Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی کار هپکو گفت: چرا مسئولان با زندگی کارگران بازی می‌کنند؟ اگر به فکر احیای شرکت هستند، وعده‌های روی کاغذ را عملی کنند.

رضا عبدلی، رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به پیگیری‌های این شورا برای تحقق وعده‌های مسئولان اظهار کرد: ما هرچه پیگیری کردیم به نتیجه نمی‌رسیم و به ما سرمایه در گردش ندادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدلی بیان کرد: با همه مسئولان استانی و کشوری که مرتبط با پرونده هپکو هستند مانند سالاری، رئیس سازمان تأمین اجتماعی و دژپسند، وزیر اقتصاد مکاتبه داشتیم و به نتیجه نرسیدیم.

رئیس شورای اسلامی کار هپکو با اشاره به وعده نامحقق مسئولان دولتی برای تهاتر بدهی‌های هپکو، گفت: سازمان تأمین اجتماعی تعهد داده بود که تا هپکو به تولید برسد، حداقل حقوق کارکنان آن را پرداخت کنند؛ اما گروهی از کارکنان اکنون شش ماه است که حقوق نگرفته اند.

وی با بیان اینکه در ماه‌های اول مقداری تولید داشتیم که هزینه حقوق کارکنان شد، افزود: اکنون در هپکو هیچ پولی نیست. مسئولان کارگران هپکو را دستاویز رسیدن به اهداف خود کردند.

عبدلی با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی وعده پرداخت ۲۰ میلیارد تومان برای تسویه حقوق معوق کارکنان هپکو را داده بود، گفت: از دیروز با اعضای شورای اسلامی کار شرکت در تهران هستیم تا پیگیر تحقق این وعده شویم؛ اما به ما گفته شد که تفاهم ‌نامه‌ای با هپکو منعقد می‌کنند و در این تفاهم نامه پرداخت ۸ میلیارد تومان مطرح شده که حقوق یک ماه پرسنل می‌شود.

وی توضیح داد: در این شرایط بد اقتصادی و گرانی و با توجه به اینکه برخی از کارکنان چند ماه است حقوق نگرفته اند، حقوق یک ماه کفاف دخل و خرج آنان را نمی‌دهد و مشکلاتشان ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای اسلامی کار هپکو تأکید کرد: چرا مسئولان با زندگی کارگران بازی می‌کنند؟ اگر واقعا قصد احیای هپکو را دارند، از این وضعیت کارگران سوء استفاده نکنند.   بیشتر بخوانید: ادامه بدقولی‌های مسئولان به اهالی هپکو / وعده پرداخت حقوق کارکنان محقق نشد تجمع اعتراضی کارگران هپکو مقابل خروجی این شرکت / کارگران روی بازگشت به خانه را ندارند کریمی: تهاتر بدهی‌های هپکو در انتظار امضای جهانگیری بیل زنجیری با طراحی داخلی در هپکو آزمایش شد / کارگران منتظر تحقق وعده‌های مسئولان

وی بیان کرد: این رفتار مسئولان محرک کارگران برای اعتراض است. وعده‌های مسئولان روی کاغذ خوب بوده، اما در عمل اجرا نشده و همین امر باعث ناراحتی و اعتراض کارگران می‌شود.

عبدلی با بیان اینکه امروز به تأمین اجتماعی می‌رویم تا با رئیس این سازمان گفتگو کنیم، گفت: مدیران هپکو یک یا دو سال در این شرکت هستند و بعد می‌روند، ولی ما کارگران هستیم که سال‌های زیادی است در این شرکت کار می‌کنیم و باید آینده هپکو را بسازیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو شورای اسلامی کار هپکو تهاتر بدهی هپکو اعتراضات کارگری رئیس شورای اسلامی کار هپکو سازمان تأمین اجتماعی حقوق کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان

به گزارش «نماینده»، علی بابایی کارنامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار امروز با هزارن نفر از کارگران کشور به مناسبت روز کارگر، عنوان کرد: ابتدا از رهبر معظم انقلاب تشکر می‌کنیم که با شناخت عمیق از وضعیت کارگران کشور، مسائل پیش روی جامعه کارگری را مطرح می‌کنند. هر سال که ما خدمت ایشان شرفیاب می‌شویم، نکات جدیدی را مطرح می‌کنند که این نکات می‌تواند راهکاری برای مسئولین و دست‌اندارکاران باشد که در این مواقع چه کار کنند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس مسائل بیمه‌ای و تامین اجتماعی کارگران کشور را از مسائل مطرح شده توسط رهبر انقلاب در دیدار با کارگران خواند که می‌تواند از اولویت‌های اول این حوزه باشد و افزود: رهبر معظم انقلاب همچنین در مصادیق شعار سال به نقش کارگران و مسئولان در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور مطالبی تبیین و تحلیل فرمودند.

بابایی کارنامی تصریح کرد: از نکات یا تذکرات جدی که مقام معظم رهبری در این دیدار به مسئولان یادآور شدند، یکی در بحث امنیت شغلی کارگران بود. همه ساله مقام معظم رهبری دغدغه‌شان را مطرح می‌کنند و امسال صریح‌تر مطرح کردند و آن هم این بود که بالاخره باید کاری کنیم کارگری که با قناعت و نجابت مشغول به کار است به آینده شغلی خود اطمینان و امید داشته باشد و امنیت پایدار برای کارگران ایجاد شود تا در نتیجه آن اقتصاد کشور هم رونق پیدا کند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس یازدهم افزود: مطالبه و تذکر دیگر رهبر معظم انقلاب بحث بیمه تامین اجتماعی و ابلاغیه‌های مرتبط با تامین اجتماعی بود. ایشان از عدم اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی گلایه داشتند که کاملا درست و به جا بود و از این نظر باید از ایشان تشکر کرد. ما در این زمینه در مجلس منتظر لایحه دولت هستیم، غفلت دولت در این موضوع قابل قبول نیست و در این بخش حتماً باید زودتر دست به کار شوند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه گفت: رهبر انقلاب در این دیدار علاوه بر تبیین وظایف مسئولان، اشاره‌ای هم به وظایف جامعه کارگری داشتند از کارگران خواستند به انضباط، بهره‌وری در کار توجه و اهتمام داشته باشند. از طرف دیگر هم راجع به معیشت، رفاه، مسکن کارگران و مردمی سازی اقتصاد تذکرات لازم را دادند. از همه مهم‌تر به جامعه آماری کارگران کشور اشاره کردند، یک کلیدواژه و عبارت بسیار خوب به کار بردند و فرمودند اگر حال جامعه کارگری خوب باشد، حال ملت هم خوب خواهد بود.

بابایی کارنامی ادامه داد: مقام معظم رهبری همچنین فرمودند بیش از 50 درصد از جامعه امروز ما کارگران و خانواده ایشان هستند، لذا ما باید همه اقدامات و تمهیدات خود را برای بهتر کردن حال و وضعیت کارگران در همه حوزه‌های امنیت شغلی، بیمه‌ها، رفاه و... به کار بگیریم. خوشبختانه مجلس همواره در این زمینه اعلام امادگی کرده، الان هم همانند همیشه در خدمت جامعه کارگری هستیم. فراکسیون کارگری هم با پیگیری عالمانه مقام معظم رهبری و برای رسیدن به استانداردهای لازم براساس افزایش وضعیت و ارتقاء فرهنگ کار در کشور توان لازم را بگذارد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس در پایان با اشاره به گلایه به حق رهبر انقلاب از عدم اجرای سیاست‌های کلی تامین اجتماعی، تصریح کرد: دولت باید سیاست‌های کلی را در قالب یک لایحه کامل و جامع به مجلس ارائه کند، مجلس در این زمینه رأساً نمی‌تواند کاری انجام دهد. مجلس هم همان‌گونه که قبلاً آمادگی خود را اعلام کرده است، بارها در خدمتتشان بوده و الان هم هست، اما در بعد نظارتی از ابتدای مجلس ورود جدی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود