Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهم‌ترین معضلات زیست‌محیطی شهرها، تخلیه نخاله‌های ساختمانی در محل‌های غیرمجاز و نزدیک محل سکونت افراد است که این معضل جدی این روزها گریبانگیر بزرگترین بندر اقیانوسی کشور شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، جمع کردن و سامان دادن به نخاله های ساختمانی یکی از مهمترین مسائلی است که ذهن مردم را به خود مشغول کرده و نظارت داشتن عملی بر جمع کردن، حمل و دفع اصولی نخاله های ساختمانی یکی از ضروریات امروز است تا هیچ فردی نتواند با دور زدن قانون و تخلف، حقوق دیگران را پایمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در بعضی از نقاط شهری چابهار که یک شهر توریستی و گردشگری است شاهد انباشت انبوهی از نخاله‌های ساختمانی هستیم که نه‌تنها تهدیدی برای سلامت شهروندان و مسافران می شود، بلکه به سیما و منظر شهری نیز آسیب می‌زند.
 
در بسیاری از نقاط ساخت و ساز شهری در حال انجام  و با این معضل آشنایی خوبی داریم، به طوری که تعدادی از ساخت و ساز کنندگان متاسفانه از جمع آوری نخاله های ساختمانی خود امنتاع و راحت ترین راه را یعنی رها کردن آنها در پیاده رو و سطح خیابان ها با این نیت که جمع آوری نخاله ها وظیفه مامورین شهرداری است، انتخاب می کنند که این مسئله با فرهنگ شهروندی در تضاد بوده و باعث تضییع حقوق دیگران است.
 


ریختن پسماندهای ساختمانی باعث آسیب به جذب گردشگر در چابهار می شود

محمد یونس حقانی؛ شهردار بندر چابهار در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: در راستای ساماندهی نخاله های ساختمانی، طی مجوزی که از شورای اسلامی شهر و فرمانداری در این جهت اخذ شد، برخورد با افراد متخلف در قالب شرکت های حقوقی انجام می گیرد.
 
وی افزود: برخی افراد اقدام به تخلیه این نخاله های ساختمانی در معابر عمومی می‌کنند که مشکلاتی نظیر سد راه شدن در پیاده روها، آلودگی محیط در سطح شهر ایجاد کرده است.
 
شهردار چابهار با اشاره به موارد قانونی این معضل تصریح کرد: اشخاصی که اقدام به تخلیه  نخاله های ساختمانی در معابر کنند طبق ماده 16 و 20 قانون مدیریت پسماند، تخلیه و ریختن هرگونه زباله و نخاله‌های ساختمانی در حاشیه، نزدیک شهرها و در مناطق مشخص نشده شهرداری جرم محسوب شده و با متخلفان برخورد قضایی می‌شود.
 
وی ادامه داد: با تمهیداتی که اندیشیده شده امکان تخلف در تخلیه نخاله‌های ساختمانی به حداقل می‌رسد و با ماشین‌های متخلف و افرادی که نخاله می‌ریزند برخورد قانونی و قاطع می‌کنیم.
 


 برخورد قانونی شهرداری با خاطیان

حقانی با اشاره به فرهنگ سازی در این خصوص اذعان کرد: باید برای شهروندان این موضوع فرهنگ سازی شود و نخاله و پسماندها را در قسمت های که توسط شهرداری مشخص شده تخلیه کنند.
 
وی با اشاره به اینکه محل تخلیه خاک و نخاله ساختمانی، روبروی ترمینال مسافربری شهر چابهار بعد از کارخانه آسفالت تعیین شده است گفت: برای ریختن زباله و نخاله و همچنین تخلیه پسماندها این نقطه از شهر را برای دفع این پسماندها در نظر گرفته شده است.
 
شهردار بندر چابهار از شهروندان خواست در صورت مشاهده این موارد سریعاً آن را با سامانه ۱۳۷ شهرداری اطلاع دهند تا همکاران ما با این افراد متخلف برخورد قانونی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نخاله های ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی های ساخت مسکن خبر داد و گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

ابوالفضل شالی بگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شهری در سطح منطقه یک اظهار کرد: با توجه به فراهم آوردن شرایط توسعه زیرساخت‌های گوناگون شهری در سطح منطقه یک اراک، هم اکنون شاهد افزایش قابل ملاحظه ساخت و ساز در محدوده غربی شهر هستیم که این امر بخش کوچکی از تلاش‌های همکارانم در سطح منطقه است.

وی ادامه داد: در سال گذشته منطقه یک شهرداری اراک با بررسی ۱۶۷ عدد مجوز ساخت مسکن حدود ۱۲۰ هزار متر پروانه ساختمانی جدید صادر کرد که نسبت به دوره‌های قبل و در مقایسه با سایر مناطق شهری بسیار قابل توجه است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن خبر داد و افزود: به‌دنبال افزایش همکاری‌های این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن که شرایط آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، هم اکنون شاهد صدور مجوزهای مختلف برای ساخت صدها واحد مسکونی جدید هستیم.

شالی‌بگ گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

وی ادامه داد: امید می‌رود طی سال جاری این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا در ارائه خدمات مناسب به شهروندان بتوانیم موفق تر از هر زمانی فعالیت کنیم.

کد خبر 748864

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس