Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اینترنتی اسپیس، کپسول باری بدون سرنشین سیگنوس NG-۱۵ ساعت ۱۲:۳۶ دقیقه روز گذشته به وقت منطقه زمانی شرقی سوار بر راکت ۴۲.۵ متری «آنتارس» از مقر فضایی «والوپ» درایالت ویرجینیا آمریکا به فضا پرتاب شد.

این کپسول حامل بیش از سه هزار و ۷۱۹ کیلوگرم بار متشکل از تجهیزات علمی، مواد غذایی تازه و تجهیزات برای هفت فضانورد ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن سخت افزارهای جدید و تجهیزات برای پیاده روی فضایی نیز در کپسول وجود دارد.

ماموریت NG-۱۵، پانزدهمین مأموریتی است که شرکت نوتروپ گرومن از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون برای تامین تجهیزات ایستگاه بین المللی فضایی انجام داده است.

«سیوچی نوگوچی» فضانورد ژاپنی حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی روز دوشنبه عملیات دریافت و کنترل این کپسول را انجام می‌دهد.

سیگنوس NG-۱۵ حدود سه ماه در این آزمایشگاه در حال چرخش باقی می‌ماند و سپس از آن جدا می شود  و هنگام ورود دوباره به اتمسفر زمین می سوزد.

برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا ایستگاه بین المللی فضایی فضانورد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایستگاه بین المللی فضایی فضانورد ایالات متحده آمریکا ایستگاه بین المللی فضایی فضانورد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه