Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین- طاهره گودرزی؛ شرکت دانش‌بنیان نفت و گاز سرو با دستیابی به تولید کاتالیست‌های فرآیندهای اوره، آمونیاک، متانول و گاز سنتز درصنایع پتروشیمی و پالایشگاهی موفق به کسب نتایج درخشان در بومی‌سازی صنایع فوق شده است.

در حاشیه ‌برگزاری دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، قرارداد ‌طراحی و ساخت کاتالیست‌های مصرفی واحدهای آمونیاک فی مابین شرکت نفت و گاز سرو  و پتروشیمی هنگام به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زنجیره تولید محصولات اوره و ‌آمونیاک، هشت کاتالیست مصرف می‌شود که تاکنون هفت کاتالیست آن توسط شرکت نفت و گاز سرو بومی سازی شده و صرفه جویی ارزی بالایی برای کشور به همراه داشته است.

عبدالرضا جوانمردی مدیرعامل شرکت پتروشیمی هنگام در گفت و گوی اختصاصی با اقتصادآنلاین در خصوص قرارداد خرید کاتالیست از شرکت نفت و گاز سرو، گفت: این قرارداد به ارزش یک میلیون یورو با شرکت سرو منعقد شد. کاتالیست‌های نفت و گاز سرو،  رفرنس‌های بسیارخوبی داشته است و کاتالیست های تولید شده در این مجموعه در صنعت پتروشیمی و پالایشی مورد استفاده قرار گرفته و دارای عملکرد بسیار مناسبی است.

وی ادامه داد: پتروشیمی هنگام با بررسی هایی که انجام داد، به این اطمینان رسید که کیفیت کاتالیست‌های تولیدی این شرکت با نمونه‌های خارجی آن تفاوت چندانی ندارد و حتی قیمت آن بسیار مناسب‌تر از برندهای خارجی است.

عبدالرضا جوانمردی  بیان کرد: در زنجیره تولید محصولات اوره و ‌آمونیاک، هشت کاتالیست مصرف می‌شود که تاکنون هفت کاتالیست آن توسط شرکت نفت و گاز سرو بومی سازی شده است.‌ همچنین امیدواریم به زودی ایران به جمع دارندگان دانش فنی تولید کاتالیست «سنتز آمونیاک» نیز بپیوندد و با ساخت این ‌کاتالیست مجموعه کاتالیست‌های مصرفی زنجیره اوره و آمونیاک ایرانی خواهد شد.‌

وی  در مورد دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل وشرکت‌های دانش بنیان، اظهار داشت: خوشبختانه امسال استقبال بهتری نسبت به سال گذشته از این نمایشگاه صورت گرفت که نویددهنده این است که سمینارهای سال‌های بعد نیز بهتر از امسال خواهد بود. حضور مدیران عامل بانک های بزرگ کشور و همینطور مدیران شرکت‌های تامین سرمایه مالی، نشان از علاقه بالا به داخلی سازی در صنعت پتروشیمی است .

مدیرعامل پتروشیمی هنگام به نقش پتروشیمی هنگام در داخلی سازی های صورت گرفته، اشاره و  عنوان کرد: پتروشیمی هنگام در بخش هایی که با سازندگان خارجی قرارداد داشت، به دلایل تحریم ها به سمت داخلی سازی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان پیش رفت. در بخش خرید کالا، حدود 44 میلیون یورو خرید داخلی و 280 میلیون یورو خرید خارجی هزینه می‌شد که امروز با رشد سه ونیم برابری داخلی سازی، خرید داخلی  به 115 میلیون یورو و خرید خارجی با کاهش 29درصدی به 199 میلیون یورو رسیده است. به عبارت دیگر هرچه پیشتر رفتیم، سبد داخلی سازی پتروشیمی هنگام بزرگتر شد.

 وی به قراردادهایی که در ابتدا جز قراردادهای خارجی هنگام بود، و بعد از آن به ساخت داخل تبدیل شد، اشاره کرد و گفت: داخلی سازی های که در شرکت صورت گرفته عبارت است از؛ طراحی و ساخت واحد ریفورمر اولیه، ساخت اینترنال راکتور آمونیاک، مبدل‌ها، مخازن دو جداره، طراحی ریکلایمر ، برج های فرآیندی، مخازن تحت فشار و ... بخشی از تجهیزاتی است که داخلی سازی شده و پتروشیمی هنگام با اعتماد به شرکت‌های داخلی، این ظرفیت را در اختیار آنها قرار داده و به خوبی از پس این موضوع برآمده‌اند و تجهیزات را تحویل داده و  در مجتمع نصب شده است.لازم به ذکر است که داخلی سازی‌های انجام شده در شرکت، نزدیک به 80 میلیون یورو صرفه جویی ارزی در بر داشته است.

اعتماد مشتریان پتروشیمی و پالایشی، سرمایه اصلی نفت و گاز سرو است

امیر هومن کریمی وثیق مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو ضمن ابراز خرسندی از انعقاد قرارداد خرید کاتالیست از سوی شرکت پتروشیمی هنگام، در گفت وگوی اختصاصی به اقتصادآنلاین گفت: پتروشیمی هنگام و مدیریت آن با خرید کاتالیست گروه آمونیاک از شرکت سرو، تصمیم بزرگ وشجاعانه‌ای گرفته‌اند. هر واحد پتروشیمی در زمان راه اندازی تابع طراح کارخانه است که اولویت آنها خرید کاتالیست‌های خارجی است. اما امروزه به خاطر شرایط تحریم‌ها، واحدهای پتروشیمی در حال اعتماد به شرکت‌های داخلی و حمایت از داخلی سازی هستند.

کریمی خاطر نشان ساخت: نفت و گاز سرو با پشتوانه و اعتماد مشتریان خود در کشور در صنایع پتروشیمی، پالایشی و فولادی از جایگاه بسیار مناسبی در تولید کاتالیست برخوردار است و در این زمینه، رزومه قابل توجهی دارد. لذا مجموعه پتروشیمی هنگام نیز با اعتمادی که مشتریان دیگر به محصول ما داشتند، این تصمیم را گرفته و براساس قرارداد منعقد شده، قرار است تمام کاتالیست‌های واحد آمونیاک و اوره پتروشیمی هنگام به جز کاتالیست سنتزآمونیاک (که در رده کاری سرو نیست) توسط شرکت نفت و گاز سرو تامین شود.

کریمی به میزان قرارداد اشاره کرد و گفت: میزان قرارداد به طور کامل مشخص نشده ولی حدودا 4.5 میلیون یورو برآورد شده است. اگر قرار بود که این کاتالیست‌ها  از شرکت تاپسو خریداری شود، 20 الی 25 درصد بالاتر از این میزان باید هزینه می شد. لذا با این قرارداد هم صرفه جویی ارزی در پتروشیمی هنگام اتفاق افتاده است هم اینکه بیش از 70درصد از مواد اولیه مورد استفاده در تولید این کاتالیست‌ها، داخلی است و به خاطر تهیه مواد اولیه نیز ارز از کشور خارج نشده است. و این نشان میدهد که در جهت توسعه پایدار و تضمین تعهدات شرکت سرو، تمهیدات بالایی در تامین مواد اولیه و همچنین افزایش ظرفیت تولید کاتالیست داشته است به طوری که کارخانه جدیدی با ظرفیت تولید سالانه بیش از 5 هزار تن از انواع کاتالیست های مورد استفاده در صنایع پتروشیمی، پالایشی و فولاد در دست احداث است.

پربیننده ترین اقدامات آمریکا برای توقف صادرات نفت ایران پیش‌بینی دبیر کل اوپک از بازار نفت ترس از اختلال تولید در تگزاس عامل صعود قیمت نفت شد/ رالی بازار طلای سیاه ادامه دارد؟ رویای بر باد رفته انرژی‌های پاک +فیلم تامین برق مزارع ماینینگ بدون اختصاص یارانه انرژی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاتالیست نفت و گاز سرو شرکت نفت و گاز سرو پتروشیمی هنگام تولید کاتالیست خرید کاتالیست میلیون یورو کاتالیست ها داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است

به گزارش قدس خراسان، مجتبی خیام نیکویی صبح امروز در بازدید از  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی طرق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شاهد تحول چشمگیر در شتاب بخشی در تشکیل هسته های فناور در واحدهای دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی در خراسان رضوی هستیم.

وی افزود: حقیقتا اگر بخواهیم بخش کشاورزی را به مفهوم واقعی کلمه متحول و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم مهمترین مولفه حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

خیام نکویی ضمن تشریح رشد شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی تصریح کرد: ما پیش بینی ۱۰۰شرکت در دهکده های فناوری و نوآوری را کرده ایم که یکی از دهکده های فعال از نظر فعالیت خراسان رضوی است و امروز شاهد رونمایی از دستاوردهای شرکت های

انش بنیان بودیم که  تحول چشمگیری در کل کشور از نظر تجهیزات، ماشین آلات کشاورزی،کود و سم و سایر محصولاتی که باعث افزایش تولید در بخش کشاورزی می شود، ایجاد  می کند.

معاون وزیر کشاورزی تاکید کرد: آنچه امروز برای ما مهم بود و پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده شد  تولید نان کامل بود. استان خراسان رضوی ظرفیت اینکه پایلوت تولید نان کامل را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند دارد و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد این باشیم خراسان رضوی قسمت اعظم نانوایی های آن نان کامل تولید می کند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور نان کامل را موثر در سلامت مردم دانست و گفت: اگر تولید و استفاده از  نان کامل را با همکاری بخش خصوصی تبدیل  فرهنگ غالب کنیم گام اساسی در سلامت مردم برداشته ایم و اگر مردم ما در سبد غذایی شان این نان  قرار بگیرد بسیاری از بیماری ها  در بین مردم از بین خواهند رفت.

این خبر در حال بروز رسانی است ...

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است