Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@05:53:16 GMT

چگونه فضای گوشی یا تبلت را آزاد کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۳۶۲۰

چگونه فضای گوشی یا تبلت را آزاد کنیم؟

به گزارش ایسنا، این احتمال وجود دارد که فضای حافظه دستگاه شما محدود شده باشد. کاهش ظرفیت حافظه موجود به اشکال مختلف تاثیر منفی روی دستگاه شما می گذارد و در بدترین حالت شاید حتی نتوانید برنامه ها را باز کنید.

برای این که تلفن یا تبلتتان به سرعت قبلی برگردد باید اندکی فضا آزاد کنید. بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، برای این کار پنج راه وجود دارد:

۱- حافظه کش اندروید را پاک کنید

پاک کردن حافظه کش اندروید، فایلهای کوکی موقتی را که می توانند فضای دیجیتالی زیادی را اشغال کنند حذف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شیوه یکی از سریعترین و راحت ترین راهها برای بهبود سرعت و عملکرد دستگاه اندرویدی است.

۲- حذف اپلیکیشنها، عکسها یا فایلهای بلااستفاده

این اقدام شاید بدیهی ترین کار باشد. بسیاری از دستگاههای اندرویدی با اپلیکیشنهای از پیش نصب شده ای عرضه می شوند که شاید هرگز آنها را استفاده نکنید و عکسهایی که در یک مهمانی گرفته اید را شاید هرگز نخواهید در اینستاگرام ارسال کنید. می توان این کار را عملیات حذف محتوای دیجیتالی غیرضروری در نظر بگیرید. آیا اپلیکیشنی که هرگز آن را باز نکرده اید به دردتان می خورد اگر جوابتان منفی است پس آن را به زباله بیندازید.

۳- حذف فایلهایی که در فولدر دانلودها قرار دارند

شاید این موضوع را ندانید که هر چه که در دستگاه اندرویدی خود دانلود می کنید خواه ضمیمه ایمیل باشد یا یک عکس یا یک سند PDF، در فولدری به نام "دانلودها" یا "فایلهای من" ذخیره می شود.

اگر مرتبا فایلهای زیادی دانلود می کنید ممکن است فولدر دانلود شما پر شده باشد و فعالیت دستگاه را کند کرده باشد. برای این منظور از فهرست برنامه ها به فولدر دانلودها بروید و هر چه که نیاز ندارید را حذف کنید.

۴- اپلیکیشنهایتان را به کارت حافظه میکرو اس دی اندروید منتقل کنید

برخی از دستگاههای اندرویدی با کارتهای حافظه میکرو اس دی سازگار هستند و اجازه می دهند اطلاعات بیشتری را نگهداری دارید بدون این که حافظه زیادی را در خود دستگاه اشتغال کنید.

اگر دستگاه اندرویدی شما می تواند از یک کارت میکرو اس دی استفاده کند و آن را در دستگاهتان وارد کرده اید، می توانید اپلیکیشنهای مورد نظرتان را از طریق گزینه "مدیریت اپلیکیشنها" در قسمت "تنظیمات" به کارت حافظه منتقل کنید.

۵- اپلیکیشنها و فایلهایتان را به دستگاه دیگری منتقل کنید

با استفاده از کابل شارژ دستگاهتان، می توانید اطلاعات را از دستگاه اندرویدی به یک رایانه یا حافظه USB منتقل کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: دستگاه اندرویدی منتقل کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید

به گزارش «تابناک» به نقل از طبنا نیوز،  با وجود اینکه فراموشی و ضعیف شدن حافظه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما راهکارهایی برای بهبود عملکرد شناختی و کاهش خطر از دست دادن حافظه وجود دارد. در ادامه به بررسی اقداماتی برای کاهش خطر ابتلاء به ضعف حافظه می‌پردازیم:
 
داشتن فعالیت بدنی

فعالیت بدنی نه‌تنها برای بدن مفید است، بلکه به بهبود عملکرد شناختی نیز کمک می‌کند، انجام ورزش منظم جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد و خطر ابتلاء به ضعف حافظه را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است افراد روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط همچون پیاده‌روی، دویدن یا شنا داشته باشند.

به چالش کشیدن ذهن

مغز انسان نیز همچون عضلات برای قوی و سالم ماندن نیاز به ورزش منظم دارد، بنابراین لازم است افراد به‌منظور پیشگیری از بروز اختلالات شناختی، ذهن خود را تحریک کنند و توانایی‌های شناختی را به چالش بکشند. پازل‌ها، بازی‌های فکری و حل کردن جدول روش‌هایی عالی برای فعال نگه‌داشتن مغز و بهبود عملکرد حافظه است، علاوه بر این، یادگیری مهارت‌ها یا سرگرمی‌های جدید می‌تواند موجب تحریک ذهنی شود و به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، در این صورت مغز فعال باقی می‌ماند.

نوشتن فهرست انجام کارها

یکی از دلایل رایج ضعف حافظه، نداشتن برنامه‌ریزی دقیق است، با ایجاد فهرست انجام کارها و برنامه‌ها می‌توانید به سازمان‌دهی و دسترسی آن به وظایف و مسئولیت‌های خود کمک کنید، به این منظور قرار ملاقات‌ها و وظایف مهم خود را یادداشت کنید و به‌طور مرتب به لیست خود مراجعه کنید تا آن‌ها را فراموش نکنید؛ تقسیم وظایف به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت نیز می‌تواند موجب شود احساس خستگی کمتری داشته باشید و به خاطر سپردن آن‌ها نیز آسان‌تر شود.

مصرف مکمل کورکومین

کورکومین که یک ترکیب فعال در زردچوبه است، به دلیل فواید شناختی بالقوه‌ای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین با هدف قرار دادن مسیرهای درگیر در بیماری آلزایمر به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کند، به نظر می‌رسد که مکمل‌های کورکومین ممکن است اثرات محافظتی عصبی داشته باشند و از سلامت مغز حمایت کنند.

دیگر خبرها

  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید