳۰ میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. - اخبار استانها -

صابر علیدادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اهواز درباره آبگرفتگی‌های سطحی و شبکه دفع فاضلاب اظهار داشت: شبکه دفع فاضلاب به صورت کامل در اختیار شهرداری قرار دارد‌. این مجموعه شامل چهارصد دستگاه پمپ، 40 دستگاه پمپ یدکی است و نیز  تمام ایستگاه‌های فاضلاب به دستگاه های دیزل ژنراتور مجهز هستند.

وی با بیان اینکه ایستگاه ها، مهم ترین رکن تخلیه فاضلاب هستند ادامه داد: افراد مربوطه در تمامی ایستگاه ها جهت کنترل و نظارت حاضر هستند اما تداوم تخلیه ایستگاه ها ملزم به برقرار بودن برق است، اگر با قطعی برق در ایستگاه ها مواجه شویم، دفع آب با اتکا به برق دیزل ژنراتور ها نصف می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ضمن استفاده از ظرفیت آبفای کشور در خصوص تامین تعدادی ماشین آلات،از چند روز گذشته نیز هر آنچه ظرفیت در شرکت آبفا و نیز بخش خصوصی وجود داشته است برای بارندگی بسیج شده است. 

علیدادی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر تخلیه آب‌های سطحی انجام شود تصریح کرد: میزان بارندگی اهواز در حدود 30 دقیقه و حدود 30 میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. با توجه به بارش بسیار زیاد باران در مدت بسیار کوتاه، ظرفیت تخلیه آب‌های سطحی آن طور که باید، پاسخگو نیست.

وی افزود: از چند روز گذشته تا کنون چندین مانور، گشت و نظارت های  شهری متعدد انجام شده و همچنین  میزان ماشین آلات و نیروی انسانی را به دو برابر ظرفیت رسانده ایم تا بروز مشکل به حداقل میزان خود برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خاطرنشان کرد: اگر چه تخلیه آب های سطحی مطابق با قانون شهرداری ها جز وظایف شهرداری است اما به دلیل صاف بودن سطح شهر اهواز، سیستم تخلیه آب زیر زمینی در اختیار شهرداری ها قرار دارد تا آب از طریق مجرا و منهول ها تخلیه شود؛ همگی باید با هم افزایی کمک کنیم تا هرچه زود تر مشکلی به وجود نیاید.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • هشدار آنروا درباره حمله اسرائیل: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز