Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «علی ربیعی» سخنگوی دولت عصر شنبه در حاشیه بازدید از سرای حافظ مرکز اشتغال و کارآفرینی بهبود یافتگان از اعتیاد و کارتن خوابی گفت: برنامه ای که امروز داشتیم معطوف به سیاستگذاری در رابطه با اشتغال حمایتی و هم حمایت از گروه‌های اجتماعی خاص که به چرخه زندگی برگردند است.

وی با بیان این که دولت برای این کار دو سیاست را در حوزه اقتصاد و تولید اشتغال دنبال کرده است، افزود: توسعه زیرساخت‌ها معمولا در بودجه عمرانی و سرمایه گذاری‌های مختلفی که در کشور صورت می گیرد دنبال می‌شود اما برای اشتغال‌های خرد و هم برای معیشت بعضی گروه‌های خاص که در چرخه بزرگ اشتغال صنعتی نمی‌توانند قرار بگیرند سیاست اشتغال حمایتی را در این زمینه آغاز کردیم که هم به رشد ملی کمک کند و هم هدر دادن پول نباشد و پول پاشی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی یادآور شد: براساس این سیاست اشتغال حمایتی چند شاخه دارد که بخشی از آن گروه‌های آسیب‌پذیر شناسایی شدند که امروز یکی از آن استراتژی‌هایی که اجرا شد در سرای حافظ شاهد آن هستیم.

سخنگوی دولت گفت: برنامه ریزی آموزشی برای این افراد در نظر گرفته و اجرا شد و امسال سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان پول قرض الحسنه برای گروه‌هایی در قالب مددجویان و گروه‌هایی که در معرض آسیب بودند و نجات پیدا کردند در نظر گرفته شد که این فقط وام نیست قسمتی از آن در قالب آموزش حین کار هزینه شده است.

وی یادآور شد: به جای این که حقوق ماهیانه مستقیم به آنها داده شود در یک دوره زمانی آموزش دیده و صاحب شغل می شوند و از نظر منزلت اجتماعی و اقتصادی هم جامعه و هم افراد سود خواهند برد.

ربیعی با اشاره به شیوع کرونا گفت: تا امروز افرادی در حوزه‌های ورزش، حمل و نقل و خدمات تا سقف ۱۵ هزار میلیارد تومان به بانک معرفی شدند که ۹ هزار میلیارد تومان دریافت کردند و بقیه هم در نوبت دریافت هستند همچنین علاوه بر ۱۵ میلیارد تومان، پنچ هزار میلیارد تومان دیگر هم امکان پرداخت کمک وجود دارد.

سخنگوی دولت در ادامه افزود: برای این که مهاجرت معکوس صورت بگیرد حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان وام اشتغال ارزان قیمت با ۴ و ۶ و ۱۰ درصد کارمزد برای روستایان در نظر گرفته شد. خوشحالم که بگویم امروز سهم روستاییان از میزان وام اشتغال از ۳ درصد به ۲۹ درصد رسیده است و طبق گزارش‌های داده شده امروز شاهد مهاجرت معکوس هستیم.

وی از برگشت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از وام های پرداختی اشتغال روستایی خبر داد و گفت: این منابع باز به چرخه اشتغال روستاییان بر می گردد.

ربیعی افزود: از دیگر کارها در بحث توانمند سازی تمرکز اشتغال خانگی و اشتغال توان یابان بود که آموزش های خاص برای توانمند سازی در حال انجام است.

وی با بیان این که دولت برنامه اشتغال حمایتی را در سالهای گذشته دنبال کرده است که آثار خود را تاکنون داشته است گفت: به عنوان مثال امسال هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برای توسعه گیاهان دارویی در مناطق محروم در نظر گرفتیم و در این زمینه  با گروه‌های هدف مختلفی این کار جلو رفته است.

سخنگوی دولت افزود: در آینده نه چندان دور شاهد نوعی از اشتغال‌هایی خواهیم بود که به نوعی وام دهی و پول پاشی محسوب نمی‌شود بلکه اشتغال زایی براساس توانمند کردن و نوعی کارآفرینی اجتماعی است.

ربیعی با بیان این که برای این که این نوع کارها صورت بگیرد به یک دسته از سازمان های مردم نهاد کار را واگذار کردیم گفت: یکی از استراتژی‌های دولت واگذاری کار به سازمان‌های مردم نهاد بود که براین اساس امروز ۹ هزار سازمان مردم نهاد فقط در حوزه بهزیستی فعالیت می کنند که از این تعداد پنچ هزار و ۵۰۰ سازمان مردم نهاد در دولت یازدهم و دوازدهم مجوز گرفتند.

وی با تاکید بر این که  امروز بروکراسی‌ها بشدت پایین آمده است و براحتی مجوزها صادر می‌شود گفت: سازمان های مردم نهاد و تقویت آنها سیاستی بود که این دولت دنبال کرد تا به واسطه گروه‌های میانجی، گروه‌های هدف بتوانند بیشتر تحت حمایت قرار بگیرند.

سرای حافظ مرکز اشتغال و کارآفرینی بهبود یافتگان از اعتیاد و کارتن خوابی در سال ۱۳۹۹ در منطقه ۱۴ تهران افتتاح شد. این مرکز ظرفیت اشتغال ۲۰۰ نفر را دارد و شامل کارگاه هایی برای تولید اقلامی چون کیف مدارس ماسک جراحی و ... است.

برچسب‌ها دولت یازدهم سخنگوی دولت علی ربیعی دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت یازدهم سخنگوی دولت علی ربیعی دولت یازدهم سخنگوی دولت علی ربیعی دولت دوازدهم اخبار کنکور هزار میلیارد تومان اشتغال حمایتی سخنگوی دولت مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت