Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم امضای تفاهم‌نامه اجرای چالش زعفران باخرز به همت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در فرمانداری باخرز استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مراسم امضای تفاهم‌نامه اجرای چالش زعفران باخرز به همت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در فرمانداری باخرز استان خراسان رضوی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل آبادانی و پیشرفت جامع بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در این نشست پلتفرم چالش را ظرفیتی مناسب برای پاسخگویی به مسائل کشور دانست و اظهار داشت: بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان، نوآوران و فناوران می‌تواند سبب توسعه کشور در حوزه‌های مختلف کشور شود.

دکتر مسعود حیدروند با تأکید بر لزوم بهره‌مندی تسهیل‌گری جهت مشارکت مردم برای رفع مسائل گوناگون گفت: باور ما این است که ایده‌ها از میان مشکلات خارج می‌شود و به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا برنامه‌ریزی از پایین به بالا داشته باشیم و صدای مردم را به گوش تصمیم‌سازان برسانیم.

وی افزود: ما معتقدیم در مدل آبادانی و پیشرفت جامع ورود مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌تواند حلقه اصلی حل مسائل مناطق کم برخوردار کشور باشد؛ باخرز به‌عنوان اولین پایلوت حل مسئله با استفاده از ظرفیت نوآوری و فناوری کشور می‌تواند نمونه‌ای موفق در حل مسائل با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان نخبه، دانشگاهی، تحصیل‌کرده و ایده پردازان خلاق و جوان کشور باشد.

حیدروند ابراز داشت: حضور همه نهاد‌ها و ادارات تخصصی مرتبط با زعفران باخرز در این رویداد یکی از اقدامات اساسی این چالش بوده است که این هم‌افزایی در همه شئون پروژه آبادانی و پیشرفت یک الگو و قابل‌تقدیر می‌باشد؛ کار با مردم و برای مردم همواره شعار ما بوده و در این چالش نوآوری باز نیز ما بر همین عقیده استواریم و فناوری و خلاقیت را به کمک جوامع محلی خواهیم آورد.

رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی نیز در این نشست اظهار داشت: مرکز رشد این پژوهشکده به‌عنوان اولین مرکز رشد نهاد‌های اقتصادی حاکمیتی آمادگی دارد تا در اجرای چالش زعفران باخرز و افتتاح کارخانه نوآوری زعفران باخرز مشارکت داشته باشد.

سید امیرحسین گرکانی افزود: پژوهشکده سوانح طبیعی در باخرز همه تسهیلگران محلی خود را در راستای برنامه‌های چالش زعفران باخرز فعال خواهد نمود و معتقدیم در اجرای این چالش نقش اساسی و اصلی را باید مردم باخرز ایفا نمایند.

وی خاطرنشان کرد: ما در تنظیم آر-اف-‌بی‌های دقیق زنجیره ارزش زعفران باخرز نیز مشارکت علمی و تخصصی خواهیم داشت.

دبیر چالش زعفران باخرز نیز در این نشست اظهار داشت: هدف از برگزاری این چالش شناسایی خلاء‌های نوآورانه و فناورانه صادرات زعفران شهرستان باخرز با تکیه‌بر تکمیل زنجیره ارزش این محصول است.

حسین قشمی با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت اکوسیستم دانش‌بنیان و شبکه سیاست‌گذاری کشور در راستای اجرای چالش زعفران باخرز ابراز داشت: افتتاحیه رسمی این چالش نوآورانه، همزمان با راه‌اندازی و فعال شدن کارخانه نوآوری زعفران در شهرستان باخرز در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد و اختتامیه این چالش نیز در آبان ماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود.

وی با اشاره به مدل سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های برتر چالش نوآوری باز زعفران باخرز گفت: تأکید ما این است که مردم شهرستان باخرز حتماً در منافع برگزاری این چالش و رفع مسائل این حوزه سهیم باشند و گام‌های این اقدام با همکاری خود آن‌ها برداشته شود.

مدیرعامل پلتفرم چالش نیز در این نشست با اشاره به گذشت ۴۲ سال از عمر انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز ما در جمهوری اسلامی به دنبال پاسخ به چگونگی‌ها در شئون مختلف حکمرانی هستیم.

معین محمدی فناوری نرم را پاسخی مناسب و راهگشا به مسائل مختلف کشور دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری چالش‌های مبتنی بر پارادایم نوآوری کلید دستیابی به فناوری نرم برای پاسخ به مسائل گوناگون در حوزه حکمرانی است.

وی مسئله محوری را از ویژگی‌های برگزاری چالش‌های نوآورانه دانست و گفت: راه‌حل محوری راهکار مناسبی برای پاسخ به شبکه مسائل موجود در کشور نیست.

مدیرعامل پلتفرم چالش با تأکید بر لزوم طراحی استراتژی مناسب برای رفع مسائل پیش‌روی زعفران باخرز افزود: پس شناسایی استراتژی مناسب، باید به دنبال طراحی و تعریف زنجیره ارزش مناسب برای تحقق استراتژی مدنظر باشیم.

محمدی راه‌اندازی اکوسیستم نوآوری زعفران باخرز را گام بعدی در پیشبرد اهداف چالش زعفران باخرز دانست و ابراز داشت: در این اکوسیستم تمامی اجزا نقش‌آفرین هستند و در تعامل با یکدیگر مسائل را حل می‌کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه نوآوری زعفران باخرز در فروردین ۱۴۰۰ ابراز داشت: در این اکوسیستم از ظرفیت تمام مجموعه‌های دانش‌بنیان و بازیگران این اکوسیستم استفاده خواهد شد.

فرماندار باخرز نیز در این نشست اجرای چالش زعفران را گامی مهم در تحقق پیشرفت و آبادانی دانست و اظهار داشت: بهره‌مندی از اقدامات نوآورانه  و فناورانه در این چالش سبب افزایش سهم تولیدکننده در زنجیره ارزش زعفران می‌شود.

شافعی بابیان اینکه محوریت کار در حوزه زعفران در اختیار مردم است ابراز داشت: مشارکت گسترده مردم در چالش زعفران باخرز امری مهم و انکارناپذیر است که سبب موفقیت این چالش می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم مارکتینگ و برندینگ زعفران باخرز خاطرنشان کرد: اجرای چالش زعفران باخرز سبب جهش صادرات این محصول در این شهرستان می‌شود.

قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی نیز در این نشست زعفران را یکی از مزیت‌های مهم شهرستان باخرز دانست و اظهار داشت: برگزاری چالش زعفران باخرز به جهش صادرات این محصول و توسعه اقتصادی این شهرستان کمک می‌کند.

اسماعیلی بابیان اینکه ۸ هزار و ۵۰۰ نفر در شهرستان باخرز به تولید زعفران مشغول هستند تصریح کرد: استفاده از راهکار‌های فناورانه و نوآورانه کلید حل مشکلات حوزه تولید و صادرات زعفران است.

وی با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت عموم نخبگان در راستای اجرای چالش زعفران باخرز عنوان داشت: شناسایی درست شبکه مسائل حوزه زعفران و ارائه پاسخ مناسب به آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی با اعلام اینکه ۳۵۰ تن زعفران سالانه در این استان تولید می‌شود گفت: بیش از ۲۰ تن از زعفران تولید شده در استان خراسان رضوی، در شهرستان باخرز تولید می‌شود.

لازم به ذکر است، "چالش زعفران باخرز" یکی از بخش‌های اَبَرچالش "جهش صادرات" است که توسط شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج در حال برگزاری می‌باشد.

تقویت عدالت در عرصه نواوری و فناوری یکی از ماموریت‌های شرکت پیشگامان و همچنین ستاد رشد و نوآوری دانش بنیان بسیج می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان صادرات زعفران استان خراسان رضوی تأکید بر لزوم نیز در این نشست شهرستان باخرز شرکت پیشگامان بهره مندی زنجیره ارزش دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران فرصت مغتنمی برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی به ویژه صادرات با معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های موجود کشور و به تبع استان در این عرصه بود.

علی نوری اضافه کرد: تیم اقتصادی استانداری کردستان با همراهی بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی سنندج در این نمایشگاه ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری را به هیات‌های تجاری معرفی کردند.

وی ادامه داد: در مدت برپایی نمایشگاه، تفاهم نامه همکاری اقتصادی با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان، ایران و روسیه در حوزه آبزیان و صادرات انواع آبمیوه و دلستر منعقد شد.

نوری بیان کرد: تفاهم نامه همکاری اقتصادی و منعقد شده بین کردستان و اتاق مشترک ایران و ارمنستان در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و معرفی ظرفیت‌های پتروشیمی با محوریت صادرات است.

وی اظهار کرد: با اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت هم در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و صنایع دستی استان و مصالح ساختمانی و بخش معدن تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افزون بر انعقاد تفاهم نامه در چند روز برپایی این نمایشگاه با مسئولان کشوری هم دیدار‌هایی داشتیم و در آن به بیان نیاز‌ها و مطالبات و استعداد‌های استان پرداختیم.

استاندار کردستان هم در سومین روز از برپایی نمایشگاه اکسپو۲۰۲۴ تهران به همراه هیاتی از مدیران استان از این نمایشگاه بازدید کرد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه هشتم تا چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برپا بود.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاورد‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی عرضه شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند