Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@17:01:01 GMT

کمبود حلب مهم‌ترین عامل در کاهش توزیع روغن جامد است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۰۲۸۹

کمبود حلب مهم‌ترین عامل در کاهش توزیع روغن جامد است

گروه استان‌ها- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: کمبود حلب مهم‌ترین عامل در کاهش روغن جامد در بازار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، احمدرضا سمیعی نسب در جمع خبرنگاران ابتدا با اشاره به اجرای طرح نظارتی نوروز 1400 اظهار داشت: این طرح از 15 بهمن‌ماه آغاز شده و تا 15 فروردین‌ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: در این طرح، بازرسان و کارشناسان حوزه بازرسی و نظارت سازمان صمت ضمن تشدید بازرسی‌ها، با هر گونه تخلف احتکار، گران‌فروشی، تقلب، کم‌فروشی و سایر تخلفات صنفی مطابق قانون برخورد می‌کنند.

وی تصریح کرد: طرح نظارتی نوروز هر سال از اوایل اسفندماه آغاز می‌شد اما با توجه به شرایط خاص بازار، 15 روز زودتر اجرای طرح را آغاز کرده‌ایم.

سمیعی نسب بیان کرد: در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه علیه کشور و تغییرات ارز، شاهد نوسان بالای قیمت در اوایل سال بودیم که بازار را با چالش‌ها و التهاب‌هایی همراه کرد اما خوشبختانه بازار قم در 2 ماهه اخیر تثبیت شد.

مشکل تولید روغن نیمه جامد تا روزهای آینده حل می شود «اپیدمی صف» در مشهد به روغن مایع رسید/ کدام مسئول پاسخگو است؟ فروش روغن با کارت ملی و یک کالای دیگر؛ تخلف محرزی که مسئولان می‌بینند ولی برخورد نمی‌کنند

وی عنوان کرد: گزارش‌های مردمی پشتوانه خوبی در تثبیت بازار و مقابله با گران‌فروشی است و شهروندان می‌توانند از طریق 124 گزارش‌های خود را از تخلفات ارائه دهند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: در دو سه ماه اخیر وضعیت بازار تثبیت ‌شده و در تولید، تامین و توزیع کالا بهتر و در حوزه نظارتی کار منظم‌تر شده است.

وی اظهار کرد: وضعیت بازار از طریق کارگروه تنظیم می‌شود و در حال حاضر مشکلی نداریم و به نظر می‌رسد ایام پایان سال با رفاه و آسایش بیشتری در توزیع اقلام اساسی روبه‌رو هستیم.

سمیعی نسب گفت: در بخش تنظیم بازار و نظارت و بازرسی از روند توزیع کالاهای اساسی، اقدامات خوبی انجام‌گرفته است و تأمین برخی از کالاها توسط صمت و برخی دیگر از طریق جهاد کشاورزی تأمین می‌شود.

وی افزود: تأمین و توزیع کالاهایی چون شکر و برنج و روغن در صمت صورت گرفته و سهمیه قم تا پایان سال نیز مشخص و از طریق کارگروه تنظیم بازار کشور به استان‌ها و تنظیم بازار قم ابلاغ‌ شده است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تصریح کرد: برنامه‌ریزی و توزیع ذخایر استراتژیک در دستور کار است تا دچار نوسان و کمبود کالا نشویم و کالایی که با کمبود مواجه شده بلافاصله توزیع شود.

  شکر و برنج به میزان کافی در قم تأمین ‌شده است  

وی عنوان کرد: شکر و برنج به میزان کافی در قم تأمین ‌شده و اداره کل غله و بازرگانی استان نیز در تأمین گندم و آرد اقدامات لازم را انجام داده است.

سمیعی نسب تصریح کرد: در حوزه تأمین کالاهای اساسی به میزان کافی توسط جهاد کشاورزی نیز اقداماتی صورت گرفت و در تأمین محصولات کشاورزی و باغبانی ذخایر خوبی در قم وجود دارد، همچنین با پیگیری‌های لازم، وضعیت جوجه‌ریزی مرغ گوشتی و تخم‌گذار مطلوب به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: در مورد نظارت در بازار اتاق اصناف و کمیسیون‌های بازرسی اتحادیه‌های صنفی در یک سال اخیر فعال شدند، به‌علاوه از ظرفیت بسیج به‌خوبی استفاده ‌شده است، هر چند 40 هزار بنگاه اقتصادی در عرضه کالا و خدمت در سطح شهر قم فعال است و می‌طلبد تلاش بیشتری در بخش دولتی و خصوصی اتفاق بیفتد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: گاهی گران‌فروشی توسط بنگاه‌های اقتصادی اتفاق می‌افتد، آنچه برای بازرسان محرز شود برای آن پرونده تخلف تشکیل و جهت مجازات به تعزیرات ارجاع می‌شود.

وی گفت: بسیاری از کالاها انحصاری ندارد و باید بدانیم بزرگ‌ترین مجازات گران‌فروشی نخریدن است، وقتی عرضه‌کننده بداند که مشتری را به دلیل گران‌فروشی از دست می‌دهد، قیمت‌ها را تعدیل می‌کند.

کمتر از 10 درصد روغن مصرفی در قم روغن جامد است   

سمیعی نسب در مورد تأمین روغن جامد بیان کرد: کمبود حلب مهم‌ترین عامل در کاهش روغن جامد در بازار است، حلب 16 کیلویی ویژه صنف صنعت است و طبق ارزیابی‌ها، کمتر از 10 درصد روغن مصرفی در قم روغن جامد است.

وی عنوان کرد: بر اساس آخرین تصمیم در کارگروه تنظیم بازار جهت تعدیل بازار بخشی از حلب 4.5 کیلویی تأمین ‌شده و به‌زودی وارد استان می‌شود، در بخش خانوار در تأمین روغن با بسته‌بندی پت مشکلی نداریم.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: در صنف و صنعت روغن به‌صورت 4 و 4.5 و 5 و 16 کیلویی  بر اساس قیمت مصوب عرضه می‌شود.

انتهای پیام/457/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون سازمان صنعت معدن و تجارت قم تنظیم بازار گران فروشی روغن جامد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید عماد شاهرخی، عصر امروز، در همایش روز مزرعه در سلسله، گفت: این شهرستان به‌عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی در لرستان مطرح است.

او با اشاره به ضرورت امنیت غذایی و جهش تولید در محصولات کشاورزی، اضافه کرد: ما باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: حدود هزار و 700 هکتار  از سه هزار و 500 هکتار کلزای این استان در شهرستان سلسله کشت می‌شود.

شاهرخی با بیان اینکه چهار میلیون دلار ارز سالانه برای واردات روغن هزینه می‌شود، بیان کرد: ما باید کشور را از واردات روغن بی‌نیاز کنیم و در این راستا یکپارچه‌سازی اراضی بسیار مهم است.

او با اعلام اینکه میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور 4.5تن است، اضافه کرد: این آمار در لرستان 5.5تن در هر هکتار است و هزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • ۲۰ تانکر آب در روستاهای محروم بخش بیارجمند شاهرود توزیع شد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • مدیران نگران چه هستند؟