Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، هادی علیزاده رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: پیامد‌های بیماری و منفی سلامت در میان مردان بیشتر از زنان است بنابراین بایستی در مدیریت‌ها و سیاستگذاری‌های مربوط به سلامت توجه بیشتری به این قشر گردد، زیرا مردان به عنوان نان آور و عامل مولد اقتصاد در اکثر کشور‌ها مخصوصاً در کشور‌های در حال توسعه محسوب می‌گردند و توجه به کیفیت زندگی و سلامت آن‌ها از اهمیت خاصی بر خوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: گرایش گروهی از مردان به مواد دخانی را یکی از عوامل مهم در ابتلا به بیماری است و بر اساس مطالعات انجام شده از زمان شروع اپیدمی کوید ۱۹ با توجه مسئولیت‌های اجتماعی، شغلی عوامل بیولوژیکی، حضور بیشتر مردان نسبت به زنان در بیرون از منزل و اجتماع، بالا بودن آماربیماری‌های غیرواگیر در مردان و تمایل بیشتر آنهابه مواد دخانی و اعتیاد باعث شده است بیشتر در معرض بیماری کوید ۱۹ قرار بگیرندبطوریکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که تعداد بیشتری ازمردان در بخش‌های مراقبت ویژه دز بیمارستان‌ها بستری شدند و به تبع آن میزان مرگ و میر در این گروه بیشتر از زنان بوده است.

انتهای پیام/ا. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا بیماری کرونا بستری شدگان کرونا آمار مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۳۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • دین‌محمدی: استقلال باید تمرکز بیشتری داشته باشد
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم