Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:53:18 GMT

افزایش چهار برابری توسعه صنایع تبدیلی در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۷۸۳۷

افزایش چهار برابری توسعه صنایع تبدیلی در اردبیل

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: توسعه صنایع تبدیلی در استان اردبیل در سال‌های اخیر جهش چهار برابری داشته است.

اکبر بهنام‌جو در جلسه شورای گفت‌و گوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: در حوزه تکمیل پایاب و شبکه سدها اقدامات خوبی در استان شروع شده به طوریکه پایاب سد خداآفرین با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تکمیل پایاب سد احمدبیگلو و افتتاح سد عمارت و پایاب آن در سال آینده اشاره کرد و گفت:‌ با تأمین اعتبار بانک‌های عامل پایاب سد سبلان با 60 میلیارد تومان و سد گیوی با 250 میلیارد تومان در حال اجراست تا به دغدغه و خواسته کشاورزان منطقه پاسخی مناسب داده شود.

استاندار اردبیل در مورد توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی تصریح کرد: در این بخش که با ارزش افزوده بیشتری همراه است، از سال 92 تاکنون ظرفیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی به خوبی اتفاق افتاده و در دو سال آینده ما در این بخش به نقطه‌ای خواهیم رسید تا هیچ وابستگی و نیازی را احساس نکنیم.

بهنام‌جو افزود: در سال 92 ظرفیت صنایع تبدیلی استان 550 هزار تن بوده که هم اکنون با رشد چهار برابری این ظرفیت به یک میلیون و 900 هزار تن رسیده است.

وی به ضرورت احداث انبار و سردخانه‌های استاندارد اشاره کرد و ادامه داد: در بحث سیب‌زمینی ما به 400 هزار تن صنایع تبدیلی در استان نیازمند هستیم که با صدور مجوزهای انجام شده در دو سال آینده می‌توانیم پاسخگوی تولیدات استان در بخش صنایع تبدیلی و فرآوری باشیم.

بهنام‌جو در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در بحث کشتار مرغ دو برابر ظرفیت تولید استان ما با تلاش و کوشش فعالان این عرصه در تأمین گوشت سفید مورد نیاز هستیم و در بخش عسل نیز تولیدات استان شش هزار و 500 تن است که صنایع تبدیلی در این بخش کامل بوده اما به برندسازی و بسته‌بندی مناسب نیازمندیم.

وی نیاز استان را به خوراک دام یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: 600 هزار تن ما در این بخش کمبود داریم و نابسامانی‌های بازار مرغ نیز از همین جاست که ضرورت دارد در این بخش توجهی جدی به تأمین نیاز استان شود.

بهنام‌جو به مازاد تولید شیر در استان و ضرورت احداث واحدهای فرآوری در این بخش اشاره کرد و افزود: در حوزه بادام زمینی و همچنین شیلات با کمبود صنایع تبدیلی روبه‌رو هستیم اما در بحث گوجه فرنگی ظرفیت بهینه‌ای را در حوزه صنایع فرآوری با ارزش افزوده بیشتر اتفاق افتاده است.

استاندار اردبیل در ادامه با حمایت از سرمایه‌گذاران بخش صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خاطر نشان کرد: امیدواریم با همراهی بانک‌های عامل و همچنین تسهیل در صدور مجوزها، در کنار فعالیت واحدهای راکد،‌ چرخه تولید روزافزون را برای کارآفرینان جدید شاهد باشیم.

وی همچنین ضرورت تکمیل سند آمایش استان را در جهت شناسایی مکان‌های مناسب برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی یادآور شد و اضافه کرد:‌ در این زمینه باید یک نگاه کارشناسی و دقیقی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتاق بازرگاني استاندار اردبیل صنايع تبديلي استانی اقتصادی توسعه صنایع تبدیلی صنایع تبدیلی صنایع تبدیلی بهنام جو هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • تصادف وانت نیسان و پژو ۴۰۵، جان چهار نفر را گرفت