Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با بیان اینکه تاکنون در استان کرمان ویروس جهش‌یافته نداشته‌ایم، تصریح کرد: «اگر این ویروس در استان کرمان گردش پیدا کند کل استان باید قرنطینه شود».

به گزارش خبرگزاری برنا؛ حمیدرضا رشیدی‌نژاد، در شصت و چهارمین جلسه ستاد مقابله با کرونای استان کرمان گفت: «وضعیت استان کرمان بیش از یک ماه نسبتا پایدار است اما هشدارها پا برجاست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به وضعیت شهر سیرجان اظهار کرد: «اگر بیماری کووید 19 در شهر سیرجان کنترل نشود ممکن است این وضعیت گریبان‌ سایر شهرهای استان را نیز بگیرد. لذا باید مسئولین و مردم جدی‌تر به این موضوع توجه کنند».

 رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با اشاره به نوسانات تعداد مبتلایان در استان کرمان ادامه داد: «این نوسانات آمار در استان به دلیل وضعیت سیرجان است و با توجه به اینکه سیرجان یک شهر اقتصادی است و با تعطیلی آن لطمه‌ی اقتصادی به استان وارد می‌شود و باید قبل از دیر شدن همه نهادها و مردم در کنترل بیماری همکاری داشته باشند و همه‌ی جلسات و بازدیدها در این شهرستان تا اطلاع ثانوی متوقف و به صورت مجازی برگزار کنید».

رشیدی‌نژاد بیان کرد: «هنوز ثابت نشده که ویروس جهش‌یافته در سیرجان است و اگر این ویروس در آن شهر باشد باید رفتارها را کاملا تغییر دهیم. شناسایی این ویروس فقط در تهران انجام می‌شود لذا تا زمان اثبات این موضوع، می‌توان گفت که در استان کرمان ویروس‌جهش یافته نداریم و اگر این ویروس در استان کرمان گردش پیدا کند کل استان باید قرنطینه شود بنابراین مردم متعهدانه پروتکل‌ها را رعایت کنند تا با این مشکل روبه‌رو نشویم».

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قرنطینه بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشیدی نژاد ویروس جهش یافته استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • خدمات به اتباع خارجی صرفا با کارت شناسایی جدید و مدارک معتبر انجام می‌شود
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بازداشت ۸ هزار و ۵۰۵ فلسطینی در کرانه باختری طی ۲۰۶ روز
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • شورا‌های اسلامی نمونه استان کرمان مشخص شدند