Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسین خوش اقبال» روز شنبه در کارگاه آموزشی توان افزایی و تاب آوری سمن‌های کرمانشاه در مرکز توابخشی بهزیستی، با اشاره به برخی از معضلات و مشکلات استان در مباحث حاشیه نشینی افزود: برای ارتقا جامعه و به تبع آن توسعه چاره ای جزء آموزش نداریم.

 خوش اقبال، آموزش را یکی از ضرورت های مهم جامعه دانست و یکی از مشکلات کنونی کرمانشاه را جدی نگرفتن مقوله آموزش در همه زمینه ها عنوان کرد و از دستگاه های اجرایی و نهادهای مردم نهاد استان خواست نسبت به آموزش حساس باشند و آن را در سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به محدودیت های اعتباری، از اقدام دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه به خاطر راه اندازی کارگاه های آموزشی توان افزایی و تاب آوری تقدیر کرد و گفت: در راه اندازی کارگاه های آموزشی، محلات حاشیه نشین در اولویت قرار گیرد و باید به بافت جمعیتی هر محله در آموزش ها توجه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، ایران را کشوری مقاوم در منطقه دانست و با اشاره به جنگ تحمیلی، زلزله و سیل استان کرمانشاه گفت: با توجه به تجربیات و توان علمی که داریم انشاالله با برگزاری دوره های آموزشی جامعه ای بهتر از گذشته داشته باشیم.

خوش اقبال در پایان از طرح ایده کرمانشاه به عنوان «پایتخت تاب آوری» در کشور استقبال کرد و گفت: با توجه به مشکلات اجتماعی ناشی از عدم توسعه و ازدیاد حاشیه نشین ها در شهرهای استان کرمانشاه، در راستای توجه کشوری برای حل این معضلات طرح این ایده مناسب است.  

سومین مرحله کارگاه آموزشی توان افزایی و تاب آوری با حضور ۲۰ تشکل مردم نهاد به مدت سه روز برگزار می شود و سپس این سمن ها در پنج محله شهر کرمانشاه و چهار محله شهرهای اسلام آباد غرب، هرسین، جوانرود و پاوه اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی می کنند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.

برچسب‌ها معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده کارگاه آموزشی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده کارگاه آموزشی کرمانشاه معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده کارگاه آموزشی کرمانشاه اخبار کنکور تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید
  • ضرورت اولویت قرار دادن حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش