Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصالح خالقی روز شنبه در نخستین جلسه شورای هماهنگی فن بازار منطقه قم، در سالن جلسات پارک علم و فناوری این استان، اظهار داشت: شبکه فن بازار ملی ایران از ابتدای دهه ۸۰ شمسی فعالیت خود را آغاز کرد که هدف این شبکه تسهیل بین عرضه و تقاضای فناوری در سطح استانی و ملی است.

وی ادامه داد: بانک جامعی از محصولات فناوری در سطح کشوردر قالب شبکه فن بازار ایجاد  شدهکه این بانک هم اکنون جامع ترین بانک اطلاعاتی فناور در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی گفت: ساماندهی و ایجاد فن بازارهای جدید به عنوان یک الزام در سطح ملی در دستور کار قرار گرفته که این موضوع در دستور کار معاونت علمی ریاست جمهوری و شبکه فن بازار ملی ایران قرار گرفته است.

دبیر شبکه فن بازار ایران ادامه داد: هم اکنون ۲۴ فن بازار منطقه ای در استان‌های مختلف کشور ایجاد شده‌است که تا دو سال آینده تمام استان‌های کشور صاحب فن بازار می‌شوند.

خالقی بیان داشت: ایجاد هشت فن بازار تخصصی برنامه ریزی شده‌است که تاکنون سه دفتر در کشور ایجاد شده‌است.

وی با بیان اینکه در اکوسیستم فناروی و نوآوری کشور بازیگران زیادی وجود دارد گفت: هر کدام از این بازیگران عرصه و یا تقاضایی دارند که تسهیل ارتباط میان این عرصه و تقاضا مبنا شکل گیری شبکه فن بازار در کشور شد که در این زمینه ایجاد دفاتر فن بازار منطقه ای ذیل شبکه فن بازار ملی در دستور کار قرار گرفته‌است.

دبیر شبکه فن بازار ایران، گفت: تسهیل عرضه و تقاصای فناوری، سرمایه گذاری در اختراعات و استارتا پ ها، رفع نیاز فناورانه واحدهای فناور و صنعتی، انتقال دانش فناوری و ایجاد ساز و کار امن برای ثبت اختراع از جمله اقدام های مهم فن بازار است.

وی با بیان اینکه پیش از این دفتر فن بازار در استان ایجاد شده بود که به دلایلی فعالیت آن متوقف شده بود گفت: با پیگیری‌های انجام شده شاهد فعال سازی مجدد این دفتر هستیم.

هیچ نیازی نیست که واحدهای فناوری کشور توان حل آن را نداشته باشند

معاون نوآوری پارک فناوری پردیس با بیان اینکه توسعه شبکه فن بازار را مدیون قم هستیم گفت: چهار سال در مجموعه فن بازار سراغ استان های مختلف رفتیم تا این شبکه در استان های مختلف توسعه یابد ولی هیچ استانی پای کار نیامدند و اولین نقطه شبکه در استان قم گذاشته شد.

اکبر قنبرپور، ادامه داد: متاسفانه در چند سال اخیر، فعالیت فن بازار منطقه ای قم با وجود اینکه اولین نقطه شبکه در کشور بود، متوقف شد که همواره در این سال ها فعال سازی مجدد این فن بازار در دستور کار بوده‌است.

وی اظهار داشت: بسیاری از مشکلات موجود در فناوری کشور به دلیل نبود این فناوری در کشور نیست بلکه به دلیل بی اطلاعی از وجود چنین فناوری در کشور است.

معاون پارک فناوری پردیس بااشاره به ظرفیت های مهم فناوری درکشور،افزود: چندین مشکل مهم فناوری  در صنعت الکترونیکی که اعلام می شد توان تولید آن در کشور وجود ندارد به همت شرکت های فناور تولید شد.

مشاور پارک فناوری پردیس با بیان اینکه فناوری نقش مهمی در اقتدار و امنیت یک کشور دارد گفت: فناوری نقش تاثرگذاری در ارتقای رفاه، توسعه اقتصادی و اشتغال دارد که اتکا به قدرت علمی می تواند بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کند.

کمال محمدی با تاکید بر ضرورت ارتباط بین دانشگاه و صنعت ادامه داد: نبود انگیزه کافی برای اتصال بین عرضه و تقاضای علم و فناوری را می توان یکی از مهمترین دلایل عدم ارتباط میان دانشگاه و صنعت دانست.

مشاور پارک پردیس با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در استان و کشور وجود ندارد که شرکت های فناور کشور توان حل آن را نداشته باشند، ادامه داد: دانش و فناوری های تولید شده در دانشگاه‌ها را باید از بایگانی ها خارج و در اختیار صنایع قرار داد.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی کشور به قدری زیاد است که هم اکنون کشور نیازی به خارج در حوزه فناوری‌های به روز ندارد که بسترسازی برای استفاده از این ظرفیت در قالب فن بازار فراهم شده‌است.

محمدی با اشاره به ظرفیت های بین المللی قم گفت: کشورهای مختلف از جمله عراق تشنه فناوری های ایران برای رفع نیازهای صنعتی خود هستند که استفاده از ظرفیت های بین المللی قم برای صادرات علم می توان استفاده کرد

این فن بازار با همکاری و مساعدت معاونت علمی ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس تهران در قم به بهره برداری رسید.

هم چنین دراین جلسه اساسنامه و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰ فن بازار منطقه‌ای قم نیز تصویب شد.

برچسب‌ها قم پارک فناوری پردیس شبکه فن‌ بازار ملی ایران اکبر قنبر پور پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم پارک فناوری پردیس شبکه فن بازار ملی ایران قم پارک فناوری پردیس شبکه فن بازار ملی ایران پارک علم و فناوری اخبار کنکور پارک فناوری پردیس فن بازار منطقه ای شبکه فن بازار ملی دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی