Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر، هدف از تدوین این برنامه که بخش های مختلف کشاورزی، شرب و صنعت را در بر می گیرد، را حفظ سفره های آب زیرزمینی عنوان کرد و افزود: قرار است با اجرای این برنامه در بلندمدت شاهد افزایش سطح سفره‌های آب زیرزمینی در استان باشیم.

وی ادامه داد: به همین خاطر در دو سال گذشته کارگروه سازگاری با کم آبی استان با کارگروه هایی متشکل از سازمان مدیریت ک برنامه ریزی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، آب منطقه ای، آب و فاضلاب شهری و روستایی، محیط زیست، دفتر فنی استانداری و سازمان صنعت معدن و تجارت تشکیل شده است تا برنامه ای را جهت صرفه جویی در مصرف آب در بخش های مختلف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با بیان اینکه به طور متوسط سالانه ۲۳۰ میلیون متر مکعب کاهش ذخیره سفره های آب زیرزمینی را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: از این رو اولویت برنامه سازگاری با کم آبی این است که برداشت اضافی از ذخیره آبهای زیرزمینی را به صفر برساند.

صادقیان بیان کرد: در فاز اول ۲۲۳ میلیون مترمکعب صرفه جویی در مصرف آب در بخش های مختلف مورد نظر است و در فاز دوم پس ارزیابی اجرای فاز اول و بررسی نتایج آن و همچنین اندازه گیری سطح آب های زیرزمینی، کاهش مصرف را به میزان آب قابل برنامه ریزی برسانیم.

وی با بیان اینکه با اجرای این برنامه شاهد پایداری آب در سطح سفره های آب زیرزمینی خواهیم بود، افزود: اجرای این طرح شامل بازچرخانی آب در بخش صنعت، جداسازی آب شرب از فضای سبز، اجرای شیوه های نوین آبیاری، تغییر الگوی کشت، توسعه کشت های گلخانه ای، نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه های کشاورزی و تحویل آب حجمی به کشاورزان و جلوگیری از هدر رفت آب شرب و فرهنگ سازی در مصرف آب است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: با این اقدامات و همچنین اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری، ذخیره آب های سطحی، بازچرخانی پساب و استفاده از پساب صنعتی و شهری، امید داریم اجرای برنامه با موفقیت همراه باشد.

کد خبر 5152474

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محسن صادقیان استانداری یزد ویروس کرونا زلزله کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر سی سخت خطبه های نماز جمعه شهرکرد اردبیل شهرستان کرج زمین لرزه بارش برف مشهد سفره های آب زیرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار