Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در ترور سردار سلیمانی، اروپایی‌ها هم شریکند، چرا که در قبال ترورِ "مدافع حقوق ملت‌های منطقه" و "فرمانده مبارزه با تروریسم" سکوت کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری‌ کنی، دبیر ستاد حقوق بشر ایران و معاون امور بین الملل قوه قضائیه، در مراسم رونمایی از ترجمه ۲۰ زبانه نامه سردار شهید سلیمانی به دخترش فاطمه که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: نباید برجسته‌ سازی ابعاد شخصی شهید سلیمانی موجب در انزوا قرار گرفتن‌ ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی، "صیانت از حقوق انسان‌ها" و "مبارزه با تروریسم" بود، لذا سلیمانی را باید "مدافع بزرگ حقوق ملت‌های منطقه" و "فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم" نامید.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بدون در نظر گرفتن اسلام و انقلاب و امام و ولایت، تصویر کامل و جامعی از شخصیت شهید سلیمانی نمایش داده نمی‌شود.

باقری‌ کنی در ادامه گفت: اگر همانگونه که رهبری در بیانیه گام دوم تصریح نمودند "طهارت" به عنوان شرط عملی احراز جایگاه مسؤولیتی مد نظر قرار گیرد و باور به تفکر اسلامی و ارزش‌های انقلابی و التزام عملی به آن در میان کارگزاران نظام به گفتمان غالب تبدیل شود، دیگر برای صیانت از حقوق مردم نباید نیازمند سازوکارهای قانونی مانند سازمان بازرسی یا دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری بود. شهید سلیمانی نه در پشت میز اداره، بلکه در میدان جنگ پایبندی به حقوق انسان‌ها و اهتمام برای صیانت از آنها را به همه از جمله مدعیان حقوق بشر آموخت.

وی تاکید کرد: هدف شهید سلیمانی دفاع از مستضعفان تحت ظلم تروریست‌ها بود و در عمل نیز  چنین هدفی را محقق کرد، لذا اگر رژیم آمریکا مجرم اصلی ترور شخص شهید سلیمانی باشند، اما در ترور شخصیت دفاع از حقوق انسان‌ها و مبارزه با تروریسم، اروپایی‌ها هم شریک هستند، چرا که در قبال ترور مدافع بر حقوق ملت‌های منطقه و فرمانده مبارزه با تروریسم سکوت کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در پایان یادآور شد: هدف شهید سلیمانی کشتن نبود، حتی کشتن تروریست‌ها، بلکه هدف او نجات مستضعفان بود، به عبارت دیگر شمشیر سلیمانی برای دفاع از مردان و زنان و کودکان بی‌پناه و مظلوم بود، اما اگر تروریست‌ها در قتل و ظلم به مستضعفان مصر بودند، قطعا با شمشیر بران سردار سلیمانی مواجه می‌شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران علی باقری کنی اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی دبیر ستاد حقوق بشر مبارزه با تروریسم شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به ابلاغ ضوابط اختصاصی طلا ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تاریخ مرداد ماه ۱۴۰۱، اجرای این قانون به تعویق افتاده بود که با توجه به سال جهش تولید با مشارکت مردم، دولت اجرای این قانون را از ابتدای امسال برای تمامی صنف و صنعت طلا لازم الاجرا کرد.

در همین راستا بنا بر دستور معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران ‎ بها و سنگ‌های قیمتی موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ، ۷ فروردین سال جاری در کشور الزامی شده است.

در این نامه خطاب به دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سراسر کشور آمده است: وفق بند یک از مصوبات جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با پولشویی و قاچاق فلزات گرانبها سنگ‌های قیمتی و ارز با عنایت به تبصره ۳ الحاقی به ماده ۵ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مندرج در قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان» - که اشعار می‌دارد: «کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ و ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و سازمان‌های وابسته به آنها که حسب مقررات قانونی متولی رصد و دریافت اطلاعات مربوط به جریان کالا و خدمات از مبادی تولید و واردات تا سطح خرده فروشی از طریق سامانه‌های دولتی از قبیل سامانه جامع تجارت ایران و سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی (ثامن) موضوع قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی هستند، موظفند با رعایت الزامات صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع این قانون اطلاعات مذکور را به ترتیبی که سازمان مقرر می‌کند به سامانه مودیان منتقل کنند. در این صورت مؤدیان تکلیفی در خصوص ثبت مجدد اطلاعات با صدور مجدد صورتحساب الکترونیکی معاملات مذکور ندارند» - و با توجه به اعلام نمایندگان وزارت صمت مبنی بر فراهم بودن امکان صدور فاکتور در سامانه جامع تجارت برای فعالان حوزه طلا و همچنین امکان ارسال آن به سامانه مؤدیان تحقق بند یک از مصوبات جلسه شورای امنیت کشور مقرر شد اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران بها و گوهرسنگها از مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۷ به طور جدی در سراسر کشور پیگیری شود.

لذا مقتضی است پیگیری و نظارت بر حسن اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فوق‌الذکر با بهره‌مندی از ظرفیت ادارات کل سازمان‌ها و تشکلهای ذیربط استان در دستور کار کمیسیون و کارگروه مربوطه قرار گرفته و ضمن برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های لازم جهت برطرف نمودن نیازهای آموزشی احتمالی فعالان حوزه طلا گزارش نوبه‌ای از اقدامات و نتایج حاصله را به ستاد ارسال نمایند.

کد خبر 6088995

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟
  • سردار اشتری: شهید حجازی از بازوان اصلی محور مقاومت بود
  • خاطره شنیده نشده از حاج قاسم
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد