Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دستگاه قضا گفت: در جایی که آب و خاک مساعد دارد صحبت از بیکاری درست ندیدن نعمت‌های خداست؛ از همین رو نخبگان مسؤولیت مضاعفی دارند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در نشست شورای نخبگان و اقشار گفت: این ظرفیتی که در استان وجود  دارد به برکت علما و نخبگان است که این نشان از خودسازی و ظرفیتی که خداوند به جوان‌های استان داده است این ظرفیت در پرتوی دین و جوانان دینی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ببینید: فیلم/ لحظه شکستن پلمب کارخانه در حضور حجت‌الاسلام رئیسی

وی با بیان این‌که دشمن دنبال یاس و ناامیدی است گفت: دشمن در سایر صنایع مانند صنایع هسته‌ای، دفاعی بیشتر مانع ایجاد می‌کند یا سایر حوزه‌ها مشخصا در صنایع دفاعی مانع ایجاد می‌کند در حالی که روزانه ما در این حوزه پیشرفت می‌کنیم و در حوزه هسته‌ای هم کشور برتری هستیم.

آیت‌الله رئیسی با بیان این که رهبری فرمودند باید تحریم‌ها برداشته و ما راستی‌آزمایی کنیم، گفت: آن طرف بداند مردم ایران نسبت به مواضع خود جاذم هستند، امروز آن‌ها محتاج هستند لذا آنچه برای نخبگان و صاحب منصبان مهم است این است که باید تلاش مضاعف انجام گیرد در گام اول موفقیت زیادی ایجاد شده در گام دوم تجربه‌ها باید چراغ راه باشد تا به اهداف نظام اسلامی حرکتی در خور و شایسته داشته باشیم.

ببینید: عکس/ بازدید رئیس قوه قضاییه از زندان یاسوج

وی افزود:  استان‌ها نباید خیلی منتظر پایتخت باشند در استان نخبگان زیادی داریم که می‌توانند منشا خیر باشند کارخانجاتی که تعطیل شدند باید راه‌اندازی شود.

رئیس دستگاه قضا درخصوص کارخانه قند تصریح کرد: به نظر من به ناحق و ناروا این کارخانه تعطیل شده، اشتغال آن روز ۳۰۰ نفر بود می‌توانست تعداد و نفرات بیشتری مشغول به کار شود بیش از ۴۰ هکتار زمین در مرکز استان را به خود  اختصاص داده، راه‌اندازی کارخانه می‌تواند اشتغال و تولید خوبی ایجاد کند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: در جایی که آب و خاک مساعد دارد صحبت از بیکاری درست ندیدن نعمت‌های خدا است از همین رو نخبگان مسؤولیت مضاعفی دارند.

وی گفت: فرزندان این استان در سطح کشور حرف برای گفتن دارند در رابطه با تخلفات و مفاسد اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی باید برخورد شود این آخرین راهکار است اولین راهکار ایجاد ساز و کار است که جرم تولید نشود باید کاری کرد که شاهد کاهش ناهنجاری و آسیب‌های اجتماعی باشیم که تبدیل به جرم و دادگاه و مسائل کیفی نشود.

آیت‌الله رئیسی افزود: نخبگان باید تلاش کنند آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی کاهش یابد ‌عدالت اجتماعی و اقتصادی می‌تواند آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی را کاهش دهد آنچه در جامعه از فساد و تبعیض می کنیم محصول دور شدن از عدالت هستیم.

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: رهبری فرمودند باید فقر فساد و تبعیض ریشه کن شود چراکه زیبنده نظام اسلامی نیست و مبارزه با این موارد باید سر لوحه قرار گیرد و که با ایجاد عدالت می‌شود فساد را ریشه‌کن کرد.

وی با بیان این‌که خارج شدن هر چیزی از اعتدال یعنی تبعیض گفت: در گام دوم انقلاب به اجرای عدالت اشاره شده و آنچه رهبری در مورد حضرت امام فرمودند اجرای عدالت است گام هایی خوبی برداشته شده برای اجرای عدالت اما کافی نبوده است و هر کسی به عنوان حاکمیت در جامعه اسلامی خدمت می‌کند باید برای تحقق عدالت تلاش کند که این کار موجب اعتماد مردم و افزایش سرمایه اجتماعی می‌شود و مشارکت مردم تضمین می‌شود و موجب امیدواری آن‌ها می‌شود.

آیت الله رئیسی افزود: آنچه باید دنبال کرد آن است که سازمان اداری باید کارآمد شود زیراکه هر چه کارآمدتر شود اجرای عدالت در میدان بیشتر می‌شود و مردم بیشتر امیدوار و دشمن دچار یاس و ناامیدی می‌شود آنچه دشمن را ناامید می‌کند اقتدار در حوزه دفاعی و افزون شدن تولید است.

وی افزود: کاری که در خصوص واکسن کرونا انجام شد از یک موشک در بخش نظامی اثرش برای امیدوار کردن مردم کمتر نیست بلکه شاید بیشتر هم باشد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: در حوزه قضایی وظیفه ما دنبال کردن اهداف قضایی است  تا به نتیجه برسد، لذا به نخبگان می‌گویم با یک دنیا امید، امید به رهبری کار را دنبال کرده چراکه آینده برای ملت ایران بزرگ و روشن است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ابراهیم رئیسی نخبگان اشتغال یاسوج آیت الله رئیسی دستگاه قضا آیت الله رئیسی کارخانه قند سید ابراهیم رئیسی اجتماعی و اقتصادی آیت الله رئیسی اجرای عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد

به گزارش قدس خراسان، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد اظهار کرد: یکی از اشکالاتی که در شوراها شاهدیم مغایرت برخی مصوبات با موازین شرع و قانون است چنانچه گاهی برای رفع یک مشکل در شورا تصمیمی اتخاذ می‌شود که همه زوایای حقوقی و شرعی آن بررسی نمی‌شود.

رییس دیوان عالی کشور بیان کرد: برای رفع این نقص پیشنهاد می‌شود قبل از اینکه مصوبه‌ای در شورا به بحث گذاشته شود افراد یا کارشناسانی قبلا آن را از نظر تطبیق با شرع و قانون بررسی کنند، اگر نیاز است در این زمینه یا قانون اصلاح شود یا از عناصر حقوقدان و علما در کنار شوراها استفاده شود تا آسیب برطرف شود.

رییس دیوان عالی کشور همچنین بیان کرد: باید شوراها بتوانند مشکلات مردم را طی یک دوره برطرف کنند و یا حداقل کاهش دهند در همین راستا لازم است زمینه ارزیابی عملکرد شوراها فراهم شود و مثلا اعلام شود مشکلات یک منطقه زیر نظر شورا از ۵۰ درصد به ۴۰ درصد یا کمتر کاهش یافته است.

منتظری با یادآوری شعار جهش تولید با مشارکت مردم افزود: شوراهای اسلامی برخواسته از متن مردم هستند و در حوزه روستا، بخش و یا شهرستان از مدیران کشوری به مسائل محلی بیشتر آشنا هستند بنابراین در راستای مشارکت دادن مردم در امر جهش تولید، اطلاعات بیشتری دارند.

وی گفت: علاوه بر قوای سه گانه، شوراها نیز وظیفه دارند در تحقق شعار سال مطابق شاخصه‌هایی که رهبر انقلاب ذکر کرده‌اند با همه توان مردم را به میدان بیاورند، تحقق شعار سال کلید حل مشکلات کشور است.

رییس دیوان عالی کشور همچنین اظهار کرد: در برخی دستگاه‌ها موانع و سنگ اندازی‌هایی در برابر سرمایه گذاران وجود دارد به نحوی که گاهی آن‌ها از وارد شدن در عرصه سرمایه گذاری خسته می‌شوند.

منتظری افزود: هرچند این دولت در رفع این مساله اقدامات موفقی داشته است اما هنوز هم ادارات و بخش‌های مختلف موانع را پیش پای سرمایه گذار ایجاد می‌کنند که لازم است دولت و قوه قضائیه این موانع را از سر راه بردارند.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات دیوان عالی کشور این بود که اعلام کردیم هر پرونده حقوقی که به تولید و سرمایه گذاری افراد مربوط است در اولویت قرار گیرد تا فرد مولد مثلا یک سال پشت در دادگاه معطل نشود.

رییس دیوان عالی کشور گفت: ابلاغ کرده‌ایم هر پرونده‌ای که در این حوزه تشکیل می‌شود هر چند پرونده بزرگ و قطور و رسیدگی به آن زمان بر باشد، باید ظرف مدت یک تا دو ماه بررسی و تعیین تکلیف شود.

همایش روز ملی شوراها شامگاه پنجشنبه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد با حضور ۲ هزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی خراسان رضوی و با معرفی شوراهای برتر روستا، بخش، شهر و شهرستان برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور