Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر صاحبی بخشدار رخ گفت: بخش رخ که معروف به دشت رخ است از جاذبه‌های گردشگری و نعمت‌های فراوان طبیعی خدادادی برخوردار است که متاسفانه تاکنون شناسایی و احیا نشده است.

او افزود: در مدیریت جدید بخشداری، این بخش با تکیه بر جاذبه‌های گردشگری از جمله منطقه نمونه گردشگری روستا‌های (نسر و سد زیبای آن، سر بالا، رودخانه، احمدآباد خزاعی، رباط میان‌دشت و مزار غنچی) و مناطق خوش آب و هوای ییلاقی این مکان‌ها در فصل بهار و تابستان و چندین روستای دیگر با همکاری دهیاری‌های بخش و مسئولین اداره میراث فرهنگی و گردشگری تربت حیدریه در آینده به نگین گردشگری منطقه رخ تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بخشدار رخ ادامه داد: اجرای طرح مهاجرت معکوس از شهر به روستا و نیز افزایش درآمد خانوار‌های دشت رخ تربت حیدریه که بر محور کشاورزی پایدار است، به عنوان اولویت‌های مدیریت جدید این بخش برنامه ریزی شده و در دستور کار قرار گرفته است.

صاحبی بیان کرد: بخش رخ به عنوان قطب کشاورزی و توریستی شهرستان محسوب می‌شود و با وجود استقرار شهرک صنعتی، مجتمع فولاد و ... از قابلیت توسعه وشتاب بیشتری برخوردار و در آینده با تلاش و جدیت دست اندر کاران امور بویژه دهیاران و شورا‌ها امیدواریم به یک قطب صنعتی شهرستان تبدیل شودواین مهم همت و یک کار جهادی را می‌طلبد.

او تصریح کرد: توسعه صنعت گردشگری روستایی موجب ایجاد اشتغال و ماندگاری جمعیت می‌شود و نقش مهمی می‌تواند در شکوفایی اقتصاد منطقه ایفا کند.

بخشدار رخ تأکید کرد: احیاء و مرمت آثار تاریخی رخ نیز یکی از عوامل موثر در جذب گردشگر است و از این لحاظ طی دو سال اخیر برای احیای بنا‌های تاریخی و فرهنگی در برخی روستا‌ها با پیگیری مسوولان منطقه و شهرستان و اختصاص اعتبار، فعالیت‌هایی انجام گرفته است.

صاحبی اظهار کرد: سند توسعه شهرستان بر اساس توجه خاص به موضوع گردشگری تدوین شد که شامل مناطق روستایی نیز می‌شود و باید برای اجرایی شدن آن بیشتر تلاش کرد

انتهای پیام/ا. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری مهاجرت معکوس توسعه صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است