Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد کرونا در پاسخ به این سوال که بدن چه افرادی در مقابل کرونا آنتی بادی تولید نمی‌کند؟، توضیح داد: کرونا در عده‌ای از افراد به ویژه اشخاصی که نوع خفیف این بیماری را گرفته اند، منجر به تولید آنتی‌بادی نمی‌شود.
مسعود مردانی با اشاره به اینکه تست‌های سرولوژی تشخیص آنتی‌بادی آزمایش‌های استانداردی برای بررسی بیمار نیستند، متذکر شد: همه مردم در زمان شیوع کرونا باید از حضور د ر مهمانی‌ها و تجمعات خودداری کنند و تا جایی که ممکن است، رفتن به مراکزخرید را کاهش دهند و همچنین مردم نباید در مقابل کرونا ساده انگاری کنند و فکر کنند که شیوع این بیماری به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال که آیا در مورد تزریق واکسن هم شرایط همین گونه است و احتمال دارد، بدن عده‌‌ای از افراد در مقابل واکسن هم آنتی‌بادی تولید نکند؟، اظهار کرد: با تزریق واکسن برای همه افراد در مقابل کرونا آنتی بادی تولید می‌شود، البته ممکن است مقدار آن در اشخاص مختلف کم و زیاد باشد و ان‌شاءالله واکسن بر گونه‌های جهش یافته ویروس هم تاثیر گذار است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: البته ممکن است افرادی وجود داشته باشند که بدنشان در مقابل واکسن آنتی‌بادی تولید نکند، ولی تعداد آن‌ها بسیار کم است و تزریق واکسن در اکثر افراد منجر به تولید آنتی‌بادی می‌شود.
وی در خصوص تزریق واکسن کرونا به افرادی که دچار نقص ایمنی هستند، یاد آورشد: بیماران نقص ایمنی حتما باید با مشورت پزشک اقدام به تزریق واکسن کنند و نباید بدون نظر او  این کار را انجام دهند.
منبع: خبرگزاری میزان

منبع: تقریب

کلیدواژه: آنتی بادی تولید تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی