Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهروند گفت: توسعه شعب یکی از الزامات مهمی است که برای ورود به بازار سرمایه باید با جدیت دنبال شود، بر همین اساس فروشگاه علی اکبری واقع در منطقه هفت تهران تا پایان اسفند ماه افتتاح می‌شود و انشاالله آماده سازی و افتتاح سایر شعب نیز در سال آینده با سرعت بیشتری ادامه دار خواهد بود.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت شهروند، وحید کریمی مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند صبح امروز در بازدید از فروشگاه بهرود با بیان اینکه روز‌های پایانی سال یکی از مهم‌ترین فرصت‌های فروش برای بنگاه‌های اقتصادی برشمرده می‌شود گفت: انتظار می‌رود همکاران فروشگاهی ضمن ایجاد جذابیت‌های لازم در خرید و بالابردن سطح کیفی خدمات، بتوانند با نگاهی هوشیارانه و حداکثر توان از این فرصت به شکلی درست و مناسب بهره‌برداری کنند تا بتوانیم سهم فروش خوبی را در ایام پایانی سال و روز‌های آتی شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کریمی در ادامه به ایجاد فرصت مناسب برای عرضه سوغات شهر‌ها اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر‌های لازم برای عرضه سوغات شهر‌ها اقدام موثری است که انشاالله در فاصله زمانی اسفند تا فروردین ماه در شعب اصلی شهروند اتفاق خواهد افتاد، امیدوار هستیم این رویداد به عنوان یک سنت فرهنگی و به صورت فصلی برگزار شود تا شهرستان‌ها هم در یک بستر مناسب محصولات، دستاورد‌ها و توانایی‌هایشان را معرفی و عرضه کنند و از طرفی بتوانیم بخشی از نیاز شهروندان ساکن پایتخت را فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت شهروند با اشاره به ورود شهروند به بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه جان دوباره و حیات تازه‌ای را به شرکت خواهد بخشید و یک حرکت پایدار برای شرکت ایجاد می‌کند، طرح ورود شهروند به بورس تحول بزرگ و ارزشمندی است که با تاکیدات و حمایت‌های شهردار تهران و معاونت مالی و اقتصاد شهری انجام شد و کلیه فرآیند‌های آن از زمان تهیه لایجه و تصویت آن در شورای شهر با تدابیر مدیریت شهری صورت گرفت، امیدوار هستیم در این مسیر و اعتمادی که شهردار تهران به مجموعه داشته بتوانیم توان واقعی شرکت شهروند را در معرض دید قرار دهیم.

وحید کریمی با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت املاک شهروند افزود: با مساعدت و حمایت‌های شهردار تهران اقدامات مثبتی در خصوص تعیین تکلیف املاک شهروند انجام شد، توافقات اولیه با سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران صورت گرفته و طی هفته جاری ۹ فقره از املاک به صورت رسمی و شفاف به شهروند منتقل خواهد شد و به عنوان یک اتفاق بزرگ در تاریخ شهروند ثبت می‌شود، در خصوص سایر املاک غیر قابل انتقال هم توانستیم با صاحبان آن قرارداد‌های ۵ ساله‌ای را به صورت مشارکتی منعقد کنیم.

وی در خصوص توسعه شعب فروشگاه‌های شهروند گفت: توسعه شعب یکی از الزامات مهمی است که برای ورود به بازار سرمایه باید با جدیت دنبال شود، بر همین اساس فروشگاه علی اکبری واقع در منطقه هفت تهران تا پایان اسفند ماه افتتاح می‌شود و انشاالله آماده سازی و افتتاح سایر شعب نیز در سال آینده با سرعت بیشتری ادامه دار خواهد بود.

مدیرعامل شهروند صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد و افزود: پروژه ستاره شرق واقع در دو راهی قپان با دو هزار متر مربع، پروژه همت واقع در مجتمع تجاری فرانتیوم با سه هزار متر مربع و پروژه ماهان کرج با ۸۰۰ متر مربع از جمله فروشگاه‌هایی هستند که آخرین مراحل تکمیل و آماده سازی را پشت سر گذاشته و در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسند، همچنین تعدادی از پروژه‌ها در سایر شهرستان‌ها نیز در حال تکمیل است که امیدوار هستیم تا پایان سال ۱۴۰۰ آماده‌سازی شوند.

او با بیان اینکه شرکت شهروند در دوران پوست اندازی و در مسیر شکل گیری یک تحول بزرگ است خاطرنشان کرد: قطعا در شرایطی که یک مجموعه دوران تحول و دگرگونی را پشت سر می‌گذارد با چالش‌ها و اتفاقات ریز و درشتی دست و پنجه نرم خواهد کرد و شرکت شهروند هم از این قاعده مستثنی نیست، اما این نمی‌تواند منجر به فاصله گرفتن از اهداف و چشم انداز‌ها باشد بلکه زمینه‌ای است برای بهبود فرآیند‌ها تا بتوانیم با توان و اتکا به نفس بیشتری برای پیشبرد اهدافمان حرکت کنیم.

کریمی در ادامه یادآور شد: نوع فعالیت شهروند یک کار صنفی و حرفه‌ای است که در رقابت با سایر بنگاه‌ها قرار دارد و لازمه موفقیت در آن داشتن نگاهی هوشمندانه برگرفته از تخصص، تجربه و تعهد خواهد بود که به دور از هرگونه حاشیه و صرفا با نگاهی حرفه‌ای عمل کند.

او با بیان اینکه شرکت شهروند، هم الزامات یک مجموعه دولتی را دارد و هم با قوانین تجاری روبرو است تصریح کرد: طبعا در چنین شرایطی مسیر حرکت و روند فعالیت با دست انداز‌هایی روبرو می‌شود، امیدوار هستیم با ورود به بازار سرمایه و الزامات خاص و تعریف شده برای نوع بنگاه‌های اقتصادی، بتوانیم در یک مسیر حرفه‌ای با قوانین تجاری معین قرار بگیریم.

مدیرعامل شرکت شهروند در ادامه تاکید کرد: آنچه که لازم داریم ریل گذای و تقویت بنیه‌های زیرساختی است، شهروند به واسطه توانمندی‌هایی که دارد، طی یک دوره یک ساله جز سهام‌های باارزش و پربازده‌ای خواهد بود که در عرصه فروشگاهی در صدر تابلو  قرا می‌گیرد، چرا که ریشه و قدمتی که شهروند دارد سرمایه‌ای است که با اتکا به آن می‌تواند در مسیر پیش رو با تحولی بزرگ و شکلی تازه در میان رقبا ظاهر شود.

کریمی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان و مدیران شهروند خاطرنشان کرد: شرکت شهروند در مسیر یک تحول بزرگ قرار دارد و تحقق آن جز با همت، اتحاد و ید واحد یکایک کارکنان میسر نخواهد بود امیدوار هستیم اقدامات و مجموعه این تلاش‌ها به عنوان یک منشا خیر برای نسل حاضر و آینده شهروند به یادگار بماند. لینک کوتاه: asriran.com/003Ekb

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بازار سرمایه امیدوار هستیم شرکت شهروند آماده سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • پاکسازی کوهستان پارک پنجه علی بندرعباس در هفته زمین پاک + تصاویر