Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احمد علی موهبتی روز شنبه در نشست ستاد ملی کرونا که به ریاست دکتر روحانی رییس‌جمهوری و با حضور ویدیوکنفرانسی استانداران سراسر کشور برگزار شد با بیان اینکه بیش از ۵۰درصد مردم پروتکل‌های بهداشتی را در اماکن عمومی و بازارها رعایت نمی‌کنند اظهارداشت: در صورتی که شب‌نشینی‌ها، مسافرت‌ها و ترددهای غیرضروری ادامه داشته باشد طی هفته‌های آینده بویژه در تعطیلات نوروز شاهد موج جدید کرونا در سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان نباید اجازه دهند که کرونا در جامعه به عادی‌انگاری تبدیل شود افزود: باید تذکرات بهداشتی و دستورالعمل‌های پیشگیرانه این ویروس به صورت مستمر به مردم یادآوری و این موضوع فرهنگ‌سازی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان به شناسایی چندین مورد ابتلا به ویروس کرونا انگلیسی در کشور اشاره و ادامه داد: کادر بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی باید از هم‌اینک آمادگی برای مدیریت موج جدید کرونا را داشته باشند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته فقط سه مورد شناسایی ابتلا به ویروس کرونا در  این استان شناسایی شده که از این تعداد یک مورد مربوط به حوزه دانشگاه ‌علوم‌پزشکی ‌زاهدان، ۲مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و یک مورد هم فوتی در حوزه زاهدان گزارش شده‌است.

روح الله سرگزی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در  سیستان و بلوچستان تاکنون ۲۷ هزار و ٦٨٤ مورد مثبت شناسایی شده که ۷۱ درصد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ۱۲درصد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل و ١٧ درصد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بوده و از این تعداد یکهزار و ۱۶۳ نفر نیز بر اثر این ویروس جان باخته اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز در این نشست از آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سیستان و بلوچستان برای بستری ۵۰۰ نفر بیمار مبتلا به ویروس کرونا در  این استان خبر داد.
 
دکتر سید محمد هاشمی‌شهری افزود: با وجود زیرساخت‌های ضعیف حوزه بهداشت و درمان در سیستان و بلوچستان با تمهیدات پیش‌بینی شده برای پذیرش بیش از ۲۰۰ بیمار بدحال کرونایی در بخش‌های آی‌سی‌یو  این استان آمادگی داریم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان اخبار کنکور مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • دیدار استاندار با خانواده معزز شهدای حادثه تروریستی سیب و سوران در حوزه سیستان
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان